92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ne yaparsan yap, nasıl yaşarsan yaşa; ama gülebilmek için birini ağlatma ve çıkarların için hiç kimseyi satma...

benden size gelsinnnn .. :)

Son düzenleme:
bende iyim canım şimdi askerim aradı nete baksana askerlik düşüyo mu diye heycan yaptım böyle bi şey duymuşlar ama nette de pek aynı şeyler yazıyo kesin düştü yazmıyo düşcek mi ne :)

Canım bu haberler ve söylentiler ta 2008 yılından beri var umutlanmayın ben düşceğine inanmıyrum ama tabiki düşse süper olur ama sanmıyorum düşmez

Canım bu haberler ve söylentiler ta 2008 yılından beri var umutlanmayın ben düşceğine inanmıyrum ama tabiki düşse süper olur ama sanmıyorum düşmez

valla bende sanmıyorum da onlarda nerden duydularsa tam da konuşamadık bakalım hakkımzda hayırlısı

valla bende sanmıyorum da onlarda nerden duydularsa tam da konuşamadık bakalım hakkımzda hayırlısı

tüm askeriyede böyle bir söylenti var daha öncede bizim topikte bir çok kişi söledi benim erkek arkadaşım da söyledi umut baglama canım ama olursa tabiki hepimiz seviniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…