92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canımm barıştınız mıııııı
Dün gece 12 ye kadar acmadım telefonlarını en sonunda babası aradı 2 kez acmadım msj attı tekrar aradı acmak zorunda kaldım cenk cok kötü dedi askerdeki ama kırgınlık olmaz yapma falan dedi bende cvp verdim gece yarısı telefonuna ama iyice bi cektirdim ooh iyi oldu oda bana yapmıstı aynısını kaldramıyorum abi su saatten sonra tavrı falan ben barut gibiyiz hepimiz zaten bitek tesellimiz avuntumuz onlar..

ne dedim ben sana kaçan kovalanıyor işte cerencim ama babasının işin içine girip öğrenmesi kötü olmuşta salla yani siz iyi olunda.
Şimdi evciye geldiğinde güzelce konuşursunuz tamamen çözülür inş

Evet canım malesef simdi ben bugün yüzyüze gelicem babasıyla utanıcam haliyle.. cenk in yaptıgı cok yanlıs babasına anlatmaması lazımdı ama biliyo ya babası aradıgında acacaıgımı meraktan ölmüs onada hak veriyorum.. insallah gelicekk ama hala denetlemede bi bitmedi yaa

Canımm ama yüzyüze konuşma fırsatınız var sonuçta çözebilirseniz ne mutlu size hem görüyorsun maş her hafta.
İnş biter yakında denetleme canım.
şimdi nasılsın iyi hissediyormsn kendiiiniii

Canımm ama yüzyüze konuşma fırsatınız var sonuçta çözebilirseniz ne mutlu size hem görüyorsun maş her hafta.
İnş biter yakında denetleme canım.
şimdi nasılsın iyi hissediyormsn kendiiiniii
Dün cok kötüydüm cok agladım mahfoldum gece konustuk telefonda falan.. diyoki eda ben o kızın eline ne veriyim dogum günü olan cocuk benim 10 yıllık arkadasım yakışı kalırmı ceren kıza yaptırmak diyo herseyi ben üstlenmek zorundayım üstlendimde diyo haftalardır uykum yok ordan oraya kosturyorum bide bunu basına bela ettin diyo haklı da ben zorlamadım iste buketle beni kıramadı o da bana patladı iste..
ojelerimi falan sürdüm palalaşmış bıyıklarımı kaşlarımı aldım bekliyorum simdilik yolunu bu aksam görüsücez

selam kızlar nasılsınız..

cerencimm canım halletmişsiniz sevndim ama yine de yani sen haklısın bukez süründü az da olsa.. sanki sen zorlamışsın gibi davrnamsını anlayamadım yani..neyse kapanmış olay.
ne güzel cnm sıksık görüşebiliyosunuz ya. kıymetini bilin.

çocuk asker neden bu kadar şey yaptı ki cidden tamam yakın arkadaşı olabilirde seninkide gelirdi uğrar giderdiniz resmen organizasyon yapmış seninki
hahah ohhh ohh hazır ol tabii

İyidir gizemmm senden naberrr

benim askerim çok ateşlenmiş ya çok kötü oralarde ben de hiç iyi değilim orda ona olanlar burda bana oluyo sanki

benim askerim çok ateşlenmiş ya çok kötü oralarde ben de hiç iyi değilim orda ona olanlar burda bana oluyo sanki

Seni anlayabiliyorum canım da güçlü ol hava değişimindendir tatlım merak etme herkese oluyor..Tabii söylemesi kolay dşyosundur benimkininde başına geldi bende çok üzüldüm ama elden bir şey gelmiyor maalesef burdan oraya geçmişş olsunn

çocuk asker neden bu kadar şey yaptı ki cidden tamam yakın arkadaşı olabilirde seninkide gelirdi uğrar giderdiniz resmen organizasyon yapmış seninki
hahah ohhh ohh hazır ol tabii
üstlenmek zorunda bıraktın beni farkında degilsin dedi o kız tek basına hicbisey yapamazdı ev ayarlamak temizliği malzemeleri hep bana kaldı dedi bu yüzden kızmıs ben ugrar gideriz diyodum hic tahmin etmedm böyle olcagnı yaa
sen napıyon canm naslsın aranız nasl

sağol canım teşekkürler...

iyiyim canım bende okuldan geldim işte.. ya 2dk m kalmış telefonda sadece ve paketinde yenilenmesine daha vr.. uff bıktım şu dk sıkıntısından

canım ya oı ordan arayamıyoır mu ankesörlüden hani komutan telefonundan arıyor demiştin ya senin dkkan bitince ankesörlüden arasa kart alıp veya aradığında sen evden falan arama şansın varsa öyle yaparsın :26:

canım geçmiş olsun bizdede oldu hemen her askerde oluyo ateşlenmişti benmkide arkadaşları farketmese havale geçiricekti.. hava değişiminden oluyo sende üzülüyosun tabi ama revirde ilaç falan yapılır toparlar bikaç güne..

evet canım hallettik farkında degiliz ama gercekten sanslıyız iyi oldu ama sürünsün biraz

Canım ya o ordan uğraşamam deseydi kızda anlamıyormu bu çocuk asker neyse artık yapıcak bişeyiniz yok
iyiym ben canım tatildeym biliyosun okulum 25 şubatta açılcak taaa öyle
benimkiylede aramız iyi çok şükür bir sorun yok o alışma evresinde oraya haftayada cezaevine geçicek büyük ihtimal öyle yani

benimkide acemide hergün igne vurunuyodu cok hastaydı ustaya gectiğindede hasta oldu hastaneye gitti ama ypacak birsey yok canım zor sartlardalar bizim gibi sıcacık evde oturamıyolar

oda arıyabiliyo cnm ama onda kartında kontör varmı yokmu bilmiyorum çnkü bu ay o hep bana yükledi ona kart almadık çünkü cebi arayınca katkat fazla gidiyo biliysun o bana attırıyodu.. ev telefonu yok cnm..
arasında sorcam 1 dk içinde onda var mı yokmu inş vardır yoksada alıcak artık napalım..:26:

Kız bana herseyi ben üstlenicem falan dedi içim rahatladı git cenkle konus dedim keske konusturmasaydım benim saflığım
Varya gecen hastaneye gittim 6 asker bi mahkumun koluna girmis plastk cerraha getirdiler mahkumu hmen sen aklıma geldin kızz bi acıdım ki mahkuma melül melül bakıyodu utanıp kafasını eğiyodu cok üzüldüm ya askerler koluna girmis çekiştire çekiştire içeri soktular ağızlarına bi tane patlatasım geldi o da insan evladı niye çekiştiriyosunuz yaa:99:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…