92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

canım ciddi misin ne operasyonu ? ya seninki komando değil ki asayiş operasyonlarına mı?

Bende anlamadım kendide anlamadı diyor ben neyim bende bilmiyorum ama durum bu
Komutanlar komandolar ve bunların karakoldan bir kaç kişi gidiyormuş düzenli
Sıra banada gelir dio

Sıra banada gelir dio

canım dua edelim hepimiz gitmez inşallah ki sanmıyorum ya komandolar varken ne bileyim.dua edicem gülşencim...:26:

Sıra banada gelir dio

kontrol amaçlı gidiyorlar sanırım canım geçenlerde ömerde gitmişti 5 saat boyunca pusaya yattık ne yemek ne içmek ne tuvalet vardı falan demişti..yorgun dönüyorlar tabi ama sesimi duynca hepsi geçiyormuş hımm birde acayip huysuz oluyorlar
operasyon dediği bu sanırım.
sıkma canını tatlımm sen.

kamile ciddimisin....canım benim allah sabır versin askerinede sanada...bir daha gitmez umarım :26:

canım benim sıkma kendini Allahım hayırlısını versin ben sanmıyırum gidiceğini olumlu düşünelim lütfen...

ayıcıklı falan mı yoksa ayrıca gayet güzel bir hediye

Son düzenleme:

Canım benimki bildimiz operasyon komutanlar ve komandolar var

canım sen içini yinede ferah tut bitmeden rahat yok bizlere
yatıyoruzz kalkıyoruz aynı dert
arkadaşalrı gitmiş dedin ya nereye nası kaç günlüğne gdiyorlarmış sordunmu:S gerçi sabit değildir ama fikir işte.. olursada uzun süreli olmaz inş. canım..
bol bol dua edelimm

hediyede çok hoş benceee soğuk günlerde ben yokum pijaman ısıtsın hesabııı:)

Son düzenleme:
canım benim sıkma kendini Allahım hayırlısını versin ben sanmıyırum gidiceğini olumlu düşünelim lütfen...

ayıcıklı falan mı yoksa ayrıca gayet güzel bir hediye

Ablası almış canım siyah kırmızı güzel birşey kalbide vardı sanırım baktım kapadım çünkü xl beden almış ablası yuh
Dedim bu bana çok büyük değiştircekler şimdi

Günü belli olmuyor canım operasyonlar duruma göre değişiyor

Son düzenleme:
Ablası almış canım siyah kırmızı güzel birşey kalbide vardı sanırım baktım kapadım çünkü xl beden almış ablası yuh
Dedim bu bana çok büyük değiştircekler şimdi

görümceye bak sennnn seni nasıl görüyosaa cık cık cık görümce işte bende o dertten yok allahtan . iyi demişsin

kamile ciddimisin....canım benim allah sabır versin askerinede sanada...bir daha gitmez umarım :26:

Canım benimki bildimiz operasyon komutanlar ve komandolar var

evet edacım hemde 14 şubattı çok iyi hatırlıyorum daha 6 gün olmuş bak.demiştim ya bugün konuşamadık diye.geldiği gibi yatmıştı zaten

gülşencimmm içini ferah tut sen.ömerler kimlerle gittiler bilmiyorum ama mutlaka komutanları vardır tabi.canım sen moralini yüksek tut ki askerinde iyi olsun

görümceye bak sennnn seni nasıl görüyosaa cık cık cık görümce işte bende o dertten yok allahtan . iyi demişsin

anladıım cnm.. ya bide diyolardı sadece eğitimliler komandolar vs gidecek normal erler gitmeyecek diye..

ya allahım ya. her lafları boş.. sadece laf yani.!

Kendi kilolu canım kızda demiş bu küçük kalıplı ama yok yani bende zayıf değilim ama o derece değil
Yk canım komandolar bile öyle sık bir eğitimden geçmiyorlar.
İzmir foça hariç orası aşırı sıkı

Öyle yapmaya çalışıyorum kamilecim en iyi sen anlarsın beni hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz doğu olduğu için her gün yeni bir ekşın ihbarlar geliyr o oluyor bu oluyor sıkılıyorum endişe ediyorum sonra düşünmemeye çalışıyrum yeni brşey geliyor.

canım benim Allah sabır versin...bir daha gitmez inşallah

bari M yada L alaydı
of be gülşen inş gitmez canım benim düşünme olumsuz....

neyseki kamilecim ömerinkii kısa sürmüş sen daha fazla telaşlanmadan

anladım cnm yani ben zaten haberlerde vs söylediklerini vede olması gerekeni söylüyorum malesef uygulananın bu olmadığı çok açık..

yıllardır dağda kalmış adamların karşısına daha 5 aydır eli silah tutan (oda sadece içtimalar silahlı olunca bide acemide atış yaptırıyorlar) askerlerimizler karşılatırıyorlar ya. yorumsuz ya

canım benim Allah sabır versin...bir daha gitmez inşallah

bari M yada L alaydı
of be gülşen inş gitmez canım benim düşünme olumsuz....

İnşallah edacım gitmez iyi düşünmeye çalışıyorum bende öyle dedim L al dedim biraz büyük olsn pjama ya xl nedir
Gizemcim doğuda hep silahla gezer asker ta ki tezkere alana kadar tezkerede teslim ediyorlar
Ama eğitim konusuna katılıyorum bunların eğitimi ne ki onlar yıllarını dağda geçirmişler ne eğitim almışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…