aynen canım vatanı koruyorlar
aynen aynen zor ya doktorluk hemşirelik
bencede formasyonla 1 sene uzatırsın okulu işte formasyon 1 sene sürüyordu sanırım bilidğim kadarıyla hop öğretmen olursun ama Kpss var atama olayı işte..
ama ataması rahat mı sağlık meslek liselerinde öğretmen oluyorsun dimi ?
evet canım 1 sene sürüyor normal liselerde de ilk yardım derlerine giriyorudu lisede bir hocam. ama daha çok sağlık meslek liselerinde tabi. kpss hemşireliktede var ama öğretmenliğin ataması daha zor tabi.. denicem ama. bide şu var bizim lise müdür beni çok seviyordu şimdi özel bir sağlık meslek koleji açıldı. orada müdürlük yapıyo.bayramda aradım halini hatrını sorayım diye. son sene olsun tekrar konuşalım ya formasyon ya yüksek lisans yap yerin hazır dediiiiinş. olur bakalım daha da 2 sene var hayırlısı tatlım..
ilk çarşı ne zaman tatlım haftaya çıkcak mı??
benimkide 6 saat ipekçim...hatta bazen 8 de olucak
canım kbkma bnmki aradı yazamadım
aynn cnm dene olmadı kadrosuz çalışırsın.aa supermiş al formasyonu gir kolejeaynen daha vaktin var zaten
canım belli değil bu hafta c.tesi 5 kişi pazar 5 kişi çıkıyomuş haftayada aynı şekilde ya birdahaki hafta ya sonraki ya sonraki... :)
yok tatlım sorun değil..
canım cihanda gittiğnde yanlış hatrlamıyosam ilk 3 hafta falan çıkamadı sonra çıkmıştı niyeyse ama eda ya benikinin çarşılar artık her hafta olcak galibaaama bunu sadece ben biliyorum tüm aile ankarada ya söylemicem dedi çünkü zaten 2 haftada 1 çıkıyo birde onlar bize gel diyorlar kısa görüşebiliyoduk artık bir hafta onlarla bir hafta benlee..
iyimiş canım çarşınız
benimkine sordum herkes tel kullanıyomuş bunla giden arkadaşıda kullanıyomuş ama komutan ters yakalanırlarsa uzar askerlkleri tutanak tutuluyo sicile işliyor dedi.sen bilirsin ister kullan ister kullanma dedim dedi üst devre gidince kullanırım dedi sen bilirsin dedm bende...zaten kulelerde kamerayla izleniyormuş merkez tarafından nöbette mesajlaşamayız dedi xray cihazı var oraya geçersem rahat oluruz dedi...dedm sen bilirsin sokma telefon falan...ama bir arayamasın ona sorucam arıycak hergün söke söke! böle rahat konuşursak her gün ne ala ama konuşamazsak telefon sokmadığını burnundan getiririm
birde bugn benm bir arkadaşm var 6 senelik ilişkisi vardı istemeye gelmişler onu bzm unide sınıftan kız.anlattım hayatım bz 6 seneyede kalmıycaz gelicem işimi oturtturup gelicez istemeye dedibende naza çekiyorum bakarız bilmem ne diye
hımm kamera vs varsa tabi mesajlaşamazsınız ama edacım bak bizdede aynı durum canı her istediğinde arayabildikten sonra pek eksikliğini hissetmiyosun cep telefonunun özellkle haftasonu rahat oluyo..
arkadaşının sevglisi yapmışmıydı askerliğibenm direk bu geliyo aklıma
bugün bizde o kadar çok konuştukki ben aradığımda arkadaşı alo gizem diye açtı telefonu şok oldumm alo dedim cihan sandım hani direk gizem değince dediki cihanın dayısı geldi orda seni gelince arasın dedi kapatırkende görüşürüz dyocihana söyledim e sayende telefon hiç susmadığı için alıştılar aşkım diyoo çok güldüm ya. ama hoşuma gidiyo tabi diyo. bende o telefonu hep çaldırcam sen merak etme dyorum hiç gerek yok cep telefonuna bizde.
