92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bitanemmm bende cok ozledimmmmm cok yoruluon canim yaaa aaman sen iyi ol mutlu olda biz bi sekilde konusuruz zatenn

bencede tutmazda işte
aynen ya evdede tavuk ve k.et yani etçilalışcak bakalım. kardeşmde öyle tavuk yemekten evde gıdaklayıp yumurtlıcam artıkkk

Canın şuan mektup yolıycam
ilerleyen zamanlar da dednde yapıcam

peki canımmm

bencede tutmazda işte
aynen ya evdede tavuk ve k.et yani etçilalışcak bakalım. kardeşmde öyle tavuk yemekten evde gıdaklayıp yumurtlıcam artıkkk

bütün erkekler aynı sanırım
hiç biri sebzeyi sevmiyor gerçi bende tüm sebzeleri yemiyorum orası ayrı ama onlar kadar ete bağımlı değilim

bitanemmm bende cok ozledimmmmm cok yoruluon canim yaaa aaman sen iyi ol mutlu olda biz bi sekilde konusuruz zatenn

bütün erkekler aynı sanırım
hiç biri sebzeyi sevmiyor gerçi bende tüm sebzeleri yemiyorum orası ayrı ama onlar kadar ete bağımlı değilim

sanırım çoğu yemiyo çnkü tatlım yiyende askerden sonra yiyor diyolar görücezz
ama ben hiç yemek seçmem sakatat lar dışında herşeyi yerim.

kızlar ben çıkıyorummm görüşürüz kendinize iyi bakın bu ara belki çok giremem ama mümkün olduğunca akşam uğarımmiyi geceler...

askerden gelsinler görücez bakalım canım

iyi geceler tatlımmm öpüldün çok

bol bol vakit geçirin artık..bol bol sarıl, öp, kokla..

kızlarrr bende çıkıyorum artık iyi geceler

gülşencimmm sık sık gel özledik bak sohbet etmeyi seninle

selam kızlarrrrr
gizem girdiğinde yaz bebeğim hislerini.
kimselerde yok
benim aşkmm bugn duygusallığın dibine vurdu kızlar gözlerim doldu çok özledim diyo iyiki varsın seni çok seviyorum dedikleri full bunlar pofff ((( günde 6 saat nöbet birde 10 tane mahkumu hastaneye götürmüşler...yarında adliyeye gidicek..
bu hafta ardahana erzuruma giresuna sevkler varmışş inş gitmez benmki poffff

Son düzenleme:
kızz face kullanan yok mu kiii

aynen edacım benımkı de bugun öyle dedi izine gelicem yazın diyo ben istemiyorum

doğuda askeri olanlar bilir sıkıntılı oluyormuş öyle diyorlar gelme diyorum ramazandan sonra gelicem dayanamam diyor

of of zor bu işler ah bi biteydi daha yolun başındayız

özlem arttıkça duygusallık artıkyor tabii
belki onlarla oyalandığı için daha hızlı geçiyor gibi geliyordur canım zaman..

şimdi gizem kavuştu yarine ne güzelll ondan mutlusu yoktur herhalde

özlem arttıkça duygusallık artıkyor tabii
belki onlarla oyalandığı için daha hızlı geçiyor gibi geliyordur canım zaman..

şimdi gizem kavuştu yarine ne güzelll ondan mutlusu yoktur herhalde

aynen canım ya taa ağustosta gelicek...ohooo...birde cezaevi sıkıntılı mahkumlar falan ya
Canım herkes kullanıyor face hemen hemen özel mesaj atım ekle istersen yada sen at bana dur
canım bz kullanıcaz ağustosta aynen dıoğudan sizin gelmek sıkıntı olabilir ama gelsin dayanamazsınız...

Son düzenleme:

at canım twitter mı ne zımbırtı ben bilmiorum onu da ondan face varmı dedim
sıkıntı olmuyo diyo zırhlı araçlarla getiriyolarmış gelım dıo bızde mı kullansak kı ayhh heyecan yaptm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…