ödül mü aldı vayy isimleri okunuyo yaa ne kadar gurur verici yaaay evet ya benimki bide plaket aldı bölük 1.olmuş hiçte söylememşti hepimiz ağladık falan her şey çok güzeldi sınırlı saatler ama olsun iyi ki gitmişim dedim dün bugünde camerada görüştük
ama ben çok kötü oldum onun yanından ayrılırken de ailesinin yanında ağladım sarıldm vedalaşrken insan görünce ayrılası gelmiyo yamehtap 41 şimdi dağıtımı beklicez yada ben bi çarşı izninde oraya gitmeyi düşünüyorum izin koparabilirsem evden :)
senide allah kavuştursun canım su gibi geçsin şu 41 günde..ya canım duygularımız alt üt olduğu için zaten iyice duygusallaşıyo insan bu dönemde
ödül mü aldı vayy isimleri okunuyo yaa ne kadar gurur verici yaa
aranız kac saat canm otobüsle
aynen balım kullandırtmayı düsünmüyorum 1 ay hava degisimide ordan alırım diyo 2 ay erkenden gelirim diyo bilmiyorum ki alabilirmi hava degisimi ameliyat olmayı düsünüyo cocuk direk kacıp gitme planları pesinde
ya varyaa haklısın 10 gün erken yada gec gercekten farketmez bence kullansın 8 ay fazla olur yavrum yaa fena özlersiniz özlem nasl hırcınlastırıyo insanı yaa cok fazla kapılmayın o boslugabidahaki geldiğinde 2 3 ayı kalms olucak ne güzel
ay cnm içini karartıyo gibi olucakta bence en zoru dağıtım sonrsı ya:26:ilk gönderiyosun acemiden sonra kısa sürede geliyo hele bizim 1aydı ondan pek zor gelmedi. ama dağıtım sonrası nasıl biryere düşcek onu bilemiyosun tamam şehir belli de insanları komutanları . ordaki görevi çok sıkıntılı bunları düşünmekamin canım cümlemizi...tam doyamadan ayrılmakta insanı çok fena yapıyo dağıtımda ben heralde ilk gönderdiğim zaman ki gibi olrum
ay cnm içini karartıyo gibi olucakta bence en zoru dağıtım sonrsı ya:26:ilk gönderiyosun acemiden sonra kısa sürede geliyo hele bizim 1aydı ondan pek zor gelmedi. ama dağıtım sonrası nasıl biryere düşcek onu bilemiyosun tamam şehir belli de insanları komutanları . ordaki görevi çok sıkıntılı bunları düşünmekizne ne zamn gelcek falan hep düşünüyosun:26:
aynen şimdi onları düşünmeye başladım burdaki komutanı o kadar iyiki abisi gibi resmen bizimkide saygıda kusur etmeyince gözlerine girmiş inşallah gitceği yerde böyle olur diye dua ediyoruz şimdi o rahat olunca doğal olarak bizde mutlu oluyoruz
düşünmemek mümkün değilki canım bide en uzun süre orda geçicek huzurlu olması çok önemli onun mutluluğu senin ve ilişkinizinde huzuru demek.. inş cnm yine iyi insanlarla karşılaşır..
kalma durumu varmıydı seninknin biri öyle demiştide kimdi hatrlayamadım:26:
istesede kalamıcak canım askeriye kapanıcakmış sanırsam öyle bi durum varmış ...sadece yüzde 90 batı olur en çokta ankara çıkıyomş öyle dediler meslekçilr doğuya gitmiş şoforlerden istanbul tekirdağa düşenler olmş onlar dağıtıma geldi zaten ..bi 40 gün daha burda olmasına seviniyorum
hadi ya anladım canım sen hangi şehirdeydin? ankarada benm sevdiceğim yani rahatı çok yerinde ankara çankayada. aramızda yine 9 saat var gidemiyorum ama çok rahat gerçekten.
kızlarr nasılsınız keyifler nasıl?benim içim bi tuhaf yaa neden bilmiyorum
kızlar siz deneyimlisiniz ben size bişi sormak istiyorum askerde böyle aldatan falan olur mu ben sevgilime güveniyorum da ne biliyim yaa yapan varmıdır gerçekten bunu
canım orda bunu yapacak pek fırsatları olmasada içinde varsa o fırsatı yaratır ve yapar yani ben burda okudum bizim kızlardan biri anlattı evli birisi varmış karısını aldatıyomuş düşün .
yani yapacağı varsa her türlü yapar ama içinde yoksa da hiç bi şeklde yapmaz.
ben istanbuldayım gizemcim...oh iyi bari rahatı iyiyse sorun yok inşallah tezkere alana kadar böyle gider
kızlarr nasılsınız keyifler nasıl?benim içim bi tuhaf yaa neden bilmiyorum
hadi ya pes yani böyle tiplerde evli olduğunu falan söylemiodur kesin pislikler...ben sonsuz güveniyorum da bi tek çevresindeki insanları bilmiyorum nasıllar falan bilmiyorum
yani aynen pes canım düşünsene ya karısıda asker yolu bekliyo var böyle pislikler malesef. cnm bende güvenyorum sonuna kadar ama çarşıya çıkınca devamlı napıyosunuz diye sorup duruyorum arkadaşlarını tanımıyoruz ama kendi akılları yokmu uymamaları lazım öyle ters bişeydeişte zaten çok kısakancım ben ya...
aslında iyiyim bende ama biraz duygusala bağladım bugün...senin neyin var canım
ist. ankarada yakın canımya evet canım çok ekstra bi durum olmazsa yerinin değişmesi söz konusu değil şuan ama askeriye belli olmaz tabi.
iyi cnm işte ne kadar olunablirse.. senin neyin varki:26:
görünürde bir şey yok kızlar ama içim bi tuhaf bende anlamadım neden olduğunu bugün çokda iyiydik aslında ömerle romantikliğin dibine vurdu ne sözle ne sözler..şimdi neden böyle oldu anlamadım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?