İşte şartlar ablacım....
aynen çok büyük engel allahın izniyle eşin gelince her hayalinizi gerçekleştirirsiniz..
bizde geldikten işe girdikten sonra 8-9 aya söz düşünüyorz.herkesin bir hayali var işte inş. Allahım nasip eder
Siz erken yaşta başlamışsınız ilişkiye ne güzel, daha yaşlarınız çok genç, her şey hayırlısıyla olur gider, önünüzdeki askerlik engeli kalksın da gerisi olurİş olgusu çok önemli canım yaa onu garantilemeden evlilik düşünmeyin, maddiyat önemsiz gibi görünüyor ama gerçekten evliliğin daimi için önemli bir araç.... Allah gönlünüze göre versin
iyi geceler kızlar..
öncelikle düşünmüşsünüz hepiniz çok teşekkürler..eve şimdi geldim hemen sizlere yazıyorum günün özetini..
rüya gibiydi bugün. uçağı 2 de olduğu için 2 ye kadar zaten webcamde görüştük sonra o havalanına bende onlara gittim orda beklemek zor olur diye gelmesine yarım saat kala falan gittim iykide öyle yapmışım çünkü annesi çok telaşlıydı. neyse yarım saate kapı çaldı açtım... annesi geç sarıl desede önce sen sarıl dedim geride durmayı başardımmsıra bana geldi 2.olarak önce bi bakıştık ama o anı o bakışılarımız gözmümün önünden hiç gitmeyecek. sonra bir sarıldıkkkk.. ya kızlar nasıl özlemişim kokusunu ellerini ya herşeyini...sesini bile telefon hariç duymak öyle başka bir zevk verdi ki.. koskoca 150 gün geçti iyiki sabretmişiz onu görünce çektiğim tüm acılar üzgünlükler geçti..
sonra bi kaç saat durup dışarı çıktık gezdik braz antalyanın ayaklarının altında olduğu süper bir park var burda oraya gittik temiz havada el ele yürüdük.. aylarca mahrum olduğumuz şeyi de yaptık yani..
zayıflamış yani 83 kilo gitti 78 kilo olmuş pantalon durmuyor belinde yarın alışveriş yapıcaz..
bana gelirken orada tuttuğu günlüğünü getirmiş kızlar üzerini eski kamuflaj gömleğiyle kaplamış o kadar güzel oluş ki.. artık ona devam edicem. içinin de ilk sayfalarını okudum çok güzel şeyler yazmış onları gece detaylı okucam özellikle o gidince okuyacak çok vaktim olur .... bir sürü şafak kağıtları var toplam 8 şafak kağıdım oldu buraya fotoğraflarını koyarım vaktim olunca.
öyle işte kızlar 150 gün bekledim ama bugün herşeye bedeldi. şunu bi kez daha anladım sabrımızın ve çektiklerimizin karşılığını alıcaz hepimiz. çok mutluyum. allah hepinize biran önce yaşatsın bu duyguyu.
iyi geceler kızlar..
öncelikle düşünmüşsünüz hepiniz çok teşekkürler..eve şimdi geldim hemen sizlere yazıyorum günün özetini..
rüya gibiydi bugün. uçağı 2 de olduğu için 2 ye kadar zaten webcamde görüştük sonra o havalanına bende onlara gittim orda beklemek zor olur diye gelmesine yarım saat kala falan gittim iykide öyle yapmışım çünkü annesi çok telaşlıydı. neyse yarım saate kapı çaldı açtım... annesi geç sarıl desede önce sen sarıl dedim geride durmayı başardımmsıra bana geldi 2.olarak önce bi bakıştık ama o anı o bakışılarımız gözmümün önünden hiç gitmeyecek. sonra bir sarıldıkkkk.. ya kızlar nasıl özlemişim kokusunu ellerini ya herşeyini...sesini bile telefon hariç duymak öyle başka bir zevk verdi ki.. koskoca 150 gün geçti iyiki sabretmişiz onu görünce çektiğim tüm acılar üzgünlükler geçti..
sonra bi kaç saat durup dışarı çıktık gezdik braz antalyanın ayaklarının altında olduğu süper bir park var burda oraya gittik temiz havada el ele yürüdük.. aylarca mahrum olduğumuz şeyi de yaptık yani..
zayıflamış yani 83 kilo gitti 78 kilo olmuş pantalon durmuyor belinde yarın alışveriş yapıcaz..
bana gelirken orada tuttuğu günlüğünü getirmiş kızlar üzerini eski kamuflaj gömleğiyle kaplamış o kadar güzel oluş ki.. artık ona devam edicem. içinin de ilk sayfalarını okudum çok güzel şeyler yazmış onları gece detaylı okucam özellikle o gidince okuyacak çok vaktim olur .... bir sürü şafak kağıtları var toplam 8 şafak kağıdım oldu buraya fotoğraflarını koyarım vaktim olunca.
