92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kimsecikler yok

1 yıldan düşmüşsünüz kızlar gözünüz aydın daha az gibi geliyor dimi artık

ayrıca edacım askerin gitti mi yerine konuşabildiniz mi?

canım teşekkürler evet düştük allaha şükür
yok tatlım daha gidemedi ya atış mı ne yapıyolar bir kaç güne komutan gelicekmişte gidiceklermiş

bu arada tek tek yazan herkese teşekkürler allaha şükür düştük 1 yıldan inşallahh şafak :01 i de görürüz..

birde şafak kaç ana topiğinde artık izinlerin mecbur kullandırılıcağını yazmış biri aslı olacağını sanmıyorum isteyen erken terhis olabiliyorken yapmazlar bunu sanırım...

yok canım ya her zaman bi söylenti çıkıyo,ama işte boş laflar bunlar.O karar alıncak yürürlüğe gircekte ohoo.Hem bunun bi gerekçesi de yokki.Her ay için askerlere 2 gün izin veriyolar askerlik 15 olduğu için de, 30 gün izinleri var.Adam ister kullanır ister kullanmaz zorla kullandırmazlar bence.Söylenti işte..

Selam güzeller nasılsınız

Şahsen ben kendim iyiyim allaha şükür okul açıldı ya düşünmekten kfayı yemiyorum kafayı dağıtıyrum hem de zman hızlı geçiyor böyleeeSen nasılsın doğumgünü kızııı

iyi akşamlar kızlar..

edacım bende zannetmiyorum öyle birşey olacağnı bu askere kalmış bişey.. sadece doğuda falan toplu kullanmak zorunlu galiba hatta onlarada 10 10 almayın toplu alın diyolarmış.. hatta burda biri demiişti ellerinden gelse hiç kullanırmayacaklar diye o yüzden illa kullandırılacağını sanmıyorum..

naptın eda nişanlık elbise mi baktın

yok kız dogum günü benim degildi ortak bi arkadasımızındı
nasıl eda nisanlık elbise falann noluyoo ben ne kacırdım aman allahım

Bugun benimki fena kiskanclik kirizlerinde hergun geziomusum gittigim yerde annemle market felan yani gelince bunlarin hesabini vericekmisim

Bugun benimki fena kiskanclik kirizlerinde hergun geziomusum gittigim yerde annemle market felan yani gelince bunlarin hesabini vericekmisim

ayy o kıskançlıklar yok mu yaaa sanki napıyosak..
orda bizden uzak olunca resmen senaryolar üretiyorlar birde ona inanıyorlar

iyiyim canım benim masallah naptın bakalım nereleri gezdin bugün seninki kıskanmadımı

yavrum kız arkadaşlarımla dolaştık işte beşiktaş emirgan faLan yok bişey demiyor çıkmama da geç geldim malum ist trafik çoktu ona bozulduda sorun çıkmadı

bencede söylenti gizemcim ya...
yok tatLm kız arkadaşlarımla dolaştık yarın veya cuma bakıcam annemle elbise hatta kafamdakini atıyım size Linki

beğendim tatlım dantel bende çok beğeniyorum bi benzeri bendede var hatta..
canım kısa durur mu evet ona bi bakarsın uzununu bulursun belki.. resmdeki gibi dursa iyi olur çok kısa durmuyo

yok bebeğim ya kısa duruyor bu baya benimki keser beni
offf ya zaten nişan daha düğünü var kınası var ağustosta
ee sen nasılsınnn baKlm son bir kaç gün mehtabaaaa

yok bebeğim ya kısa duruyor bu baya benimki keser beni
offf ya zaten nişan daha düğünü var kınası var ağustosta
ee sen nasılsınnn baKlm son bir kaç gün mehtabaaaa

tamam o zaman inşallah bunun daha uzununu bulursun diyelimmm
bizimde 20 haziranda düün var kuzenin..kız antalyalı değil ya kına burda olmaz belki bilemiyorumm..ama kır düğünü olcakmış bakalım ben ne giycem

çok az kaldı cnm mehtaba yarında okul yok uyucam valla oh . hoca gıda zehirlenmesi geçirmiş

aaa kır düğünü mü superrrr bence babet bile giysen olur saçını maşa yaptırırsın veya dağınık topuz yaza uygunda bir elbise ohhhh misss ohh uyu uyu hocaya geçmiş olsunda size yaramış ahahhaa

aynen hocaya geçmiş olsunda bizim işimize geldii

evet ya zaten uzun boyum topuklu alsam bile aşırı yüksek olmaz rahat olur..abartılıda elbise almamak lazım her zaman giyilebilecek bişey olsun böyle akşam yemeğinde vs. senin resmini attığın giyside öyle kullanışlı

evet bende beğendim canım o elbiseyi bakalım bulabilirim umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…