92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

merveeeemmmm nasılsın yavrummm alıştın mı okulaaa nasıl gidiyo

Alıştım canım alıştım yadırgamadım hiç Hoca ödev dağılımı yapmış bloğunda herkesn konusunu yazmış 130 kişinin de bii benim ismimi atlamaış olacak iş değil mail attım hoca hocaaa dedim adamı hasta etme ver konumu dedimm sen nasılsnn bakalım??[/

zorla ödev aldın yani.. bnde iyi işte tatlımm
Oo süper gizemcim mehtaba son 2 güün
Sen çok heyecanlısındır şimdi

aynen tatlım çok heyecanlıyım ya .. valla sonunda kavuşuyoruz geçicide olsa..

Gizem ne yalan söyliym ben bile inanamıyorum yaa 2gün snra geliyor yariinn herkes başladı yavaştan izinleri kullanmaya

gizem k.bkma tatlmmm ya aptal kardesim pat diye aldi blgisayari elimden cikttimmm gulsenn naslsnn yavrm? Cepten griyurm kizlar zor oluyor cevaplar gecikebilir

Cezaevi ise nöbet çok olur evet, Allah yardımcıları olsun çabucak geçsin inşallah...

Zor oluyor gerçekten, bir de zaman geçtikçe ayrı kalma günün de çoğalmış oluyor ya bir süre sonra sıkıyor bazen gerçekten katlanamıyorum

Askerler kendi aralarında anlaşıp bir yol buluyorlar canım telefon için zamanla muhakkak sokar içeriye cep telefonu bol bol görüşürsünüz

Selam Gülşen nasılsın

gizem k.bkma tatlmmm ya aptal kardesim pat diye aldi blgisayari elimden cikttimmm gulsenn naslsnn yavrm? Cepten griyurm kizlar zor oluyor cevaplar gecikebilir

yok sorunn degil tatlımm cihan aradıda benddee geçç yazdımm..ahh bu kardeşler...hele erkeklerr
Gizem ne yalan söyliym ben bile inanamıyorum yaa 2gün snra geliyor yariinn herkes başladı yavaştan izinleri kullanmaya

evet canım izinler kullanılmaya başlandı yani buda yol katettiğimizin göstergesi..siz belirlemediniz dimi erken demiştin

Bu kardeşler yokmuuuuuuu cinnet geçiricem bir gün ergen tavırlarından haaa

hahahahh aynen bebeğimmm bendede var bi tane tam 17 yaşında oğlumuzz .. yaşı küçük boyu büyük bişey demeyede gelmiyo gerçi artık yaşıda büyük ama bana küçük geliyoo davranışlarından olsa gerekk.. bi gün çok iyi olgun bi gün agrasiff. ergen işte geçicek inş

hahha sorma canım yaaa benimkide 16 yaşında tam ergen tamm online oyunlar oynuyo pc yi elinden alamıyorum ya
ee naberr

hahha sorma canım yaaa benimkide 16 yaşında tam ergen tamm online oyunlar oynuyo pc yi elinden alamıyorum ya
ee naberr

bizim allahtan kendimize özel pc ler yoksa delirtirdi oda hiç kalkmaz çnkü başından..sizde ayırın bence ilk fırsatta

iyi canım işte heyecanlardayım ben haliyle..

cihanda yarın çık gez evde vakit geçiremeyeceksin dedi de çıkmıcam ya hasta falan olurum bide çıkınca para harcıyorum sen gel beraber alırız alcağmızı dedim.. gelsinde bi alışveriş yapalım onla yapmak ayrı bi zevkli.. oda alcak kilo vermiş pantalonları bol geliyomuşş ama aşırıda zayıflamamış işte normal şuan bence görücez bakalımm

canım bizde babamın ayrı pc var ama kardeşim ve ben ortak kullanıyoruz şimdi taşınıcaz 2-3 aya biz bu sefer ev dubleks olucak pc ler ayrılıcak bir aşşağı bir yukarı zor olucağı ,için yada tablet alırım ben kafayı yiyorum böyle yoksa....

tabiiki heyecan olucaksın ayy super ya aynen ben şimdiden yemek yemeyyi bile özledim ya of...
bol bol gezin keyfini çıkarın gizem

ayy taşınma telaşıylada vakit geçer edacım baya bizde okullara yakın olsun diye dubleksten apartmana geldik oda yazlık olarak kaldı işte gidiyoz fırsat buldukçaa. bak bencede tablet veya minibook al benmki minibook. hep yanımda çok rahat olyo şarjıda uzun gidiyo. bide kırmızı pek tatlıböyle gitmez valla sinir hastası olursun

ya eda herşeyii o kadar çok özledimki.. ya en basit yaptığmız şeyler bile şuan o kadar kıymetli.. nefesinin kokusu burnumda tütüyo allahımm .. keyfini çıkartcam canım çnkü sonra tekrarr uzuuun bi süre göremeyeceğz malum

evet evet geçer umarım ya aa iyi yapmışsınız bizimki yine aynı mahalle olucak
evet ya minibookun şarjı çok gidiyo ve daha tatlı oluyorlar

canım özlersin tabii ki ya özlenmezmi....çıkart canıkm valla çıkarttttt her anın ben öyle yaptım valla ohhh
olsun canım 5 ay sonra yanında yine benim 6+5 hatta bizim izinler toplu kullanılıyormuş sanırım bilmiyorum erken terhis hayal olucak gibi

aynen tavsiye ederim minibookuu

çıkartcam canım başka şansımız yokki:

ya bide toplu olması dışında ben cihanada sordumda hani izinlerin zorunlu olabilme konusu vardı ya o olabilirmiş çnküü anlattı. mesela sen erken terhis olduğunda o diyelim 10 gün içinde asker sayılıyosun ki bir çoğu bunu bir ay yapıyo bir ay daha asker olarak kalındığı için herhangi başına bşey gelince yada suç işleyince sıkıntı oluyomuş o yzden zorunlu olabilir dedi banada mantıklı geldi :26:

of cnım ya ciddimisin... uyuz oldum haaa bu askerin kendi şahsi şeyi yani hiç izin kullanmayıp bitirenlerde var sadece dağıtım izni kullananlarda var...ne diyimki yine sçama şeyler o zmaan bizde izni hazirana alırız sonra kasımda gelir sonra şubat terhis bir kesinleşsinde....şimdi bu sorunu düşünmek istemiyorum ya....yapcak bişey yok yada 19.02.2014 te gelicek yani
artvin uzak yada 20 gün birden kullanıcak ağustostaç.çç.

Son düzenleme:

canım bana kalırsada saçma ama kesin bilgisi tabi yokta fikir yürütmüş
hani sizin yine 10 gün farkta sadece dağıtımla bitirenler işte sıkıntı yaratıyodur belki bilemiyorum:26:

canım ama bu sadece söylenti hem belkide hiç olmaycakk şimdiden düşünme bencede erken daha..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…