Canım doğunun her yeri şuan tehlikeli maalesef allahın izniyle sağ salim gelicekler dua edicez:26:
Onun haricinde iletişimde problem yaşamazsın arar canım
Bütün yarenlere iyi pazarlar ...
selam kızlarr ben geldim bindirdim cocugumu sivas otobsüne içim rahattı ama bu sefer üzülmedim alıstım artık bee
selam kızlarr ben geldim bindirdim cocugumu sivas otobsüne içim rahattı ama bu sefer üzülmedim alıstım artık bee
İyiyim canım sen nasılsın?
bende iyim canım şimdi askerim aradı nete baksana askerlik düşüyo mu diye heycan yaptım böyle bi şey duymuşlar ama nette de pek aynı şeyler yazıyo kesin düştü yazmıyo düşcek mi ne :)
Canım bu haberler ve söylentiler ta 2008 yılından beri var umutlanmayın ben düşceğine inanmıyrum ama tabiki düşse süper olur ama sanmıyorum düşmez
Kamile canım sen yoksun ama yazıcam yine deayrılıkalra kim alışabilmiş kii sen de alışasın.. her sefernde daha bi zorlaşıyor sankii..
valla bende sanmıyorum da onlarda nerden duydularsa tam da konuşamadık bakalım hakkımzda hayırlısı
tüm askeriyede böyle bir söylenti var daha öncede bizim topikte bir çok kişi söledi benim erkek arkadaşım da söyledi umut baglama canım ama olursa tabiki hepimiz seviniriz
selam millettt iyi akşamlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?