92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

ben 2012 de mezun oldum meslek lisesinden geçiş hakkımı kullanamadım bir dershaneye gittim sormak için
kullanma tekrar hazırlan dediler ben hazırlanamadım geçiş hakkım yandımı bu sene kullanablir miyim ?

canım ygs ye girmen gerekirdi sonra tercih yapıyosun 2 yıllık bölümleri işte bölmün hangisiyse diploma notuna göre yerleşiyosun. hakkın yanmadı ama ygs ye girmeden kullanamıyosun diye biliyorum ben.yinede bir araştır belki değişmştir

öyle bir baktım sayfalara ama okumamışım demek ki canımm en güzeli ağlaşmadan vedalaşmak üzülmemek ne mümkün fakat yapıcak bişey yok
bizde özlemin doruklarındayız ...

ağlamak sadece zorlaştırıyor çünkü.. gerek yoktu.zaten yeterince üzülüyoruz

canım ya.. hep dorukta cuma ayrıldık ama bende şimdi bile dorukta. bitene kadar hiç geçmeyecek 10 gün bile doymaya yetmiyoki
telefonla konuşup gelicem canım yarimi arayayım bi.

geçen yıl girdim bu yıl da tekrar girmem mi gerekiyor o zmn geçiş hakkının ne anlamı var yapabilsem girerim zati

Canım sende ugurlamıssın askerini tez zamanda kavusmak nasp olur insallah canm bende ugurladım bugün su gibi gidip su gibi gelsinler.. hic mi aglamadın nasl dayandın kuzum yaa ben bugün cok kötü oldum cok agladım yaa

geçen yıl girdim bu yıl da tekrar girmem mi gerekiyor o zmn geçiş hakkının ne anlamı var yapabilsem girerim zati

ya cannım öyle işte benim aklımda bu şekilde kalmışta bi sor değişmiş olabilir ..ama tabi bu yılki ninde kayıt süresi geçti :S ygs için bu yıl giremezsin umarım sınavsız olur yoksa seneye kalır
Canım sende ugurlamıssın askerini tez zamanda kavusmak nasp olur insallah canm bende ugurladım bugün su gibi gidip su gibi gelsinler.. hic mi aglamadın nasl dayandın kuzum yaa ben bugün cok kötü oldum cok agladım yaa

evet canım cuma uğurladım işte ya izin boyu hiç ağlamadım cuma sabahtan biraz ağlıcak gibi oldum ama tuttum kendimi sonra cihanda aşkım nolur ağlama güçlü dur falan dedi o yüzden onun yanında hiç ağlamadım ama eve gelir gelmez patladım tabi orası ayrı

cerencim senin yerinde olsam ben hiç ağlamazmışım heralde gelicek zaten 1 ay sonra diye üzülme tatlım sende..

Son düzenleme:
Alıstım kuzum ya zaten aglamıyodum ama özel günümdeyim malum hormonlarım alt üst herseye aglıyorum şu günlerde ondan heralde yoksa iyiyim birdahaki izniniz ne zaman kac ay sonra alcaksınız kararlastırdınızmı

ahh o özel günler yokmu zaten. çok etkliyor bizleri. iyi ol canım ya öyle yada böyle geçiriyoruz..

ya canım aslında ağustos gibi düşünüyoruz yine bi 5 ay beklicez. ama eğer morallerimiz yüksek olursa hiç kullanmayadabiliriz.. bu belki son vedaydı dayanabilirsek bakalım .

kızlar bende kötüyüm ya ağladım bugün cuma günü törende gördüm ettim rahat rahat 2 gün konuştuk bugün böyle içim buruldu oturdum ağladım

Valla gizemcim bizde izinleri kullanmamayı düsünüyoruz biz dayanırız bi seklde ayda bi evci izni falan :44: ama sizi bilmiyorum bence kullanın agustos gibi 1 hafta falan

Valla gizemcim bizde izinleri kullanmamayı düsünüyoruz biz dayanırız bi seklde ayda bi evci izni falan :44: ama sizi bilmiyorum bence kullanın agustos gibi 1 hafta falan

kızlar bende kötüyüm ya ağladım bugün cuma günü törende gördüm ettim rahat rahat 2 gün konuştuk bugün böyle içim buruldu oturdum ağladım
canım yaa kıyamam nasl oldugunu cok iyi biliyorum o yemin töreninin bizimki 1 hafta ertelenmisti bide 35 gün sonra falan görebilmiştim ay Allahım o askerler önümüzden geçerken gözyaslarım nasılda akıyodu durmadan cok gurur verici birsey ama degilmi

canım ya ağlamadan geçmiyoki bu süreç içimizi boşaltmamız lazım arada birde olsa. bende 10 gündür burun burunaydım şimdi boşluktayım ama atlatıcaz..

canım bence siz kullanmayın zaten tamam 2 gün kalıyo olabilir ama hani ayda bir oluyo ya en az o yüzden özlem zirvelere çıkmadan görüştüğünüz için yeterli olur yerinde olsam kullandırtmazdım canım. bi ay erken gelir ne güzel.

biz banada kullanırız gibi geliyo şuan öyle diyo bizimki ama bakalım hem 10 günümüz kaldı yani 10 gün erken gelmiş olması çok farketmez bence::26: hem bu vedayı bile iyi atlattık önümüzde 8 ay varken. bi sonrakinde 2-3 ay kaldı diye güle oynaya gönderirim ben onu ..

ay evet ya benimki bide plaket aldı bölük 1.olmuş hiçte söylememşti hepimiz ağladık falan her şey çok güzeldi sınırlı saatler ama olsun iyi ki gitmişim dedim dün bugünde camerada görüştük
ama ben çok kötü oldum onun yanından ayrılırken de ailesinin yanında ağladım sarıldm vedalaşrken insan görünce ayrılası gelmiyo ya mehtap 41 şimdi dağıtımı beklicez yada ben bi çarşı izninde oraya gitmeyi düşünüyorum izin koparabilirsem evden :)

Gizemcim senide allah kavuştursun tekrar ...valla öyle ya hele ki az da duygusal olunca daha fena oluyo ...o törende düşün ailesi gelmeyenleri görünce sevincimi unutup ağladım

aynen balım kullandırtmayı düsünmüyorum 1 ay hava degisimide ordan alırım diyo 2 ay erkenden gelirim diyo bilmiyorum ki alabilirmi hava degisimi ameliyat olmayı düsünüyo cocuk direk kacıp gitme planları pesinde
ya varyaa haklısın 10 gün erken yada gec gercekten farketmez bence kullansın 8 ay fazla olur yavrum yaa fena özlersiniz özlem nasl hırcınlastırıyo insanı yaa cok fazla kapılmayın o bosluga bidahaki geldiğinde 2 3 ayı kalms olucak ne güzel

Gizemcim senide allah kavuştursun tekrar ...valla öyle ya hele ki az da duygusal olunca daha fena oluyo ...o törende düşün ailesi gelmeyenleri görünce sevincimi unutup ağladım

senide allah kavuştursun canım su gibi geçsin şu 41 günde..ya canım duygularımız alt üt olduğu için zaten iyice duygusallaşıyo insan bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…