92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Aa canım benim sevgilimin abisi ankarada paşa korumasıydı sivil yapıyorlar askerliği takım elbiseyle komutan nereye giderse peşinde oluyorlar ünlülerin korumaları varya onlar gibi oluyorlar maaşları daha fazla falan oda Ankaradaydı :) teskereyi alırken koruma sertifikası bile alıyorlar meslek olarak yapabilir diye

bazı şeylere bakaraktan gene iyi o zaman pek bilgim yok benimde internette de yazmıyodu ama dediğin gibi paşa falan oluyomş eğitime gönderiyolarmış sonra direkt ankara ...hakkımızda hayırlısı o zaman

ahh şu belirsizlikler yine buldu tatlım seni ama bu sonn
bak ne güzl onları düşünüyolar ya bence küçük yer sonuçta o ona alışık değil ama bunu her nereye gitse yaşardı gibime geliyo bambaşka bi ortama giriyolar edacım tabi kolay değil.. sonuna kadar yanlarında olsakta yaşamak farklı

biraz içime su serpildi ya çok sağolun valla :)seçmelerde seçilmiş isimler ankaraya gitmiş bakalım bekliyorz şimdilik ses yok

aynen canım sabrımı sınıyorlar
Aynen bencede çok rahat dedi başta şimdi alışamamış dağmış her yer ya diyorum diyarbakırda aynıdır dağdır güvensiz hem yani dua edelim diyorum alışıcz aşkm diyo..Ama ne bileyim ya..Küçük yer diye sanırım istanbul büyük ya aman sanki çok super bir yerde istanbul gıcık ya

bazı şeylere bakaraktan gene iyi o zaman pek bilgim yok benimde internette de yazmıyodu ama dediğin gibi paşa falan oluyomş eğitime gönderiyolarmış sonra direkt ankara ...hakkımızda hayırlısı o zaman

tabi tabi cnm avantajları çok bence.. edada diyo bak sivil yapılıyomuş ben tam emin değildim..

heralde önce eğitim verirler dedğin gibi koruycak ya savunmayla ilgli falan..

ankarada bi askermiz daha olur

biraz içime su serpildi ya çok sağolun valla :)seçmelerde seçilmiş isimler ankaraya gitmiş bakalım bekliyorz şimdilik ses yok

rica ederiz tatlım bilgili olduğumz konuya rast geldi.. seçilir inş cnm..bakalım ne zamana belli olcak.

evet dağlık olupta güvensiz biyerde olabilirdi cnm oda farkında bunun tabide napsın..

eda ama düşünsene seni alsalar şuan beğenmediğin istanbuldan artvine tek başına koysalar iletişim araçlarını alsalar elinden sevdiklerinden uzaktaa sende aynı tepkileri verridinhayali bile insanı sıkıyo bence

tabi tabi cnm avantajları çok bence.. edada diyo bak sivil yapılıyomuş ben tam emin değildim..

heralde önce eğitim verirler dedğin gibi koruycak ya savunmayla ilgli falan..

ankarada bi askermiz daha olur

inşallahh canım haber gelsin direkt size yazıcam =)

haklısın canımm ya...istanbulu beğenmiyor değilim ama çok kalabalık sıkıyor beni artık...Tabiiki başka şehirde yapamam bende ama işte yapılıcaktı bu askerlik ve bence uzak ama en hayırlı yere çıktı...Ne bileym gizem ya zor ama olumsuz düşününce o bende kötü oluyorum çok korkuyorum askerlik psikolojisine girmesine bak burda arkadaşlarımızın askerleri giriyor...Ne bileyimm...

15 ay sonra hepimiz askerlik psikolojisi diye kitap çıkartcaz :)

inşallahh canım haber gelsin direkt size yazıcam =)
yaz canım mutllaka merakta bırakma bizide

ya evet cnm haklısın kalabalıkta sıkıyo . evet sen iyi yanından bakarak en iyisini yapıyosun bu bi şeklde yapılcaktı uzak ama kötü biyerde çıkabilirdi..olumsuz düşüne düşene o psikolojiye grmesinden korkuyo gerçekten insan bende gördükçe etkilenyorum aslında burda ya olursa diyeya elimizden de destek olmak dışında bişey gelmiyo biz ne kadar olumluda davransak önemli olan kendi fikirleri ama bizim desteğimizde önemli cnm sen hep böyle onla pozitif konuşmaya devam et başka elimizden bişey gelmiyo ki

aynen canım ya ...Ben olumlu konuşuyorum hep inşaşşalh girmez o psikolojye kaldıramam sanırım ben çnkü

Allah bozmasın Edacım nazar değmesin

Sağol canım sizede nazar değmesin inşallah öyle sorunlar yaşamayız hiçbirimiz...

tabiki cnm kaldırmak çok zor çnkü bi ay iki ay değilki kaç ay var bizde bi süreden sonra kaldırmayız yani:26:
aynen gizem ya sağsalim güzelce kırmadan birbirimizi bitirsinler inşaallah hepsi

Sağol canım sizede nazar değmesin inşallah öyle sorunlar yaşamayız hiçbirimiz...

aynen gizem ya sağsalim güzelce kırmadan birbirimizi bitirsinler inşaallah hepsi

aynen cnm şuan bende çok memnunum böylece devam edip birbirimizi kırmadan bitirelim inşallah hepimiz..

aynen cnm şuan bende çok memnunum böylece devam edip birbirimizi kırmadan bitirelim inşallah hepimiz..

Amin canım bende çok memnunum ama işte garanti yokki çok korkuyorum hepte söylerim ona bak asker psikolojisine girmenden çok korkuyorm diye...Ama bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…