canım ciddi misin ne operasyonu ? ya seninki komando değil ki asayiş operasyonlarına mı?
Bende anlamadım kendide anlamadı diyor ben neyim bende bilmiyorum ama durum bu
Komutanlar komandolar ve bunların karakoldan bir kaç kişi gidiyormuş düzenli
Sıra banada gelir dio
canım dua edelim hepimiz gitmez inşallah ki sanmıyorum ya komandolar varken ne bileyim.dua edicem gülşencim...:26:
Teşekkür ederim canım arkadaşları gitti
Bende anlamadım kendide anlamadı diyor ben neyim bende bilmiyorum ama durum bu
Komutanlar komandolar ve bunların karakoldan bir kaç kişi gidiyormuş düzenli
Sıra banada gelir dio
ciddi misin...bildiğin dağa çatışmaya mı yaaa :26:
kontrol amaçlı gidiyorlar sanırım canım geçenlerde ömerde gitmişti 5 saat boyunca pusaya yattık ne yemek ne içmek ne tuvalet vardı falan demişti..yorgun dönüyorlar tabi ama sesimi duynca hepsi geçiyormuşhımm birde acayip huysuz oluyorlar
operasyon dediği bu sanırım.
sıkma canını tatlımm sen.
Canım maalesef
Bildimiz operasyon dedi elim ayagım gitti of bıktım isyan etmek istemiyorum ama sabrım artık kalmadı düşün düşün aynı şey bitmiyor bitse kurtulcaz
Bu arada hediyemi aldım pjama aldırmş
kontrol amaçlı gidiyorlar sanırım canım geçenlerde ömerde gitmişti 5 saat boyunca pusaya yattık ne yemek ne içmek ne tuvalet vardı falan demişti..yorgun dönüyorlar tabi ama sesimi duynca hepsi geçiyormuşhımm birde acayip huysuz oluyorlar
operasyon dediği bu sanırım.
sıkma canını tatlımm sen.
Canım maalesef
Bildimiz operasyon dedi elim ayagım gitti of bıktım isyan etmek istemiyorum ama sabrım artık kalmadı düşün düşün aynı şey bitmiyor bitse kurtulcaz
Bu arada hediyemi aldım pjama aldırmş
canım benim sıkma kendini Allahım hayırlısını versin ben sanmıyırum gidiceğini olumlu düşünelim lütfen...
ayıcıklı falan mı yoksaayrıca gayet güzel bir hediye
canım sen içini yinede ferah tut bitmeden rahat yok bizlere
yatıyoruzz kalkıyoruz aynı dert
arkadaşalrı gitmiş dedin ya nereye nası kaç günlüğne gdiyorlarmış sordunmu:S gerçi sabit değildir ama fikir işte.. olursada uzun süreli olmaz inş. canım..
bol bol dua edelimm
Ablası almış canım siyah kırmızı güzel birşey kalbide vardı sanırım baktım kapadım çünkü xl beden almış ablası yuh
Dedim bu bana çok büyük değiştircekler şimdi
Günü belli olmuyor canım operasyonlar duruma göre değişiyor
kamile ciddimisin....canım benim allah sabır versin askerinede sanada...bir daha gitmez umarım :26:
Canım benimki bildimiz operasyon komutanlar ve komandolar var
görümceye bak sennnn seni nasıl görüyosaa cık cık cık görümce iştebende o dertten yok allahtan . iyi demişsin
anladıım cnm.. ya bide diyolardı sadece eğitimliler komandolar vs gidecek normal erler gitmeyecek diye..
ya allahım ya. her lafları boş.. sadece laf yani.!
evet edacım hemde 14 şubattı çok iyi hatırlıyorum daha 6 gün olmuş bak.demiştim ya bugün konuşamadık diye.geldiği gibi yatmıştı zaten
gülşencimmm içini ferah tut sen.ömerler kimlerle gittiler bilmiyorum ama mutlaka komutanları vardır tabi.canım sen moralini yüksek tut ki askerinde iyi olsun
evet edacım hemde 14 şubattı çok iyi hatırlıyorum daha 6 gün olmuş bak.demiştim ya bugün konuşamadık diye.geldiği gibi yatmıştı zaten
gülşencimmm içini ferah tut sen.ömerler kimlerle gittiler bilmiyorum ama mutlaka komutanları vardır tabi.canım sen moralini yüksek tut ki askerinde iyi olsun
Kendi kilolu canım kızda demiş bu küçük kalıplı ama yok yani bende zayıf değilim ama o derece değil
Yk canım komandolar bile öyle sık bir eğitimden geçmiyorlar.
İzmir foça hariç orası aşırı sıkı
Kendi kilolu canım kızda demiş bu küçük kalıplı ama yok yani bende zayıf değilim ama o derece değil
Yk canım komandolar bile öyle sık bir eğitimden geçmiyorlar.
İzmir foça hariç orası aşırı sıkı
canım benim Allah sabır versin...bir daha gitmez inşallah
bari M yada L alaydı
of be gülşen inş gitmez canım benim düşünme olumsuz....
neyseki kamilecim ömerinkii kısa sürmüş sen daha fazla telaşlanmadan
anladım cnm yani ben zaten haberlerde vs söylediklerini vede olması gerekeni söylüyorum malesef uygulananın bu olmadığı çok açık..
yıllardır dağda kalmış adamların karşısına daha 5 aydır eli silah tutan (oda sadece içtimalar silahlı olunca bide acemide atış yaptırıyorlar) askerlerimizler karşılatırıyorlar ya. yorumsuz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?