92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam tatlımmm nasılsın napıyosunnnn

bende iyiyim canım görünmedin bugün pek gezmelerde miydin bakalım. birde seninki gitmedi dimi operasyona :26: kamileninki gitti...okumuşsundur belki..

Edacım evet gezmelerdeydm yneGitmedi cnm operasyona
İyiyim gizemcim sen nasılsın
Kamilecim ameliyat olmadan hava değişimi vermiyorlar
Geçmiş olsun çok canım

Son düzenleme:
Geçmiş olsun çok canım

bende iyiyimm naptın nereleri gezdinn yine mobilyalara bakarken mi buldun yoksa kendinii

yok canım kesinleşmedi ama öyle büyük iht...
şimdiden düşünmeyelm dedik kapadık konuyu canım ama bakalım zaten 10 gün gelse 3 gün geliş yol 3 gün gidiş ekstra 6 gün gelcek sanırım yani aslında sıkıntılı değil ama bakalım...
hım yine yakınmış havaalanı ama sen geride dur evlerinde ilk anasına sarılır kesin hemen atlama annesii aaa falan der

Geçmiş olsun çok canım

ohh gez gülşencim seninki kıskançlık yapmadı dimi

Yok yapmadı cnm bu aralar iyi

bencede simdiden düşünmeyin aslında.. dur bakalım cnm daha düşüncek çok vaktmz oluyo nasılsaa

evet eda onu düşünüyoz nasıl yapsak diyee

ya bencede önce annesi sarılsında ben uzunca sarılıyım çnkü ilk sarılsamm sıradakiler olcak huzursuz olcam. zaten onların yanında ne kadar sarılabilcez ki işte neyseaz daha sabrederim

yavrum bz 2 gün sabrettik biliyosun 1 saat sabredersin ya zaten ailesinin yanında şap şup öpemessin çocuğu sarılamazsında rahat
boşver bol bol vaktiniz olucak yapışık ikiz gibi geziceğiniz zaten

yavrum bz 2 gün sabrettik biliyosun 1 saat sabredersin ya zaten ailesinin yanında şap şup öpemessin çocuğu sarılamazsında rahat
boşver bol bol vaktiniz olucak yapışık ikiz gibi geziceğiniz zaten

haklsıın tatlımsenin sabrına ayrıca bir hayranım zatenn

küçük öpcem şapşup öpememmm

aynen sonralara saklarımm

yaa işte ne oldum dememeli ne olucam deemeliii

aynen canım ya iyi oldu ama bu askerlik her iki taraf içinde sabır işi...Allahın hikmeti sanırım benmki gerçekten çnkü ben istanbuldayken yani sivildeyken askere gitmeden benimki çok sabısızdım mesajıma cevap atmıyor mu (ki genelde evde uyuyor oluyordu) yada işte falan işte.üstüste 5 mesaj cevap yokmu arıyordum falan bu moddaydım hatta bir keresinde hiç unutmam benimki uyuyakalmış bende mesaj atıyorum yok cevap neyse aradım teli sessizde.evi aradım en son annesine diyorum ki cem nerde evdeydi en son dedi ki uyuyakalmış edacım falan demişti böyleydim yani gizemcim nerden nereyee ya acemilikte 3 gün arayamamıştı hasta olduğunda haberimde yoktu tabi...sabrediyosun işte başa gelince Allahında yardımıyla atlatıyoruz
sabır..sabır..

evet canımm cidden baya sabırsızmışsın sende. hatta ben cihana üst üste yazınca napıyosun neden yazmıyosun sinir olurdu kızardı neden böylesin diye hele üstne çağrı atınca neden böylesn derdii

edacım işte ya allah sabrınıda veriyo bide farkındayız sabretmeden olmayacak yani tek yolu sabretmek o yüzden bence birazda. bakalım döndüklerinde nasıl olucaz eski halimize dönmeyiz ama bencesabır taşı olmasakta eskisi gibi olmayız. ya bide böyle büyük bişey yaşamak bana öyle en ufak bişeye üzülmemeyide öğretti..arkadaşlar anlatyo üzülüyoya bişeye içimden buda dert mi diyorum.. artık daha güçlüyüzz büyüdük büyüdük askerlikle büyüdükk

aynen gizemcim bu anlattığım yaptığım en hafif sabırsızlık diyim sen anla...çok değiştim çok dediğin gibi mecburuz ama çok mutluyum dediğin gibi büyüdük olgunlaştık çnkü..
aynen eski halime hiç döneceğimi sanmıyorum tabiiki olaylara bu kadar sabırla yaklaşamam doğamda yok ama eminim daha yumuşak ve anlayışlı olurum yineee
Allahım her şeyin hayırlısını versin hepimiz için

aminn canımm..ufak şeylerden mutlu olmayı ve ufak şeylere de üzülmemeyi öğrendik. bende çok mutluyumm

hayatımızda çok şey değişti şüphesizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…