öyle işte kızlar 150 gün bekledim ama bugün herşeye bedeldi. şunu bi kez daha anladım sabrımızın ve çektiklerimizin karşılığını alıcaz hepimiz. çok mutluyum. allah hepinize biran önce yaşatsın bu duyguyu.
evet erken oldu ama çok şükür iyi oldu.aynen işimiz gücümüz oturmadan olmaz zaten 3 seneye falan olur yani en erken o hayırlısıyla gelsinde
canım benim okurken çok heyecanlandım.Allah bizede nasip etsin inşallah.
aferin gizem geride durman önemli iyi yapmışsın valla
ayyy romantiklğe gel bir de günlüğü kaplamış he helal
canım benim hakettin 150 gün dile kolay canım bol bol çıkar keyfini..sevgilin gidince anlatırsın burda bize zaten
o ilk görüş sarılış zaten ahh ahh benimde gözümün önünden gitmiyor be gizem ve gitmiycekte...seninde gitmiycek o an.
keyfini çıkar bebeğimmm
Ne güzel anlatmışsın maşallah canım, bir güzel mehtap yapın şimdi, o kadar zaman bekledin keyfini çıkart...
Bu arada Antalya'dasın galiba, benim de memleketim Antalya ailem orada, çok özlüyorum oraları, bol bol benim için de gez ohh misss
Amin canım inşallahhSağ salim gelsin her şey olur sırasıyla, sonra bir bakıyorsun yıllar su gibi geçiyor zaten
amin canımmm amin dağıtımdada vardı aynı heyecan ama hani böyle 150 gün geçmiş birçok şeyi aşmışsın insan çok daha gururlu ve mutlu oluyo onu farkettim.
defteri çk güzel kaplamış hatta kardeşim falan hazır sandı mutlaka koyucam buraya resmini
yarında işte beraberiz bırakmam 10 gün peşini bugn hemen bitti 10 gün kaldı işte ne kadar görsem kar
Benim çıkmam lazım kızlarrrrrr
kendinize iyi bakınnn
gizemcim mehtabınn çk güzell geçsin sonra yine beraberiz her daim zatenkırmayın birbirinizi bol bol hasret giderinnn
öpüyorumm
hem şafakta hızlı atıcak 10 gün canımmm
koy koy sevgilin gidince koyarsın şafak kartlarını defterini
face e foto koy
Benim çıkmam lazım kızlarrrrrr
kendinize iyi bakınnn
gizemcim mehtabınn çk güzell geçsin sonra yine beraberiz her daim zatenkırmayın birbirinizi bol bol hasret giderinnn
öpüyorumm
sağol canımmm eve antalyadayım,antalyalıyım. sen nerdesin şu an ankarada mı yoksa öyle birşey okudum sanki..
havada güzel tadını çıkartıcaz
Haydi görüşürüz canım teşekkürler muhabbetin için... Öpüldün
Hemşeriyiz yaniMaalesef Ankaradayım pek hoşlanmıyorum buradan ama el mahkum işte doyduğumuz yer artık burası eşimle... İlerde belki yerleşiriz oralara...
Hava muhakkak güzeldir, yağmurlu da olsa ne olacak üşütmez, yağmurda el ele dolaşırsınız ohh tadını çıkart valla
iyi geceler kızlar..
gizemcimmm yazdıklarını okurken gözlerim doldu ya ağladm bi duygulandım böyle 8 martta yemin törenine gidicem 1 günlük olsada görücem 1 aydan sonra şimdi daha da heycanlandım
evet canım hemşehriyiz.. malesef bende hiç sevmiyorum ankarayı çünkü bizi ayrıdı sevgilim ankara çankayada yapıyor askerliğini. aynı zamanda aslen oralı olmasada tüm ailesi orda .
inş sende sevdiğin şehre antalyaya dönersin canım..
sevglimde ankaralı olmasına rağmen antalya gibisi yok diyo.. denizsiz şehir bana göre değil diyo. doğma büyüme antalyada olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?