anladım canım ofline görünüyordn burada da faceten yazdım bende i
iyiyim ben canım
Edaa napıosun canım mutluluğun sebebi ne bakalım...bende mutluyum benimki birliğin içinde cafe varmış nete girdi göremedim ama azcık konuştk daha iyiymiş uyumş dinlenmiş resmen dünyalar benim oldu
Napııyım canım takılıyıorum mutluyum çünkü benimki romantikliğin dibine vurduda ondan canım
Bak sana şu kadar söyliyim o cafeye girebilmek için ne akdar sıra beklemiştir sırf senin için mutlu ol bakalım
Ohoh iyileşir yakında o zaman cnaım ama boşver yatsın biraz eğitimler ağır zaten kaytarmış olur
ohh ne güzel ya maşallah cok soğuk buralar diyo koşturunca terliyo gitmeden de hastaydı iyileşemedi tekrarlıyo yarında izinliymiş yatcak :)
benimkide olmuştu yatmıştı 4 gün
zonguldaktamıydı canım yanlış mı hatırlıyorum ?
sen nerdeydin*
doğru canım zonguldakta ben istanbuldayım...
aa sende mi istanbuldasın canım
inşallah yakın çıkar istanbula bize çıkmadı sana çıksın bariii
eğer koruma olursa ankara olmazsa bilemiyorum :S
canım ankara çıkarsada güzel yanii gidersin arada 2-3 ayda birde olsa günübirlik falan şansın varsa
bak netten yazıyordur şuan olduğu yerden nerelere gönderiyorlar nereler ağırlıklı çıkar mutlaka
genelde batı yazıyo ankara,bursa,aydın falan en doğu kayseri falan oluyo diyo ama bilemiyorum ki valla...
bizimde %95 batıydı herkes istanbul kocaeli bursa izmir falan çıktı istisna trabzon diyarbakır falan çıktı bizimki Artvine düştü işte...Belli olmuyor şans.Ama inşallah güzel bir yer çıkar size yakn
inşallah canım amin...ama artvinde bir çok yere göre çok iyi yani biz sadece doğu batı kıyaslaması yapıyoruz tabi askerlik her yerde askerlik bide onlara sormak lazım ama gene de erkek arkadşnda sanslıymş
aynen canım şans işte...daha alışamadı benimki ama alışıcak elbet.başlarda çok ağladım üzüldüm ama hayırlısı buymuş dedim doğuyada düşebilirdi düşenler oldu istisna dedim ama
bizim gibi istanbulda oturup kocaeline düşenlerde oldu işte tamamen şans...kader
aynen canım dua dan başka bir şey gelmiyo elimizden..benim çıkmam gerekiyo kendine iyi bak görüşürüz iyi geceler canımmmmmm
efenim günaydınlar siz bu yazımı okudugunuzda ben kopuslarda olucam
hayatımı berbat eden o dogum günü partisine gidiyorum muhtemelen öğle saatlerinde baslar hoscakalın
efenim günaydınlar siz bu yazımı okudugunuzda ben kopuslarda olucam
hayatımı berbat eden o dogum günü partisine gidiyorum muhtemelen öğle saatlerinde baslar hoscakalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?