92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kamilecim aldım ya üstten hazır sevdiceğimde yok boş zamana ihtiyacım yok diye seneye yarattığım boşlukları onla
doldururumm

bakalım canım benimki ne olucak...Evet işte cezaevi sıkıntılı bir yer ama Artvin güzel yani doğuda bir cezaevinden iyidir diye düşünüyorum uzak sadece işte...
koğuş ağası mı iyiymiş
aynen çok şey var bakalım işte kısmet.nöbetler sıkıntıymış gitmeden 10 saat dyolardı şimdi 6 saat nöbet varmış diyolar bakalım

canlarımm ben çıkıyorumm sabahın köründe kalkıcam.. kendinize iyi bakın. askerlernizi görün rüyanızda..

özleyince ne yapacakalrını şaşırıyorlar tabi

bir de tek izin hakkınız kaldı dimi sizin canım?

ewet canim galiba kibrista yol izni 3 gune cikmis 3+3 alti gun yani 16 gununuz kaldi askim oldu bittiye getirme konusalim diyorum tamam askim dio bes dakka sonra rezervasyon yaptir dio herseyi aceleye getiriyo

kesinlikle öyle canım Allah'tan doğu değil can tehlikesi olmasın da başa gelen çekilecek mecbur. benimkinin alt devresi olaydı iyiydi, korur kollardı 10 saati biraz abartmışlar tatlım gün içinde en fazla 8 saat nöbet oluyor, 2 saatlik nöbetler 2şer saat arayla sanırım, gececi olursa gündüz uyuyor, gündüzcü olursa gece... inşallah sağ salim döner canım şimdilik aktarabileceklerim bu kadar ben çıkıyorum, iyi bakın kendinize :80:

Son düzenleme:

canım bilgilerin için teşekkürler evet ya bakalım yarın gidince benimki görücez neyin nesiymiş her şey :)
inş canım inş Allah tüm askerleri korusun hepimizinkileri..
iyi geceler canım görüşürz

heeeeeeey eccük de beni düşünün yahuuu doğu yareni var burdaa

gittiğinden beri ilk defa bugün şu saate kadar konuşmadık çok moralim bozuk ya ağladm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…