hımm Artvin ne güzeldir ya yeşil yeşil... cezaevinin küçük, mahkum sayısının az olması iyi olmuş çünkü bazı günler mahkumlarım koğuşlarında arama yapıyorlar. ayakkabılarının içlerine kadar... temizliğe falan pek dikkat etmiyorlarmış, rahatsız edici bir durum yani. ziyaret gününde de panayır alanına dönüyormuş cezaevi, laf anlatmak zor oluyormuş milletimize. Allah'tan Mehmet böyle şeylerde görev almıyor. önce aşçıydı, bir ara kamera görevindeydi, bir ara gece korumasıydı şimdi de koğuş ağasıkoğuş çavuşu daha doğrusu öyle değişik değişik şeyler işte canım gidince bol bol anlatır artık senin askerin de
kızlar ben çıkıyorum artık saatlerdir burdayım gidip uzanayım biraz..
iyi geceler size..
özleyince ne yapacakalrını şaşırıyorlar tabi
bir de tek izin hakkınız kaldı dimi sizin canım?
kızlar ben çıkıyorum artık saatlerdir burdayım gidip uzanayım biraz..
iyi geceler size..
canlarımm ben çıkıyorumm sabahın köründe kalkıcam.. kendinize iyi bakın. askerlernizi görün rüyanızda..
bakalım canım benimki ne olucak...Evet işte cezaevi sıkıntılı bir yer ama Artvin güzel yani doğuda bir cezaevinden iyidir diye düşünüyorum uzak sadece işte...
koğuş ağası mı iyiymiş
aynen çok şey var bakalım işte kısmet.nöbetler sıkıntıymış gitmeden 10 saat dyolardı şimdi 6 saat nöbet varmış diyolar bakalım
kesinlikle öyle canım Allah'tan doğu değil can tehlikesi olmasın dabaşa gelen çekilecek mecbur. benimkinin alt devresi olaydı iyiydi, korur kollardı 10 saati biraz abartmışlar tatlım gün içinde en fazla 8 saat nöbet oluyor, 2 saatlik nöbetler 2şer saat arayla sanırım, gececi olursa gündüz uyuyor, gündüzcü olursa gece... inşallah sağ salim döner canım şimdilik aktarabileceklerim bu kadar ben çıkıyorum, iyi bakın kendinize :80:
kesinlikle öyle canım Allah'tan doğu değil can tehlikesi olmasın dabaşa gelen çekilecek mecbur. benimkinin alt devresi olaydı iyiydi, korur kollardı 10 saati biraz abartmışlar tatlım gün içinde en fazla 8 saat nöbet oluyor, 2 saatlik nöbetler 2şer saat arayla sanırım, gececi olursa gündüz uyuyor, gündüzcü olursa gece... inşallah sağ salim döner canım şimdilik aktarabileceklerim bu kadar ben çıkıyorum, iyi bakın kendinize :80:
Benim tickerdaki kız hala ilerlemedi acaba yarın mı emeklemeye başlıycak yahuu
gittiğinden beri ilk defa bugün şu saate kadar konuşmadık çok moralim bozuk ya ağladm(
işleri vardır canım o yüzden arayamamıştır üzülme sakın
acemilikte arayamadıkları oluyor bazen
15 gündür ilk defa böyle oldu elim ayağım buz kesti ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?