Canım bizim resimlerimizden yaptım video çekmedim ama ilerleyen zamanlarda çekicem
Oda söyle olucak yegeni ablası ve annesi babası tabiki birde ben konuşucam birleştiricem birşeyler yazıp yolıycam
Gülşah sizi çoook özledim
Eskisi gibi sohbet etmek istiyorum.
Ama vakitlere zamana yetişemiyorum hep kendimi uyurken buluyorum en son
özlemiştir özlemiştir ne kadar da olsa ev yemeğini tutmaz hiç bir şey
alıştır canım alıştır bak bu konudada aynı kaderi yaşıycaz ömerde ya dışarda yer evde olsada et yemeği yersebzeyle arası yoktur..
hoşgeldin gülşencimmmnasılsın
öyle canım yani böylesi hayırlısıymış kızdım okumadığı için başta ama hem zorla güzellk olmaz hemde okumakla da bitmiyo sonuçta herşey bende sen ne yaparsan arkandayım dedim ve girdik işte bi yolaa..
İyiyim canım sen nasılsın?
iyyim canım bende şükür..
kargo gidiyormuş ne güzelllama video nasıl izliycek ben anlamadım onu:44:
Canın şuan mektup yolıycam
ilerleyen zamanlar da dednde yapıcam
aynen canım bende ilk zamanlarda bende takıyordum ama artık takmıyorum ömer benim yanımda olsun yeter diyorum
evet insan başta takıyor ama zamanla özellkle şu zamanlar onun yanında olmasından daha kıymetli bişey olmadığının farkına vardım vede umursamıyorum..
bencede tutmazda işte
aynen ya evdede tavuk ve k.et yani etçilalışcak bakalım. kardeşmde öyle tavuk yemekten evde gıdaklayıp yumurtlıcam artıkkk
bitanemmm bende cok ozledimmmmm cok yoruluon canim yaaa aaman sen iyi ol mutlu olda biz bi sekilde konusuruz zatenn
iyyim canım bende şükür..
kargo gidiyormuş ne güzelllama video nasıl izliycek ben anlamadım onu:44:
Yogunum canım bazen kendmi gün hesaplarken ay hesaplarken buluyorum.
Otobüsde oluyor bu genelde yada yürürken
Garip haller içindeyim
Hepimiz çoook mutlu olalım canım
Telefondan izliycek canım
bütün erkekler aynı sanırım
hiç biri sebzeyi sevmiyor gerçi bende tüm sebzeleri yemiyorum orası ayrı ama onlar kadar ete bağımlı değilim
peki canımmm
evet insan başta takıyor ama zamanla özellkle şu zamanlar onun yanında olmasından daha kıymetli bişey olmadığının farkına vardım vede umursamıyorum..
aynen gizemcim sanki tüm zorluklara karşı gelebilecekmişiz gibi geliyor
bak senin ailen bilyor en azından onlar sorun çıkartmaz ama benim ailem bilmiyor ya o yüzden korkuyorum biraz ama ömer benimle olsun onunda üstesinden geliriz gibi geliyor
Yogunum canım bazen kendmi gün hesaplarken ay hesaplarken buluyorum.
Otobüsde oluyor bu genelde yada yürürken
Garip haller içindeyim
Hepimiz çoook mutlu olalım canım
Telefondan izliycek canım
telefonuda gönderiyordun dimi canım yaa unutmuşum :26:
inşallah canım inşallah şu askerlik bir bitsin inşallah kavuşucaz sevdiceklerimize
sanırım çoğu yemiyo çnkü tatlım yiyende askerden sonra yiyor diyolar görücezz
ama ben hiç yemek seçmem sakatat lar dışında herşeyi yerim.
kızlar ben çıkıyorummm görüşürüz kendinize iyi bakın bu ara belki çok giremem ama mümkün olduğunca akşam uğarımmiyi geceler...
telefonuda gönderiyordun dimi canım yaa unutmuşum :26:
inşallah canım inşallah şu askerlik bir bitsin inşallah kavuşucaz sevdiceklerimize
Canım whatsapdan da video yapıp yollyablrsn
Bir kavuşsakkkk oof biit bitse dedm ki rızann annesi ve babasına bugn bz 2016 da evlncz olmaz çok geç dediler sanki onlar evlenicek
Canım whatsapdan da video yapıp yollyablrsn
Bir kavuşsakkkk oof biit bitse dedm ki rızann annesi ve babasına bugn bz 2016 da evlncz olmaz çok geç dediler sanki onlar evlenicek
bizim telefonlar whatsap ı desteklemiyor malesef canım
askerden sonra bir an önce evlenmenizi istiyorlar tabiisiz evlenin ki gelsin torunlar
selam kızlarrrrr
gizem girdiğinde yaz bebeğim hislerini.
kimselerde yok
benim aşkmm bugn duygusallığın dibine vurdu kızlar gözlerim doldu çok özledim diyo iyiki varsın seni çok seviyorum dedikleri full bunlar pofff((( günde 6 saat nöbet birde 10 tane mahkumu hastaneye götürmüşler...yarında adliyeye gidicek..
bu hafta ardahana erzuruma giresuna sevkler varmışş inş gitmez benmki poffff
özlem arttıkça duygusallık artıkyor tabii
belki onlarla oyalandığı için daha hızlı geçiyor gibi geliyordur canım zaman..
şimdi gizem kavuştu yarine ne güzelll ondan mutlusu yoktur herhalde
Canım herkes kullanıyor face hemen hemen özel mesaj atım ekle istersen yada sen at bana durkızz face kullanan yok mu kiii
aynen edacım benımkı de bugun öyle dedi izine gelicem yazın diyo ben istemiyorum
doğuda askeri olanlar bilir sıkıntılı oluyormuş öyle diyorlar gelme diyorum ramazandan sonra gelicem dayanamam diyor
of of zor bu işler ah bi biteydi daha yolun başındayız
aynen canım ya taa ağustosta gelicek...ohooo...birde cezaevi sıkıntılı mahkumlar falan ya
Canım herkes kullanıyor face hemen hemen özel mesaj atım ekle istersen
canım bz kullanıcaz ağustosta aynen dıoğudan sizin gelmek sıkıntı olabilir ama gelsin dayanamazsınız...
at canım twitter mı ne zımbırtı ben bilmiorum onu da ondan face varmı dedim
sıkıntı olmuyo diyo zırhlı araçlarla getiriyolarmış gelım dıo bızde mı kullansak kı ayhh heyecan yaptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?