92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ipek özelden mesaj atıcam sana şimdi:)
bizde güney doğuda yapıyoruz canım malum evet sorun oluyor ama gelmezse kafayı yer ömer şimdiden 1 haziranı bekliyoruz bi aksilik çıkmazsa gelicek (mehtap 96 )
hak veriyorum canım ben hiç bir şey yok orda sıkılıyorlar tabi ilk başlarda bende gelme falan diyordum ama dayanamam dedi o zamn hiç düşünmeden gel dedim onların ruh hali her şeyden önemli

edacımmm sıkma cannı bak günler geçiyor elbette gelicek ağusto

sıkmııyorum tatlım ama telefonda ağlıcaktı bugn nerdeyse çok özledim diyip durdu...alışamadı daha ya düşünsene tv de görüyosundur böyle mahkum iniyo önce silahlı bi jandarma yol açıo he işte o görevi yapmış bgn geçen gn mahkum koğuşlarında arama yapmışlar ya bide kapalı cezaevi adam müebbet almş deliside var kaçabilirlr kaçarlarsa nöbette kim varsa o suçlu yani nöbetler çok ağır....alışıcak elbet ama gerçekten zor yani piyadelerin işi ne ki hıhhhh

Kizlarrr nasilsinizzz edacimm sikma canini bitanemm hersey gecicekk bi bakmissin yanindaa sevdicegin

kıyamam yaaa 'ağlıcaktı' dedin ya tüylerim diken diken oldu canım :26:
elbette alışacak canım biraz zaman sadece ihtiyacınız olan.ama aklına öyle kötü kötü şeyler getirme ne olursa olsun..

kıyamam yaaa 'ağlıcaktı' dedin ya tüylerim diken diken oldu canım :26:
elbette alışacak canım biraz zaman sadece ihtiyacınız olan.ama aklına öyle kötü kötü şeyler getirme ne olursa olsun..

aynen öyle canım gözlerim doldu hayatım yaa dedi ben tabii direk ağlıyorum...ya çok az kişi var karakolda herkes çok tutuyor nöbet o yzden zor oluyor
aynen canım alışıcaz inş hepimizinkiler sağsalim gelicekler...

Son düzenleme:
Selammm Kızlarrr

Kizlarrr nasilsinizzz edacimm sikma canini bitanemm hersey gecicekk bi bakmissin yanindaa sevdicegin

selam gülşencimmm gülşahcımmm iyiyim siz nasılsın

edacım çok zor biliyorum ama telefonda ağlama güzel ama daha çok kötü olur o zaman
inşallah canım inşallah gelicekler bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…