bugünüde saymayalım artık son 7 günn..
ya çok özledim gülşen acemilikte bir aydı bizim o zamandan beri görmedimm ya
Baya olmuş canım son 7 gün son 1 hafta hiç birşey kalmamış canım
aynen canım baya oldu o yüzden 7 gün nedr ki tatlı bi heyecan var çok hoşuma gidiyo..
sen naptın canım bugün ..
.İyi akşamlar kızlarrr
.İyi akşamlar kızlarrr
hayıdir gülşencim çok var beklicem diyodunfikir edinmek için mi..
Edacım nasılsın canım
Gizem bilemiyorumm yılını rıza gelsin kesinleşicek gibi bana göre 2016 iyi ama işte bugn baknca bir heves ettm ki sorma
İyiyim gülşencim sen nasılsın ? Bakıyorum mobilyalara bakmaya başlamışsın ben diyorum sana gidicisin diye amaDün markafoniden gösterdiklerimden sonra ben bile gidiciyim yani
Toptan gidiciyiz
İyiyim canım bende
.İyi akşamlar kızlarrr
Edacım nasılsın canım
Gizem bilemiyorumm yılını rıza gelsin kesinleşicek gibi bana göre 2016 iyi ama işte bugn baknca bir heves ettm ki sorma
iyi akşamlar edacımm.. nasılsın..
ayy evet gülşencim insanın baktıkça bakası geliyo hevesleniyo.. gelsnde bakalım bir rıza hayırlısıyla güzel bi tarih belirleyin
iyiyim tatlım iyi gibiyim yani benimki daha aramadı da sinirliyim biraz ama sabır diyorum sabır...
sen nasılsın bakalım
Yok canım biz küçüğüz daha
Zaten deli oldum şu aptal oyunda 21. seviyeyi geçemiyorum çok zor
iyi akşamlar edacımm.. nasılsın..
ayy evet gülşencim insanın baktıkça bakası geliyo hevesleniyo.. gelsnde bakalım bir rıza hayırlısıyla güzel bi tarih belirleyin
iyiyim tatlım iyi gibiyim yani benimki daha aramadı da sinirliyim biraz ama sabır diyorum sabır...
sen nasılsın bakalım
bebeğim iyi ol biliyosun elinde olsa mutlaka arıyo uzun uzun konuşuyorsunuz.. çıkmıştır bişey yine askeriede belli olmuyoki..
bende iyiyim bugn güzelce uyucaktım evde takılcaktım babanemlere gittik bugünde bttii
Bana sinirli diyene bak:18:
Gerçi beni geçmemişindir edacım
Büyürsün canım gelip işte çlşmaya başlayana kdr
Evet gzmci hayırlısıyla bir gelsinde o bana yeter
Bana sinirli diyene bak:18:
Gerçi beni geçmemişindir edacım
Büyürsün canım gelip işte çlşmaya başlayana kdr
Evet gzmci hayırlısıyla bir gelsinde o bana yeter
hahahhaha sana sinirli demiyorum be gülşenim bende sinirliyim zaten papatya çayı sağolsın bu aralar
Aynen aynen büyürümm vallazaten ben 16 yaşından beri birlikteyiz onla büyüdüm biraz daha büyümem lazım ama
Aynen öyle oluyor canım bende rızayla büyüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?