canım bzmkilerin sürekli üstü aranıyor adliyeye falan gidiyolarya sanırım ondan bilmiyorum ondan istemiyo sadece gece işimize yarıycak ne gerek var dedi dedm her an naptıüğımı biliceksi n ama dedm ben sana güveniyorum sevgilim dedidedim peki o zaman sen bilirsin bnm k isteediğinde arayamaz çnk nöbetler sevkler...neyse artık
bilmiyorum yaptımı yapmadımı cnm ama yapmadı sanırım benmde aklıma o geldi direktbenmknin annesini aramıştım dün diyoki bzm orda askerliğini yapmayana kız vermezler evli evli beklenmezdi böyle en iyisi diyor dedm aynen bncede
hahah evet cnm isiznki maş çok rahat hç gerek yok riske sizin bnce
evet gerek yok tatlım riske zaten şuan hiçkimse kullanmıyo orda.
ya ama evet tatlım devamlı üstünu arayacaklar falan yanındada taşıyamaz oda haklı hele adliyede falan çok sıkı arıyorlar üzerlerini:26:hem bak güveniyormuştaaa
öyle canım yani bencede ben askerliğini yapmadan evlenmezdim yani oda direk gitti zaten evliyken çok zor
bende yarın arıcam pazartesi kaçta geleyim napalım diyeeee
İyiyim canım sen nasılsın
kızlarrrr bilgisayarım bozuldu ne zaman tamir olur bilmiyorum buralardan uzak kalıcam biraz
iyi bakın kendinize öpüldünüz
ömerde doktoragitti bugün sadece kolu incilmiş krem vermişler.hava değişimi falan yok yaniiii.neyse o iyi olsunda gerisi mühim değil
aynen canım ilereyen zamanlarda bakalım birde bugn diyoki hayatımö bana 10 güğn yetmez 20 gün kullanıyım izini tamamını yani erken gelmiyim dedm saçmalama ya yok ben öyle bir şey anlamamam az gün diyor
ay bide nizamiye nöbeti varmış diyoki hava çok güzeldi böyle bugn hafif soğuk hafif sıcak sevgililer geçiyo kapıdann ahh diyorum edam olsaydıda gezseydk şurda elele diyeyavrum yaaa
ohhh ohh ara gizemcim tabi yaa p.tesi yanındaa superrr
kızlarrrr bilgisayarım bozuldu ne zaman tamir olur bilmiyorum buralardan uzak kalıcam biraz
iyi bakın kendinize öpüldünüz
ömerde doktoragitti bugün sadece kolu incilmiş krem vermişler.hava değişimi falan yok yaniiii.neyse o iyi olsunda gerisi mühim değil
ya ama yani 20 gün olmasın bencede çnkü 6 ay kalıyo ve erken gelcem tesellisi kalmıyoooo. illa hepsini kullancaksada bölerek kullanın bence . yol iznide olucak ki hem.
ayy evet ya dışarda millet gezerken orda onun içi gidiyordur:26:bende hep bizim antalyada askeriyenin bi tanesi tam çarşının ortasında o askerleri hem şanslı buluyodum hemde yazık içleri gidiyo diyodum..aynen de öyle ..ama deniz manzaraları var
uçağı 13.45 te. ben saat 2 -3 gibi giderm artık.
bölerek kullandırtmıyolarmış gizemcim demiştim ya zaten yol uzun uçakla bile 3 saatm 4 saatmi ne hatta trabzona gitse 4 saat ordan uçak 2 saat 6 saatyani bilmiyorum kullandrtmıycam ya zatn normalde 19 şubat terhs yol izni 16 oluyo e 10 günde erken gelse 6 şubat yanii ne kadar erken geliyo 19 nerde 6 nerdee
aynen canım yazık askerlere...
havaalanına mı gidiceksin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?