92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlar ne kadar tatlısınız :) sizi görünce taaa kaç ay önceki günlerim geldi aklıma :)

lütfen yanlış anlamayın. alt devreleriniz gelince sizde aynısını hissedeceksiniz.

ohh be bitiyormuş şu meret diceksiniz :)

herkese hayırlı teskereler

Hoşgeldin canım sen de :)

Sen baya baya yol almışsın, geçiyor demekki, önümüze bakarsak depresyona giriyoruz ama

Hoşgeldin canım sen de :)

Sen baya baya yol almışsın, geçiyor demekki, önümüze bakarsak depresyona giriyoruz ama

işte ben o depresyondan çıkalı 1 hafta olmuştur. bittiğini idrak etmeye başladıkça hayata gülümsüyor insan :)

birdee gelince yaşanacak heyecanları düşününce içi içine sığmıyor:)

düşünsenizee yaz gelmeden sevgilim gelicek :)

Ne güzelmiş kavuşacaksınız yaz gelmeden

darısı bizim de başımıza

Heyoooo selam millet
2 saatte olsa sevdicğeimin yüzünü gördm kameradan son 7 gün artık!!!!!!!!

Canım bilet almak için 2-3 saatliğine çıkmış çarşıya 2 saatte olsa konuştuk iy igeldi yanii.Benimkide çarşıda demiştin sanırım konuştunuz mu sizde msnden falan ?
yok bebeğim arkadaslaryla pes oynamaya gitti benmki konsmadık msn den zaten benm evde kamera yokk.. aramız baya bi bozuldu eda artık tanıyamıyorum cenkii onun ugruna savasmak bile istemiyorum

yok bebeğim arkadaslaryla pes oynamaya gitti benmki konsmadık msn den zaten benm evde kamera yokk.. aramız baya bi bozuldu eda artık tanıyamıyorum cenkii onun ugruna savasmak bile istemiyorum

Canım ciddimisin hayrola ne oldu :26:
Askerlik psikolojisine mi girdi acepp valla ben baştan konuştum giriceksen olmaz yürümez dedim Allaha şükür eskisinden daha iyi
size noldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…