92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Günaydın cerencim çok kötüyüm ya dişim ağrıyo gribim halsizim yarın çok önemli bir sınavım var çalışcak haLim yok :/ sen nasıllsınn ?
Anaamm kıyamam sana noldu böyle guzum nasıl stres yaptın da hersey üst üste geldii agrı kesici icsene canm benm gecirir mi bilemiycem ama:44:

Anaamm kıyamam sana noldu böyle guzum nasıl stres yaptın da hersey üst üste geldii agrı kesici icsene canm benm gecirir mi bilemiycem ama:44:

Bilmiyorum cerenim yaa içtim ağrı kesici içtim zaten 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum şimdi grip içinde ilaç içtim umarım geçer 1 haftayaa

Bilmiyorum cerenim yaa içtim ağrı kesici içtim zaten 1 haftadır antibiyotik kullanıyorum şimdi grip içinde ilaç içtim umarım geçer 1 haftayaa
Gecer bebeğim merak etme senn ama sınava gidiceğin zmaan artistlik yapma kat kat giyin yüzünü gözünü kapat hırhızlar gibi gez ortada daha askeriin gelicek enerjiyi toplaman lazım bi an önce yavruumm her bu arada seninki kacında geliyo 1inde mi bebeğim

İnşalah geçer canım aynen benimkide çok kızdı dün incecik giyinioısun dimi tabii hasta olursun dediii ama giyinmedimki incecikkk.:26:
Neyse artık evet iyileşmem lazım canım 2 şubat akşamı istanbulda inşallah bende 3 şubatta kollarındayım

Sen benmkinin beni nasl sardıgını görseydiin anamm 5 kat üst üste obez sanıyodu uzaktan görenn bi şişyodum montun altından ama sayesinde bu kıs hic hasta olmadan gecirdim
Kız mehtaplarımızı birlkte yasıycaz sen orda ben burda gerci benmki 3ünde yolcu ama olsun hafta sonu var kocamaan

hahahhaha
Seninki yinemi geliyor haftasonu ohh iyisin valla maşşallah canım
Biz sevgilimle o türkiyenin bir ucunda ben bir ucunda olcazzzzz poffff aramızda 1300 km falan olcak

hahahhaha
Seninki yinemi geliyor haftasonu ohh iyisin valla maşşallah canım
Biz sevgilimle o türkiyenin bir ucunda ben bir ucunda olcazzzzz poffff aramızda 1300 km falan olcak
Kız panik yapma hemen bakk yazıcı falan olursa int ten görüsürsünüz ayy üzülme hemenn hadi git bakalımm benmkide carsı da suann ilk carsı izni garibimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…