dimi cnm insan rahat hissedemiyo kendisini.. bak ellerimle besliyorum diyo yani boşver tatlım ya utanma zaten normalde nasılsanız öyle olmak lazım yanlarında ..bizde de öyle bana adımla da hitap etmez canım cicimler.. nasıl olduğmuzu görsünler nasıl başlarsa öyle gidiyo
hahah haklısın canım anneleri kaynanalık yapamazlar bana çocuklarının kıymetlisiyiz sonçtaAyaklarını denk alsınlar dermişiiiimmm
yokyok benimki çok iyi allahtan şimdi böylede evlenince nişanlanınca nasıl olur bilemem kaynana adı üstündeeee
nazar değmesin tatlımmbizde öyleyiz kızım diyo hani ne gelini diyo bide kızı yok, cihanın erkek kardeşi var sadece cihanda hep onu diyo seni sevmeme şansları yok benim sevdiğim beni mutlu eden insanı benden çok severler falan diyo yani mantıkende öyle çocuklarının mutluluğuyuzzz
ama tabi insanda şüphe oluyo ilerleyen aşamalarda ne olur diyee
inş. tatlım ya valla benziyo durumlarımız kesnlikle şanslıyızzz tmm kardeşi var onunda ilerde olcak ama sen ilksin yerin ayrı olur diyo seninde abisinin yokmuş sende ilksinAa bizimde aynı benimkininde abisi var ama evli falan değil sevgilisi falanda yok şuan yani cemde hep diyo kızı yok seni kızı olarak görüyo anneside demişti bana zatenAynen canım ya inşallah böyle devam eder kaynanalık yapmazlar hiç bizeee
inş. tatlım ya valla benziyo durumlarımız kesnlikle şanslıyızzz tmm kardeşi var onunda ilerde olcak ama sen ilksin yerin ayrı olur diyo seninde abisinin yokmuş sende ilksin
bizim yerimizi tutamazlar yani
Hahahhaha inş canımmm inşallah Allah iyi insanlarla karşılaştırdı bizi şükür ki
aynen şükür tatlımm
edaaa ne kaldı şurda bugunde bitti kavuşuyosunn
Aynen canımm ya şaka gibi geçti ama ya panoma kağıt asmıştım 10 haftaydı bizim acemilik işte ilk çizik attığım günü hatırlıyorum durmuştum salak salak nasıl geçicek kalan 9 çizik diye ama bugün de son çiziğimi attım 10 çizik var demekki sabreden derviş muradına erermişşşşşşşşş
Sizinde az kaldı gizemmm ya ohhh Allah diğer kızlarada nasip etsin zaman su olup aksın inşşşşşş
aynen ya bitiyo bitiyo.. geri bakınca mutlu olmamak elde değil her geçen gün zafere yaklaşıyoruzz
mehtap 26 biizimde ocak bile bitiyoo
hepimizz kavuşalım biran önce artık..
valla takvme saate hiç bu kadar çok bakmamıştıım ben yaayın kaçıymış onu bile bilmezdimm hayat iştee
aynen canım aaa 26 mı kaldı sizin az kalmış yahuu sizinde maşşallah
Ayyy valla zafer bizim olucakkk inş gizemcim dur bir yüzük gördüm interntte onu gösterim sana ben bakmaya başladım şimdiden
1 aydan bile az:d
göster bakalım yüzüğü
bende sana yaş pastamı göstercektm ama ya foto maknesi bozuldu iyi mi lensi takıldı açılmıyo off allahm ya sinir oldum bide yeni aldım yarın götrcem direk
Canımm telefonunla falan çek çekebiliyorsan merak ettim
Garantisi varsa götür tatlım ihmal etme
canım bence gayet güzel altın bende sevmyorum bu tam normal abartılıda değil çnkü yanında tektaş falanda olunca çok güzel olur..
herşeyede uyumlu olurrr..
benmde tarzım bu
aynen bizim aramızda taktığımız yüzük var oda bu tarz bişey taşı yok gerçi takmıyoruz şuan ama bitek tektaşımda ince bişey ama tekrar alıcakkk eli mahkum yenine açgözlüyüm yahuuu
Aaa tarzlarımız benziyor demekk ki gizemcim
aynen benziyo tatlım
alcak tabi alcakk:) bizim ilki sadeydi ikincisi dedim abartılı olsun taşlı falan bişey aldım ama beğenmedik izine gelnce değiştirirz belkiyani sade den şaşmamak gerekiyo tatlım..
aynen canımmm gerçi altında parada pulda gözüm yok açıkçası
.
önemli olan anlamı tatlım tabiki.. çok pahalıya gerek yok ya elmizde güzel dursun yeter
pastamda buu
Elineee sağlık canım gayet güzel görünüyo muzda var sanırım çikolata damlalarıda güzel olmuşşş tebrikkkklerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?