92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Edacım nasılsın canım
Gizem bilemiyorumm yılını rıza gelsin kesinleşicek gibi bana göre 2016 iyi ama işte bugn baknca bir heves ettm ki sorma

İyiyim gülşencim sen nasılsın ? Bakıyorum mobilyalara bakmaya başlamışsın ben diyorum sana gidicisin diye ama Dün markafoniden gösterdiklerimden sonra ben bile gidiciyim yani

.İyi akşamlar kızlarrr

Edacım nasılsın canım
Gizem bilemiyorumm yılını rıza gelsin kesinleşicek gibi bana göre 2016 iyi ama işte bugn baknca bir heves ettm ki sorma

iyi akşamlar edacımm.. nasılsın..

ayy evet gülşencim insanın baktıkça bakası geliyo hevesleniyo.. gelsnde bakalım bir rıza hayırlısıyla güzel bi tarih belirleyin

ayy evet gülşencim insanın baktıkça bakası geliyo hevesleniyo.. gelsnde bakalım bir rıza hayırlısıyla güzel bi tarih belirleyin

iyiyim tatlım iyi gibiyim yani benimki daha aramadı da sinirliyim biraz ama sabır diyorum sabır...
sen nasılsın bakalım

iyiyim tatlım iyi gibiyim yani benimki daha aramadı da sinirliyim biraz ama sabır diyorum sabır...
sen nasılsın bakalım

bebeğim iyi ol biliyosun elinde olsa mutlaka arıyo uzun uzun konuşuyorsunuz.. çıkmıştır bişey yine askeriede belli olmuyoki..

bende iyiyim bugn güzelce uyucaktım evde takılcaktım babanemlere gittik bugünde bttii

Yok canım biz küçüğüz daha
Zaten deli oldum şu aptal oyunda 21. seviyeyi geçemiyorum çok zor

sen nasılsın bakalım

Bana sinirli diyene bak:18:
Gerçi beni geçmemişindir edacım
Büyürsün canım gelip işte çlşmaya başlayana kdr
Evet gzmci hayırlısıyla bir gelsinde o bana yeter

aynen canım Allaha şükür her gün arıyor ama merak ediyorum işte dedim gündüz boş olduğunda ara yok diyor akşama kadar yoruluyorum iş yapıyorum akşam arıyıp sesini duyunca mutlu uyuyorum moral depoluyorum diyo Ama aramadı geçen 21.30 da aradı merak etmiyim diye...Belki yine bişey çıkmıştır...Bilemiyorum takılmıyorum zaten annem diyo her gün arıyo daha ne istiyosun diye

Aa bizdede babannemler halamlar falan vardı aynen gün bitti hemen kalabalıkta

aynen canım geldiklerinde hiç bi engel kalmayacak tamam benm okul varda askerlik bi başka yani okulu yanyyanayken okuyorum sonuçta.. bunu düşündükçe insanın içi huzur doluyo ya..

eda hırslısın dimi şu oyun konusunda:d bazı bölümler çokk gıcıkk

hahahhaha sana sinirli demiyorum be gülşenim bende sinirliyim zaten papatya çayı sağolsın bu aralar
Aynen aynen büyürümm valla zaten ben 16 yaşından beri birlikteyiz onla büyüdüm biraz daha büyümem lazım ama

Aynen öyle oluyor canım bende rızayla büyüdüm

Bana göre + yönleride var - yönleride ...Ama kader böyleymiş...

Uf hem 21. seviyeyi geçemedim ya 1 jöle kalmıştı beee
Hemde sevgilim aramadı bugün çokkkkkk sinirliyim be gülşen
en iyisi ben 2. papatya çayımı içiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…