• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım canım ofline görünüyordn burada da faceten yazdım bende i
iyiyim ben canım

Edaa napıosun canım mutluluğun sebebi ne bakalım...bende mutluyum benimki birliğin içinde cafe varmış nete girdi göremedim ama azcık konuştk daha iyiymiş uyumş dinlenmiş resmen dünyalar benim oldu

Edaa napıosun canım mutluluğun sebebi ne bakalım...bende mutluyum benimki birliğin içinde cafe varmış nete girdi göremedim ama azcık konuştk daha iyiymiş uyumş dinlenmiş resmen dünyalar benim oldu

Napııyım canım takılıyıorum mutluyum çünkü benimki romantikliğin dibine vurduda ondan canım :1:
Bak sana şu kadar söyliyim o cafeye girebilmek için ne akdar sıra beklemiştir sırf senin için mutlu ol bakalım :1:
Ohoh iyileşir yakında o zaman cnaım ama boşver yatsın biraz eğitimler ağır zaten kaytarmış olur :D

Napııyım canım takılıyıorum mutluyum çünkü benimki romantikliğin dibine vurduda ondan canım :1:
Bak sana şu kadar söyliyim o cafeye girebilmek için ne akdar sıra beklemiştir sırf senin için mutlu ol bakalım :1:
Ohoh iyileşir yakında o zaman cnaım ama boşver yatsın biraz eğitimler ağır zaten kaytarmış olur :D

ohh ne güzel ya maşallah cok soğuk buralar diyo koşturunca terliyo gitmeden de hastaydı iyileşemedi tekrarlıyo yarında izinliymiş yatcak :)

canım ankara çıkarsada güzel yanii gidersin arada 2-3 ayda birde olsa günübirlik falan şansın varsa
bak netten yazıyordur şuan olduğu yerden nerelere gönderiyorlar nereler ağırlıklı çıkar mutlaka

genelde batı yazıyo ankara,bursa,aydın falan en doğu kayseri falan oluyo diyo ama bilemiyorum ki valla...

genelde batı yazıyo ankara,bursa,aydın falan en doğu kayseri falan oluyo diyo ama bilemiyorum ki valla...

bizimde %95 batıydı herkes istanbul kocaeli bursa izmir falan çıktı istisna trabzon diyarbakır falan çıktı bizimki Artvine düştü işte...Belli olmuyor şans.Ama inşallah güzel bir yer çıkar size yakn

bizimde %95 batıydı herkes istanbul kocaeli bursa izmir falan çıktı istisna trabzon diyarbakır falan çıktı bizimki Artvine düştü işte...Belli olmuyor şans.Ama inşallah güzel bir yer çıkar size yakn

inşallah canım amin...ama artvinde bir çok yere göre çok iyi yani biz sadece doğu batı kıyaslaması yapıyoruz tabi askerlik her yerde askerlik bide onlara sormak lazım ama gene de erkek arkadşnda sanslıymş

inşallah canım amin...ama artvinde bir çok yere göre çok iyi yani biz sadece doğu batı kıyaslaması yapıyoruz tabi askerlik her yerde askerlik bide onlara sormak lazım ama gene de erkek arkadşnda sanslıymş

aynen canım şans işte...daha alışamadı benimki ama alışıcak elbet.başlarda çok ağladım üzüldüm çnkü hayaim bursa edirneydi gidebilirdim günübirlik 2 ayda bir ama hayırlısı buymuş dedim doğuyada düşebilirdi düşenler oldu istisna dedim ama
bizim gibi istanbulda oturup kocaeline düşenlerde oldu işte tamamen şans...kader

Son düzenleme:
aynen canım şans işte...daha alışamadı benimki ama alışıcak elbet.başlarda çok ağladım üzüldüm ama hayırlısı buymuş dedim doğuyada düşebilirdi düşenler oldu istisna dedim ama
bizim gibi istanbulda oturup kocaeline düşenlerde oldu işte tamamen şans...kader

aynen canım dua dan başka bir şey gelmiyo elimizden..benim çıkmam gerekiyo kendine iyi bak görüşürüz iyi geceler canımmmmmm

efenim günaydınlar siz bu yazımı okudugunuzda ben kopuslarda olucam:32:
hayatımı berbat eden o dogum günü partisine gidiyorum muhtemelen öğle saatlerinde baslar hoscakalın :54:

Back
X