92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

okudum cemde geçmemiş daha cezaevine..
benimkide bugün bi arkadaşına kızmışş.. morali bozuktu

ay evet yavrum ya geçemedi daha herkes gitti karakollara bir bu arkadaşıyla kaldı bugün yarın.nöbet kulesinde ufoo varmış ya çok sevindim
ama nakillere giderse yollarda çok aklım kalıcaz zor cezaevi jandarmalığı bakalım...

niye canım napmış arkadaşı :26:

hadi ya ufo iyi olmuş tatlım üşümeyecekkk nakillere gitmez umarım ya şuan en çok onu merak ediyorsundur

ya gececi oluyo onlarda gece kısmın temizliği yapılıyo tuvaletin vs. akşam yaplması gerekiyo. cihanlarda bugün kurmay başkanı vs gelecek diye o tuvalete hiç girmemiş kimseyide sokmamış temiz kalsın denetleme var diye.. işte yüzbaşı kurmay başkanı bunlar gelmiş tuvaleti bi açmışlar pis ayak izleri vs.. cihan tabi şaşırmış kalmış kızmışlar fırça yemiş bi sürü. ama söylemiş gececi yapmadı diye.baksaydın demişler. akşam 8 gibide o temizlemeyenle atışmışlar baya.. ama ben moralini düzelttim gibi telefonda. iyiki izine geliyorum yoksa çok sıkıldım diyo.

evet canım da gider nakillere çünkü eğitimli bir bu ve arkadaşı var ya..Kimse bir şey bilmiyomuş cezaevindekler...bakıcaz

ayyy kötü olmiş gizem ya ama iyi yapmışsın moralini düzwelterek hem geliyorda işte

tek bu eğitimi alan onlarsa canım giderler ya:26:

ya evet bide hiç kaldıramıyo azarlanmayı.. bide komutanıda değil ki kurmay başkanı bikaç paşa falanda vardı dedi de hatrlamıyorum. haberim olsa temizlerdim yada temizletrdim diyoda işte içine oturmuuş..

aynen canım komutan şok olmuş bugün jandarma ne diye soruyomuş benimki pat el kaldırıyor cevap veriyormuş falan oğlum siz nerde eğitim aldınız demiş atışlarda flaan
tabii canım ya kim kaldırırki azarlanmayı ama gelicek zaten unutturursun sen onaa

Sanırım rıza ilerleyen aylarda operasyonlara gidicek

hadi ya

canımm sen canını sıkma diycem çok komik olucak..kesin mi peki bu..

eğitimli askerin hali başka
gelsinde unuttururumm tabi ben onaa.. benden başkası azarlayamaz onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…