92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bütün gazileri santrale veriyorlar demek ki

Benim eşim de bacağından sakatlandı, bir ay olacak santrale verdiler, 24 saat süreli nöbetleri oluyor orada uykusuzluk harici rahat benimki de...

Günlerin azalması çok güzel ve umut verici bir şey ama ayrı kalınan günler çoğaldıkça insan bazen bunalıyor dayanamıyor

Son düzenleme:
Gönderdim canım kargoyu

Canım direkt askeriyeye mi gönderiyorsun kargoyu içine bakıyorlar mı ki :44:

olsun kafa dağıt tabiiki..senin hakkın zordur yanlız olmak..ama geçecek elbet çoğu gittmiş azı kalmış maş sizin

Dağıtıyorum ne yapayım başka türlü vakit geçmiyor... Geriye bakınca bazen nasıl geçti onca vakit diyorum şaşırıyorum sonra da şafak sıkıştırdıkça bunalıyorum öyle öyle geçecek ne yapalım

aynen evde geçmiyor evdeyken pc'de geçiyor yada oyalanarak..ama geçiyor öyle veya böyle...

aynen evde geçmiyor evdeyken pc'de geçiyor yada oyalanarak..ama geçiyor öyle veya böyle...

Çalışmasam zor geçerdi günler... Haftada üç gün boş günüm var, çok yakın tanıdıklarım ve arkadaşlarım da yok burada... Bazen cidden sıkılıyorum... Ama bir şekilde geçiyor şükür...

Bakıyorlar canım bakmaz olurlar mı
Benim yarim karakolda çavuş kargoları o alıyor ondan direk ona gidcek canım

Hımm anladım olsun ya sizin şafak bana ççok az geliyor birde benimkide baksaanaaa

Bakıyorlar canım bakmaz olurlar mı
Benim yarim karakolda çavuş kargoları o alıyor ondan direk ona gidcek canım

Ben de bakıyorlar diye hiç gönderemiyorum bir kere kuzenine göndermiştim oradan almıştı....

Hımm anladım olsun ya sizin şafak bana ççok az geliyor birde benimkide baksaanaaa

Öyle böyle 100 günü geçmiş canım, inan 300ler ve 200ler çabuk geçiyor, ben şu an nasıl geçti diye düşünüyorum yani... Meşgul olacak şeyler bulmak lazım... Ben boş günlerimde dahi bulmaya çalışıyorum bir şeyler... Sizin de su gibi geçer gider inşallah...

Ama şu canımı sıkıyor ki o kadar ay bekledik, daha ancak kısa dönem şafağına geldik... Kıskanıyorum kısa dönemleri

evet 100 gün geçti şükür...inş çabuk geçer :44:
aynen benimde okulum var geçiyor bir şekilde...işte...kazasız belasız atlatalımda...
ben kısa dönemlere gıcıkkk oluyorum ablacım
birde yakınıyorlar altı üstü 5 ay ya bizimki onların 3 katııı 3 bir kere topiklerine girdim birdaha da girmiyorum görende bizim gibi 15 ay sanıcak

Geçer canım geçer Allah sağlık sıhhat versin de doğan güneşi de göreceğiz

Ben de gıcık oluyorum o kadar ki hiç topiklerine bile girmedim, asker topiği gibi gelmiyor oralar bana Hallerine şükretseler iyi olacak kötünün de kötüsü var bilmiyorlar

aynen aynen inş...
evet ya sanki oyundan askerlik onların ki öyle geliyor bana

aynen aynen inş...
evet ya sanki oyundan askerlik onların ki öyle geliyor bana

Doğru diyorsun fasulyeden askerlik

Şaka bir tarafa kısa dönem de olsa zorlanırdım eşim yokken, 5 buçuk ay bile zor gelir insana, özler sonuçta ... Ama bu uzun dönem cidden çok zorladı bizi öyle böyle değil, aniden çıktı bir de, evlenmeden önce aman ne olacak 5 ay gider gelir beklerim evlenelim diyordum ama hiç öyle değilmiş, evliyken beklemek hele hele 15 ay beklemek cidden zormuş... Aklıma tüküreyim...

haklısın oda zordur yaşayan için ama 15 ay cidden zor ben bile sevgilim tamam 4 senelik bir ilişkim ama neticede sevgilim evliyken beklemek çok zor ben göze alamazdım...çok büyük bir engel çnkü askerlik.işte evlenmeden önce yapsaydı keşke sennde eşin hesna abla.ama kader işte bu kadar dayandınız biticek yaza sizin..sonra güzel günler bekler sizi

Gizemmm bırak geçmişi okumayıııı kızım yaz şu mehtabın ilk gününü çıkıcam çıkamıyorum haaaa

Son düzenleme:

Öyle olması gerekiyordu canım yaa yoksa bir dört sene kadar ücra bir kasaba da yalnız yaşamak durumunda kalacaktım, dedim evleneyim, tayinim Ankaraya çıksın 5 buçuk ay yalnız kalırım diye düşündüm ama böylesi hayırlısıymış, kısa dönem olsaydı doğu çıkardı belki çünkü kuzenlerinin hep doğu çıkmıştı, eşim şanslıymış, uzun dönem yaptı ama Allahtan rahat ve yakın yerde

Dediğin gibi askerlik büyük engel, ne çocuk yapabildik, ne ev alabildik askerlik yüzünden, artık geldikten sonra her şey dediğin gibi çok güzel olacak inşallah

İşte şartlar ablacım....
aynen çok büyük engel allahın izniyle eşin gelince her hayalinizi gerçekleştirirsiniz..
bizde geldikten işe girdikten sonra 8-9 aya söz düşünüyorz.herkesin bir hayali var işte inş. Allahım nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…