aynen tatlım tarz işte bak hayret u konuda az da olsa ayrı düştükk
kürk mantolu madonna tabikii okudumm ve bende çok severek okudumm adı gbi güzel bi kitapp
görüşürüz tatlımm öpyorumm
aynı şarkı benden sanada gelsin tatlımmaynen öyle canım
aynen o zaman sana mustafa ceceli-sevgilimi armağan ediyormm
hiçbirr şeye değişmemmm aşkla bakann gözleriniiiimisaliii :)
hahh aynen kitap konusunda ayrı düştükk şaşırdım yahu
Aynen kürk mantolu madonna çokkk güzelldiiii
Görüşürz canım benim belki 11-12 gibi girerim uyku tutmazsaaa öpüyorumm
Gunaydin kizlarrr bugun safak kartimin sifiri bittiiii cok mutluyummm hic bitmicek zannetmistimm
ne güzellll yaaaa8 ayın gelmesine son 5 gün
Gunaydin kizlarrr bugun safak kartimin sifiri bittiiii cok mutluyummm hic bitmicek zannetmistimm
ne güzellll yaaaa
ben sıfırın ortasındayım ne kadar gıcık bi sıfır o ya bitmiyoo
geliyoruz dimii geliyozzz valla
Geliyorsunuz tabiki artık usta oldunuz.
Ama 6 da cok uzunnn
usta olamadık biz henüz askerim van da ktm de kalıyor şu an yola çıkmak üzere olabilir hakkariye gidiyor çukurcaya ustalık orası
ama teslim olamadı daha doğu yarenleriyle konuşmadım fazla nasıl bişey bilemiyorum teslim olmadıkça da bilemeyceğim
ama zor olduğu kesin hele yazın daha zor şoför olarak gidiyor inşallah güzel bi şekilde bitirir askerliğini
Rabbim hepimize sabırlar versin tez zamanda kavuşalım inşallah
0 da uzundu gülşahcım ama bitti
Canım benimde doğu da muşta ktm yle gitmedi ama doğunun zor olduğunu biliyorum.
Allahın izniyle hepsi sağ salim gelecek canım:26:
eneeeemmm ustune basmışım ya laaabi anlatsana canım nolur ya nasıl bişey doğuda beklemek
çarşı vs yok bizde sizdede öyle mi nişanlım tel. götürdü üst devreler yamuk yapabiliyolarmış ama alışırsınız kullanırsnz demişler
siz kullanıomusunuz tel.?
Evet canım çarşımız yok bizimde
Ustalar gidene kadar telefon kullanmak yasak.Onlar gidince rahat konuşabilirsin mesajlaşabilirsin.
Biz 91/3 ler gidince kullanmaya başladık ama yakalatık 91/4 ler gidince rahatladık canım sizde muhtemelen 92/1 ler gidince daha rahat olucaksınız
hmm anladım canım ya hadi onuda geçtim günde bir kez de ankesörlüden konuşsam yeter bana
ben güvenliğinden de biraz sıkıntı yaratıyorum kendime haberler oranın ne kadar kötü olduğunu hemen hemen her gün
gösteriyor ama oraya gidenler rahat diyorlar işte korkuyo insan nolursa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?