92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kademe kademe ilerliyosunuz edacımmm
cep telefonuna da az kaldı hadi bakalımmm

hoşbuldumm gülşahcımm..

ya evden dışarı çıkmadım hiç mehtap öncesi hasta olmayayım diye.. ama üzerimde bi halsizlik var:26:

sizler nasılsınız..

canım grip önleyici iç bence bende hastaydım öle öle iyileştim mehtaptan önce biliyosun ki sen hemşiresin daha iyi biLirsinde
iyiym ben canım

Iyiyim bende canim bugun carsimiz vardi ama dogru duzgun konusamadik internet cok kotuydu kamera acamadan konusmak zorunda kaldikk ne zaman gelioo seninkii

canım grip önleyici iç bence bende hastaydım öle öle iyileştim mehtaptan önce biliyosun ki sen hemşiresin daha iyi biLirsinde
iyiym ben canım

öyle yaptım canım o tarz bi ilaç içtim duşa girp yattım biraz kendimi daha iyi hissediyorumm..
başladınızmı tatlım nöbetlere nasıl geçmiş gece soğukmuymuşş:26:

Iyiyim bende canim bugun carsimiz vardi ama dogru duzgun konusamadik internet cok kotuydu kamera acamadan konusmak zorunda kaldikk ne zaman gelioo seninkii

ay of o kameralar benide sinir ediyo devamlı donuyo falan.. gelcem diyodu onu ne yaptınız canım uçak bileti soruyodun:26:
bizzimde yarın çarşı var kameralar da izin verirse görüşcez

mehtap pazartesi tatlım 3 -3 buçuk gibi öğlen yanımda olucakkkk allahın izniylee

öyle yaptım canım o tarz bi ilaç içtim duşa girp yattım biraz kendimi daha iyi hissediyorumm..
başladınızmı tatlım nöbetlere nasıl geçmiş gece soğukmuymuşş:26:

iyi yapmışsın canım geçer merak etme olmazsın hasta inşallah
evet canım dün gece 12-3 nöbet vardı tutmuş kulede ufo var sorun değil ama nizamiye nöbeti vardı 15:00-18:00 gecede yine 12-3 günde 6 saat anlıyacağın...daha sevklere falan gitmedi ama sevkler çabuk geçiyo diyolarmış askerler daha iyiymiş bakalım...nöbetler zor geçiyomuş zaman geçmiyo dedi zaten gece hiç geçmemeiş öğlen aradı sesini duyuyım kendime geliyim nçbetim var aşkm diyo birazdan yine arar

zor yani nöbetler gizem ama alışırım diyor.

Biz simdilik izin konusunu konusmuoz tatlim daha dogrusu ameliyat olursan izine gelme erken gelirsin dememe bozuldu tamam gelmiom dedi oylece kapattik konuyu ohhh ne guzel az kalmiss tadini cikarinn

anladım canım ya havalar ısınınca dışarda tuttuğuda sıkıntı olmaz.. o sevkler bencede hem cabuk geçicek hemde değişiklik olucak ya.. alışıcak edacım başka şansı yokki başa gelen çekiliyo işte.. 3 saat kısa allahtan gece uzun olsa ne yapcaktı bizimkininde olunca 2 saat oluyo ona mızmızlanınca bende hep diyorum ki ben yazın çalışırken 16 saat tutuyodum naberrr diyorumm

Biz simdilik izin konusunu konusmuoz tatlim daha dogrusu ameliyat olursan izine gelme erken gelirsin dememe bozuldu tamam gelmiom dedi oylece kapattik konuyu ohhh ne guzel az kalmiss tadini cikarinn

anladım canım yanlış anlamış seni :26:alınganlar işte ya..

öyle canım çok az kaldı tadını çıkartcam 5 ay olduu görmeyeli çok özledimmm

evet gizem ya alışmaktan başka çare yok...öyle veya böyle alışıcak geçicek bu günler...
evet hemşireliğin o yanı çok zor ya...nöbet sıkıntı yani
ama tabi sen üstünde çelik yelekle mermilerle nöbet tutmuyosun soğukta oda var

hahaha ama sonuç olarakk çok yorucu oluyor ya hele bir hasta fenalaştı mı tüm gece mahvoluyo git gel git gel... askerler bizi koruyorr bizde hayat kurtarıyoruzzzincirleme..
ama şaka maka ben öğretmenliğe yönelicem inş formasyon alarak.bakalım zaman göstericek.

aynen canım vatanı koruyorlar
aynen aynen zor ya doktorluk hemşirelik
bencede formasyonla 1 sene uzatırsın okulu işte formasyon 1 sene sürüyordu sanırım bilidğim kadarıyla hop öğretmen olursun ama Kpss var atama olayı işte..
ama ataması rahat mı sağlık meslek liselerinde öğretmen oluyorsun dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…