92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

aynen tatlım tarz işte bak hayret u konuda az da olsa ayrı düştükk
kürk mantolu madonna tabikii okudumm ve bende çok severek okudumm adı gbi güzel bi kitapp
görüşürüz tatlımm öpyorumm

hahh aynen kitap konusunda ayrı düştükk şaşırdım yahu
Aynen kürk mantolu madonna çokkk güzelldiiii

Görüşürz canım benim belki 11-12 gibi girerim uyku tutmazsaaa öpüyorumm

hahh aynen kitap konusunda ayrı düştükk şaşırdım yahu
Aynen kürk mantolu madonna çokkk güzelldiiii

Görüşürz canım benim belki 11-12 gibi girerim uyku tutmazsaaa öpüyorumm

çokta ayrı sayılmayız ben senin okuduklarınıda severim hem kürk mantolumuz ortak yineee

tmm cnm bende belki girerim konuşuruz tekrar öpüyorum seni

selam kızlarrr
nasılsınız bakalım?askerler nasıl?
giremedim bir kaç gündür malum hazırlıklar falan
geldim ankaraya artık..ama ayrılıklardan sıkıldım ben

Kamile canım sen yoksun ama yazıcam yine de ayrılıkalra kim alışabilmiş kii sen de alışasın.. her sefernde daha bi zorlaşıyor sankii..

Geliyorsunuz tabiki artık usta oldunuz.

usta olamadık biz henüz askerim van da ktm de kalıyor şu an yola çıkmak üzere olabilir hakkariye gidiyor çukurcaya ustalık orası
ama teslim olamadı daha doğu yarenleriyle konuşmadım fazla nasıl bişey bilemiyorum teslim olmadıkça da bilemeyceğim
ama zor olduğu kesin hele yazın daha zor şoför olarak gidiyor inşallah güzel bi şekilde bitirir askerliğini
Rabbim hepimize sabırlar versin tez zamanda kavuşalım inşallah

Ama 6 da cok uzunnn

0 da uzundu gülşahcım ama bitti

Canım benimde doğu da muşta ktm yle gitmedi ama doğunun zor olduğunu biliyorum.
Allahın izniyle hepsi sağ salim gelecek canım:26:

0 da uzundu gülşahcım ama bitti

Canım benimde doğu da muşta ktm yle gitmedi ama doğunun zor olduğunu biliyorum.
Allahın izniyle hepsi sağ salim gelecek canım:26:

eneeeemmm ustune basmışım ya laaa bi anlatsana canım nolur ya nasıl bişey doğuda beklemek
çarşı vs yok bizde sizdede öyle mi nişanlım tel. götürdü üst devreler yamuk yapabiliyolarmış ama alışırsınız kullanırsnz demişler
siz kullanıomusunuz tel.?

Evet canım çarşımız yok bizimde
Ustalar gidene kadar telefon kullanmak yasak.Onlar gidince rahat konuşabilirsin mesajlaşabilirsin.
Biz 91/3 ler gidince kullanmaya başladık ama yakalatık 91/4 ler gidince rahatladık canım sizde muhtemelen 92/1 ler gidince daha rahat olucaksınız

hmm anladım canım ya hadi onuda geçtim günde bir kez de ankesörlüden konuşsam yeter bana
ben güvenliğinden de biraz sıkıntı yaratıyorum kendime haberler oranın ne kadar kötü olduğunu hemen hemen her gün
gösteriyor ama oraya gidenler rahat diyorlar işte korkuyo insan nolursa olsun

Canım doğunun her yeri şuan tehlikeli maalesef allahın izniyle sağ salim gelicekler dua edicez:26:
Onun haricinde iletişimde problem yaşamazsın arar canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…