selam gülşencimmm gülşahcımmm iyiyim siz nasılsın
edacım çok zor biliyorum ama telefonda ağlama güzel amadaha çok kötü olur o zaman
inşallah canım inşallah gelicekler bize
tutamadım kendimi o öyle kötü olunca birde sabah hastaneye giderken arıycaktım sesini duyup moralim yerine gelsin diye ama uyandırmamak için aramadım diyo dedim istediğin her an ara yok uyu diyo eşşek ya(( dersim geçti çnkü...
ömer nasıl oldu canım daha iyi değil mi ?
o da sana kıyamamış canım amahem bak konuşmuşsunuz morali düzelmiştir kesin
iyi oldu canım şükür.bugün santrale geçti artık nöbetler yokama çok gelen giden oluyor kafam şişdi dedi.bende dua et nöbet yok soğukda beklemiyceksin gece uyuyabileceksin dedim biraz daha düzeldi sesi
bir de ev arkadaşını arıycam falan dedi.bu gece nöbetci evde değil ne konuşcaksın bana sor falan dedim ama yokk söylemedi.birazdan ararım söylerim dedi kapatırken ama hala aramadıne konuşcaksan bana söyle dedim ama söylemedi güzel bi şey hayatım merak etme dedi..kala kaldım öyle bekliyorum bakalım nolcak..
Kızlar nabersiniz nasılsınız
canım ne güzel nöbet tutmuycak bırak yoğun olsun bizimkide xray cihazna geçer umarım cezaevinde oluyoya girişte 12 saat mesai nöbet yok missama 6 aya anca
kesin surpriz var sana canımm benden söylemesiiiii
artık bizim topiğedemi geliyosunn hoşgellldiiiinnnn
iyiyim sen nasılsınn :)
bencede nöbet yok ona çok sevindim canımcanım üst devreniz gitsin geçersiniz sizde
valla bilmiyorum canım yaa daha öncede evimin adresini almıştı biliyorsun o zman beklemiştim ama bi şey olmadı gördüğün gibişimdide çok umutlanmak istemiyorum belli olmaz çünkü
O kadar ısrarlan davet ettiniz geleyim dedim
İyiyim canım pazartesi sendromunu atlattım geldim....
Kızlar nabersiniz nasılsınız
hahah hoşgeldin
bizde pazartesi sendromunu attlattık şükür
aynı değişen bir şey yok
sen nasılsın?
Hemen hemen her topiğe damlıyorum artık gelsin şunun kocası da kurtulsak diyecekler
inş canım geçeriz inş...
canım sen umutlanma supriz gelirse daha çok sevnirsin
aa olurmu öyle şey ama tabiki eşin gelsinnn bir an önce bizden daha çok zor senin işin canımm bir an önce kavuşun
ilk zamanlar böyle oluyor canım ama usta oldukça rahatlıyorsun
aynen aynen beklemiyorum hiçama olsada fena olmaz hani
Hemen hemen her topiğe damlıyorum artık gelsin şunun kocası da kurtulsak diyecekler
Düne göre daha iyiyim canım? Arada bir moralim bozuluyor ama yapacak bir şey yok el mahkumSenin askerinin bir sıkıntısı varmış sanırım geçmiş olsun :44:
Evet gelse hiç fana olmaz...Yalnız olduğum için zorlanıyorum daha çok
Kitap topiğinde, sinema topiğinde, yemek topiğinde, geyik topiğinde nereye girersem gireyim askerlik muhabbeti açılıyor benim yüzümden kocamın askerde olduğunu bilmeyen yok KKda... Artık bıkacaklar benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?