92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

selam gülşencimmm gülşahcımmm iyiyim siz nasılsın

edacım çok zor biliyorum ama telefonda ağlama güzel ama daha çok kötü olur o zaman
inşallah canım inşallah gelicekler bize

tutamadım kendimi o öyle kötü olunca birde sabah hastaneye giderken arıycaktım sesini duyup moralim yerine gelsin diye ama uyandırmamak için aramadım diyo dedim istediğin her an ara yok uyu diyo eşşek ya (( dersim geçti çnkü...

ömer nasıl oldu canım daha iyi değil mi ?

o da sana kıyamamış canım ama hem bak konuşmuşsunuz morali düzelmiştir kesin

iyi oldu canım şükür.bugün santrale geçti artık nöbetler yok ama çok gelen giden oluyor kafam şişdi dedi.bende dua et nöbet yok soğukda beklemiyceksin gece uyuyabileceksin dedim biraz daha düzeldi sesi
bir de ev arkadaşını arıycam falan dedi.bu gece nöbetci evde değil ne konuşcaksın bana sor falan dedim ama yokk söylemedi.birazdan ararım söylerim dedi kapatırken ama hala aramadı ne konuşcaksan bana söyle dedim ama söylemedi güzel bi şey hayatım merak etme dedi..kala kaldım öyle bekliyorum bakalım nolcak..

canım ne güzel nöbet tutmuycak bırak yoğun olsun bizimkide xray cihazna geçer umarım cezaevinde oluyoya girişte 12 saat mesai nöbet yok miss ama 6 aya anca
kesin surpriz var sana canımm benden söylemesiiiii

Son düzenleme:
canım ne güzel nöbet tutmuycak bırak yoğun olsun bizimkide xray cihazna geçer umarım cezaevinde oluyoya girişte 12 saat mesai nöbet yok miss ama 6 aya anca
kesin surpriz var sana canımm benden söylemesiiiii

bencede nöbet yok ona çok sevindim canım canım üst devreniz gitsin geçersiniz sizde

valla bilmiyorum canım yaa daha öncede evimin adresini almıştı biliyorsun o zman beklemiştim ama bi şey olmadı gördüğün gibi şimdide çok umutlanmak istemiyorum belli olmaz çünkü

inş canım geçeriz inş...
canım sen umutlanma supriz gelirse daha çok sevnirsin

hahah hoşgeldin
bizde pazartesi sendromunu attlattık şükür

Hemen hemen her topiğe damlıyorum artık gelsin şunun kocası da kurtulsak diyecekler

aynı değişen bir şey yok
sen nasılsın?

Düne göre daha iyiyim canım? Arada bir moralim bozuluyor ama yapacak bir şey yok el mahkum Senin askerinin bir sıkıntısı varmış sanırım geçmiş olsun :44:

aa olurmu öyle şey ama tabiki eşin gelsinnn bir an önce bizden daha çok zor senin işin canımm bir an önce kavuşun

Evet gelse hiç fana olmaz... Yalnız olduğum için zorlanıyorum daha çok

Kitap topiğinde, sinema topiğinde, yemek topiğinde, geyik topiğinde nereye girersem gireyim askerlik muhabbeti açılıyor benim yüzümden kocamın askerde olduğunu bilmeyen yok KKda... Artık bıkacaklar benden

olur mu hiç öyle şey canım her zaman bekleriz hem konuşup rahatlıyor insan

arada banada öyle oluyor bi sıkıntı geliyor canım ama bir şeylerle uğraşınca geçiyor hele ki günler azaldıkça daha çok mutlu oluyorum
teşekkür ederim evet kolunu inciltti ama şükür daha iyi şimdi santralede geçdi rahatız şimdilik

olsun kafa dağıt tabiiki..senin hakkın zordur yanlız olmak..ama geçecek elbet çoğu gittmiş azı kalmış maş sizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…