- 10 Eylül 2012
- 1.038
- 0
- 106
gülşeİzinimizi hazirana aldırdık
Aynen canım bizimkileride okudum işte onlarınkileride...Allahım dedim Allah 93/1 lere ve 460'ı bozulmayanlara ve ailelerine sevdiklerine sabır versin.Liseye giden erkek kardeşim var üniversiteyi okuyucak kaçarı yok ben aynı şeyleri yaşayamam birde onda!
Kızlar neden yoksunuz ki bugün 200 lere düşüşümüzü kutlayacaktık ama
Ağustosta askerliğe başlayışımızı sanki dün gibi hatılıyorum.
Hayelimdi ilk başlar da 300 lere düşmek sonra 200 lere şimdi 200 lere geldik allahım Şafak Doğan Güneş dediğimiz günleri nasip et bize:26:
Ağustosta askerliğe başlayışımızı sanki dün gibi hatılıyorum.
Hayelimdi ilk başlar da 300 lere düşmek sonra 200 lere şimdi 200 lere geldik allahım Şafak Doğan Güneş dediğimiz günleri nasip et bize:26:
gülşe
nn
çok sevndm tatlım yarısını bitirmiş olcaz askerliğin sen şimdi gelse daha yarısına bile gelmedikk geri kalan bi sürü ayy olcak dicektin haziran süperzaten dönünce de çok az kalmış olcak:)
aynen edacım lise 3 te kardeşim erkek.. zaten oda gördükçe bu yaşananları kesnlikle uzun dönem yapmaz
sonnn 2 buçuk saatt
ilk günleri hatrladıkça şuanki halimize kat kat şükrediyorumm.. nasıl zordu onları göndermek şimdi alıştık 200lere geldikk allahımm şükürler olsun ya..
Rıza biraz mehtap konusunda moralimi bozsa da ben sevindim canımson 299 bacım son 299
300. gün ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ ile donatıcaz burayı
Rıza biraz mehtap konusunda moralimi bozsa da ben sevindim canım
Evet kzılar son 299 artık allahım şafak doğan güneş yazdığımız günleri bir an önce nasip et
rıza ne açıdan bozdu cnm moralini o daha erken mi istiyordu..
biran önce biran önce gelsin o günler...
Aslında biz nisan mayıs istedik mayıs bizim çıkmaya başladığımız ay ama komutan abartmış haziran yazmış
Şimdi birden öyle olunca gözümüze çok gibi geldi
Ama ben dedim ona bak şimdi zorunu atlatmış olucaz öyle düşün:13:
anladım bu komutanında ortası yokmuş yani desene:)
evt taa haziran gibi gözüksede yani geldiğinde çoğu bitmiş azı kalmış olcak..tam tersi olsa göndermekte daha zor olurdu
evet canım belki izne geldiğinde ameliyatta olabilir o zaman iznide uzar
neyden ameliyat olucak tatlım ??..
ya cihanın hiç yok öyle hastalık ameliyat durumları sevinsem mi üzülsem mi
şaka bi yana tabiki onun hastalığı uzaklığı kadar zor olur.tek olmasın yani öyle bişey
Rıza düştü askerde bayıldı daha doğrusu burnunu kırdı.
Kaynaması gerektiği için ameliyat olamadı.
Şimdi burun ameliyatı olacak[/Q
geçmş olsun cnm. anladım..
uzar o zmn kesin izni çnkü ameliyat yani..:44:
Rıza düştü askerde bayıldı daha doğrusu burnunu kırdı.
Kaynaması gerektiği için ameliyat olamadı.
Şimdi burun ameliyatı olacak[/Q
geçmş olsun cnm. anladım..
uzar o zmn kesin izni çnkü ameliyat yani..:44:
Bakalım canım hele bir gelsin de
Haklısın canım yapcak bir şeyim yok zaten Allahın izniyle izne gelsin birliğe teslim olsunda o zaman neyin ne olduğunu daha net anlıyıp içimi rahatlatıcam.Bunada şükür...
ya ayrıca siz niye hep burdasınız 92/4 kızları bizim topiğimiz de var yahu
ne zmn baksam son mesaj ya eda ya cerenin =)
topiğimiz konuştukça zenginleşecek kızlar biraz da kendi topiğimizde sohbet edelim
Kızlar neden yoksunuz ki bugün 200 lere düşüşümüzü kutlayacaktık ama
İpekcim herkes illa kendi topiğinde takılcak diye bi kural yokki,hem biz onları çok seviyoruz gitmelerine izin vermeyizzz asla,Sen de istersen gel katıl aramıza bizde herkese yer varr:)Hem şafaklar moralini de bozmasn,biz burda birbirmze moral ve destek olmak için varız
Varız kuzucumm ben 200lere düşemesem de sizin sevincinzi paylaşıyorumm darısı başıma başımızaaa:)) 299.günününz şimdiden hayırlı uğurlu olsun canlarr:) Bu arada izni hazirana almanz çok isabetli olmuşş
tesekkur ederiz tatlimmm darisi basinizzaa sirf tickerimda 299 gormek icin bekliomİpekcim herkes illa kendi topiğinde takılcak diye bi kural yokki,hem biz onları çok seviyoruz gitmelerine izin vermeyizzz asla,Sen de istersen gel katıl aramıza bizde herkese yer varr:)Hem şafaklar moralini de bozmasn,biz burda birbirmze moral ve destek olmak için varız
Varız kuzucumm ben 200lere düşemesem de sizin sevincinzi paylaşıyorumm darısı başıma başımızaaa:)) 299.günününz şimdiden hayırlı uğurlu olsun canlarr:) Bu arada izni hazirana almanz çok isabetli olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?