ben hic merak etmiyorum nerde ipsiz sapsız var benimkini bulmustur zaten alıskınım..ben arkadaşlarını merak ediyorum arkadaş ortamı hesabı böyle falan ne bilimmm işte çok aptalca düşünüyorum da insan güvendiği biri için bunları düşünmemesi lazım da işte biz kızların elinde olmuyo galiba
Eda canimm iyi aksamlar nasilsinnn
canım bende seni diğer topikte gördm ordan yazdım
iyiyim canım bnm sen nasılsın nasıl gidiyor
Gülsen msjıma cvp ver lütfen:100:
canim ben bugun dis doktora gittim asiri basim ve disim agriyodu 20 lik dislerden suphelendim ama cenemde eklem agrisi varmis dusuk dozda antidepresan veriyim kaslarin gevsesin dedi bende onu istemedim baskada bi ilaci yok dedi ama inanilmaz bi bas agrisi yapio gozlerim yaslar gelio o derece yani
Aaa geçmiş olsun canım ya ne alaka antidepresan kas gevşetici falan da olmazmıymış sorsaydın keşke.Yat uyu tatlım anca öyle çekmezsin o ağrıyı maalesef :26:
gunaydın kızlarrr
gülsah cok gecmis olsun agrıyı cekme bence ne ilac gerekiyosa kullan dis agrısı berbat bisey canım
walla fena agri canim yaa bende kasgevsetici iciyim diyorum belki gecer
geçebilir canım bir dene istrsenn tahmin ederim o ağrıyı bende regl sancısı çekiyorum dün apar topar okuldan eve geldim çok kötydüm bugnde okulum yok allahtan dinleniyorum
gecmis olsun canim yaa regl agrisida cok fena oluyo hele siskinlik mahvedio insani
güzeldi canım ama fazla görüsemedik abisi bırakmadı c.tesi tüm gün onunlaydı hicbirsey anlamadım gün içerisinde 3 4 saat anca görüsebildik zaten hastaydı oturdugu yerde bayılıyodu uykuya geciyodu hemen olsun yapcak bisey yok iyilessinde biran önce tek istegim butesekkur ederim tatlim mehtabiniz nasil gecti araniz nasil canim
ayy canım o adet agrısı yokmu mahfediyo benide varya ilk 2 gün ilacsız gezemiyorum :26:geçebilir canım bir dene istrsenn tahmin ederim o ağrıyı bende regl sancısı çekiyorum dün apar topar okuldan eve geldim çok kötydüm bugnde okulum yok allahtan dinleniyorum
ayy canım o adet agrısı yokmu mahfediyo benide varya ilk 2 gün ilacsız gezemiyorum :26:
iyiyim kuzum cok sükür artık pozitif olmak istiyorum hep, bak dikkat et kendine edacım üstün başın açık gezme aldanma havalara 1 ay daha sabret sonra açılır saçılırsınay canım benim normalde bu kadar olmazdı ayaklarımı üşüttüm sanırım
nasılsın bakalm
güzeldi canım ama fazla görüsemedik abisi bırakmadı c.tesi tüm gün onunlaydı hicbirsey anlamadım gün içerisinde 3 4 saat anca görüsebildik zaten hastaydı oturdugu yerde bayılıyodu uykuya geciyodu hemen olsun yapcak bisey yok iyilessinde biran önce tek istegim busen napıyosun naslsın canım sivas nasıl sogukmu cenke hic yaramadıı sivas geldiğinden beri hasta garibim yaa dün gece acile götürmüsler cocugu
ayy canım o adet agrısı yokmu mahfediyo benide varya ilk 2 gün ilacsız gezemiyorum :26:
iyiyim kuzum cok sükür artık pozitif olmak istiyorum hep, bak dikkat et kendine edacım üstün başın açık gezme aldanma havalara 1 ay daha sabret sonra açılır saçılırsın
bebeğim biz izin kullanmıycaz suanki düsüncemiz böyle evcilerle idare edicez 23 gün iznimiz var, bide bademcik ameliyatı düsünüyoruz erken teskere almayı düsünüyoruz insallah 2 ay erken gelicek yani aralıkta askerliğimiz bitmis olucak :26:
ayy bilmiyorumkii tokat sivasa göre daha sıcak yaa ondan ona cok soguk geliyo oralar:44:yaaa canim cok gecmis olsun sivas bu sene en sicak kisini yasiyo dogru duzgun kar bile yagmadi ben bu sene hic kaban giyinmedim hep deri montla gezdim o derece yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?