92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

cnım şöyle bir şey var orda karakoldakiler demiş ki. işte izinleri toplu kullanıyoruz falan...bilemiyorum tabii ne olur...
aynen şimdiden düşünmek istemiyorum ya...

uzak diyede olabilir belki cnm..:26:

ama canım bize uzak belki adam erzurumda oturuyor erzurum artvin 2 saat öylede bir şey var bilemiyorum...bakalım ya hayırlısı her şeyin tek güzel yani şimdi tek ankesör varya onu kaydettim hayatımm diye telefonuma normal telefonmuş gibi e hep ondan arıyor telefonda artık 0466lı bir numara değil isim yazıyor küçük şeylerden mutlu olmak lazım dimi ama
inş telefon sokunca daha güzel olucak...

kamile canımm dün gece çok dua ettim ya ordamısın ? gittimi sevdiceğin operasyona..ters bir şey yok dimiii?

Son düzenleme:

ay doğru ben o ihtimali neden atladımsa bian sanki herkes istanbuldaymış gibi düşündüm

ayy güzel yapmışsın tatlımm.. öyle küçük şeylerden mutlu olmak lazım heleki şöyle bi dönemde..

2 aya sokar bence kçük biyer olmasınında o avantajı var.

aynen canım herkes istanbulda değil ki
diyoki herkes telefon kullanıyor ama üst devre gitsin sokucam hayatım dedi komutanlar ters biraz ilk günden şey yapmak istemiyorum dedi e hergün arıyor zaten sorun olmuyor...zaten sokabilse sokar anında okula falan gidiyorum ya aklı kaldığından düşün yani sevkte mesajlaşıyoruz falan karşısında mahkum ahahhaha tövbe estafrllah ya

kamile canımm dün gece çok dua ettim ya ordamısın ? gittimi sevdiceğin operasyona..ters bir şey yok dimiii?

edacım çok teşekkür ederim ama ben hiç iyi değilim ömerlerin helikopter tam inememiş atlamak zorunda kalmışlar ömerde atlayınca kolunu inciltmiş..yarın hastaneye gidicem diyor..belki hava değişimine gelirim dedi..sesi berbat geliyordu

dün gecede kötü kötü rüyalar gördüm iki kere sıçrayarak uyandım..bugünde ömerin haberini aldım..

caım ciddimisinn of...gözlirm doldu okurken....offf güçlü ol canım benim güçlü ol kötü bir şey yoktur ya...kırılmamıştır kırılsa söyler...bence bir an önce izin kullanın canım ... of ama öylede zor olucak...
offf güçlü ol sen kamilecim ya

ahaha canım biraz zaman geçsinde sevdirir kendisini komutanlarada..ilk zamandan göze batmasın tabi.. yani arıyo şuan sıkıntı yok tatlım.
okula başlada canım kalıyo ister istemez akılları ben bi yandan istemyorum telefonu mesajla devamlı napıyosun napıyosun dicek neyse zaten sokmıcaz biz kimse kullanmıyo orda şuan ama alahıma şükür bi saat en az konuşuyoruz daha allahtan belamı mı isteyeyimm

canımm çok üzüldüm.. ama bak ciddi bişeyi yokmuş sadece kolu incinmiş o korkmuştur tabi ondan sesi kötü gelmiştir.. hava değişimine gelir inş:26:

kızlar benim çıkmam gerekiyor kamilecim sen yaz merak ettim ben telden okıycam ama cevap yazamıycam tamam mı dikkat edin kendinize kızlar..
kamilecim üzülme sıkma kendini nolur :26:

bakalım yarın gidicek hastaneye her şey belli olacak..duyduğumdaan beri berbat haldeyim nefesim daralıyor sanki...
görmeyi çok isityorum ama bu durumda böyle olunca..yarın olsun bir an önce!!!

bakalım yarın gidicek hastaneye her şey belli olacak..duyduğumdaan beri berbat haldeyim nefesim daralıyor sanki...
görmeyi çok isityorum ama bu durumda böyle olunca..yarın olsun bir an önce!!!

canım benim ya.. biran önce yarın olsun o zman:26:

sen lütfen güçlü ol. kötü bi durum ama elinden bişey gelemiyo malesef en kötüsü de o:26:

canım benim ya.. biran önce yarın olsun o zman:26:

sen lütfen güçlü ol. kötü bi durum ama elinden bişey gelemiyo malesef en kötüsü de o:26:

evet en kötüsüde o canım..güçlü olmaya çalışıyorum amaaa..

artık ne yapacağımı şaşırdım..zaman geçsin ne yapacağımı şaşırdım

cep telefonu kullanamasakta günde 2 kez konuşuyoruz vay be bunları da mı görücektim acemilikte neyd öyle sabreden derviş muradına erermişşşş işte
Cep telefonu kullanıcağımız zamanlarda gelicek inş.Durmak yok yola devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…