evet bende beğendim canım o elbiseyi bakalım bulabilirim umarım
canım aynısı olmasa bile benzerleri çok o elbisenin bulursun
evet tatlım bakalım
okudum cemde geçmemiş daha cezaevine..
benimkide bugün bi arkadaşına kızmışş.. morali bozuktu
ay evet yavrum ya geçemedi daha herkes gitti karakollara bir bu arkadaşıyla kaldı bugün yarın.nöbet kulesinde ufoo varmış ya çok sevindim
ama nakillere giderse yollarda çok aklım kalıcaz zor cezaevi jandarmalığı bakalım...
niye canım napmış arkadaşı :26:
GOLLLL BEEEE!!!!!! Maça gidemedim amaaaa superdi gol kızlar GS li olan varmı
hadi ya ufo iyi olmuş tatlım üşümeyecekkknakillere gitmez umarım ya şuan en çok onu merak ediyorsundur
ya gececi oluyo onlarda gece kısmın temizliği yapılıyo tuvaletin vs. akşam yaplması gerekiyo. cihanlarda bugün kurmay başkanı vs gelecek diye o tuvalete hiç girmemiş kimseyide sokmamış temiz kalsın denetleme var diye.. işte yüzbaşı kurmay başkanı bunlar gelmiş tuvaleti bi açmışlar pis ayak izleri vs.. cihan tabi şaşırmış kalmış kızmışlar fırça yemiş bi sürü. ama söylemiş gececi yapmadı diye.baksaydın demişler. akşam 8 gibide o temizlemeyenle atışmışlar baya.. ama ben moralini düzelttim gibi telefonda. iyiki izine geliyorum yoksa çok sıkıldım diyo.
GOLLLL BEEEE!!!!!! Maça gidemedim amaaaa superdi gol kızlar GS li olan varmı
GS liyimmmm
selam gülşencimm nasılsın ?
hahahah of babam gitti maça kombine var ben gidiyordum cem askere gitmeden de şimdi aklı kalır diye gidemiyorum
evet canım da gider nakillere çünkü eğitimli bir bu ve arkadaşı var ya..Kimse bir şey bilmiyomuş cezaevindekler...bakıcaz
ayyy kötü olmiş gizem ya ama iyi yapmışsın moralini düzwelterek hem geliyorda işte
tek bu eğitimi alan onlarsa canım giderler ya:26:
ya evet bide hiç kaldıramıyo azarlanmayı.. bide komutanıda değil ki kurmay başkanı bikaç paşa falanda vardı dedi de hatrlamıyorum. haberim olsa temizlerdim yada temizletrdim diyoda işte içine oturmuuş..
İyi akşamlar gizemcim ve edacım
Pek iyi olduğum söylenemez maalesef
hayırdır tatlım noldu:26:
Sanırım rıza ilerleyen aylarda operasyonlara gidicek
aynen canım komutan şok olmuş bugün jandarma ne diye soruyomuş benimki pat el kaldırıyor cevap veriyormuş falan oğlum siz nerde eğitim aldınız demiş atışlarda flaan
tabii canım ya kim kaldırırki azarlanmayı ama gelicek zaten unutturursun sen onaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?