canım tabii ki kullanın
eda ben seni bi yerden çıkarıcam sanki aynı semtteyız ya gördüm galiba
canım otobüste falan görmüş olabilirsin
62 var 65g kullanıyomusun o otobüsleri
hayır ama okurken kullanıodum ekrem cevahirde okudum kesin oradan gördüm
iboyla da hasbahçede az gezmedik ordan da olabilir belki
hasbahçe bizim oralar hehe
olabilir canım
keşke teskere aldığımız da topluca hasbahçede kutlasak
kına ma da gelirsin eda yakınsın bana
kızz face kullanan yok mu kiii
aynen edacım benımkı de bugun öyle dedi izine gelicem yazın diyo ben istemiyorum
doğuda askeri olanlar bilir sıkıntılı oluyormuş öyle diyorlar gelme diyorum ramazandan sonra gelicem dayanamam diyor
of of zor bu işler ah bi biteydi daha yolun başındayız
aynen canım ya taa ağustosta gelicek...ohooo...birde cezaevi sıkıntılı mahkumlar falan ya
Canım herkes kullanıyor face hemen hemen özel mesaj atım ekle istersen yada sen at bana dur
canım bz kullanıcaz ağustosta aynen dıoğudan sizin gelmek sıkıntı olabilir ama gelsin dayanamazsınız...
ipek özelden mesaj atıcam sana şimdi:)
bizde güney doğuda yapıyoruz canım malum evet sorun oluyor ama gelmezse kafayı yer ömerşimdiden 1 haziranı bekliyoruz bi aksilik çıkmazsa gelicek (mehtap 96 )
hak veriyorum canım ben hiç bir şey yok orda sıkılıyorlar tabiilk başlarda bende gelme falan diyordum ama dayanamam dedi o zamn hiç düşünmeden gel dedim onların ruh hali her şeyden önemli
edacımmm sıkma cannıbak günler geçiyor elbette gelicek ağusto
İyiyim canım sen nasılsın?
haklısın gülşahcım üzülmüyorum dayanıyorum özlemede çok ağır işi ya..nöbetleri pofKizlarrr nasilsinizzz edacimm sikma canini bitanemm hersey gecicekk bi bakmissin yanindaa sevdicegin
sıkmııyorum tatlım ama telefonda ağlıcaktı bugn nerdeyse çok özledim diyip durdu...alışamadı daha ya düşünsene tv de görüyosundur böyle mahkum iniyo önce silahlı bi jandarma yol açıo he işte o görevi yapmış bgn geçen gn mahkum koğuşlarında arama yapmışlar ya bide kapalı cezaevi adam müebbet almş deliside var kaçabilirlr kaçarlarsa nöbette kim varsa o suçlu yani nöbetler çok ağır....alışıcak elbet ama gerçekten zor yani piyadelerin işi ne ki hıhhhh
kıyamam yaaa 'ağlıcaktı' dedin ya tüylerim diken diken oldu canım :26:
elbette alışacak canım biraz zaman sadece ihtiyacınız olan.ama aklına öyle kötü kötü şeyler getirme ne olursa olsun..
Iyiyim bende tatlim oturuom ole :)
Kizlarrr nasilsinizzz edacimm sikma canini bitanemm hersey gecicekk bi bakmissin yanindaa sevdicegin
Selammm Kızlarrr
Kizlarrr nasilsinizzz edacimm sikma canini bitanemm hersey gecicekk bi bakmissin yanindaa sevdicegin
aynen öyle canım gözlerim doldu hayatım yaa dedi ben tabii direk ağlıyorum...ya çok az kişi var karakolda herkes çok tutuyor nöbet o yzden zor oluyor
aynen canım alışıcaz inş hepimizinkiler sağsalim gelicekler...
selam gülşencimmm gülşahcımmm iyiyim siz nasılsın
edacım çok zor biliyorum ama telefonda ağlama güzel amadaha çok kötü olur o zaman
inşallah canım inşallah gelicekler bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?