kızlar siz deneyimlisiniz ben size bişi sormak istiyorum askerde böyle aldatan falan olur mu ben sevgilime güveniyorum da ne biliyim yaa yapan varmıdır gerçekten bunu
bnde kıskancım ya ... bugün mesela dışardaydılar arıcam seni dedi aramadı naptınız diyorum hiçç diyo nasıl hiçç dedim oturduk çay içtk gezdk teslim oldk sonra şimdi arayabildm dedi...ya bizim üni ortamında her şey elinin altındaydı sevgilisi olupta millet neler neler yapıyodu ondan hiç şüphem yokta yapsa orda olurdu ... mesela acemilerden kızlara laf atanlar olmş orda yerlileri dövmüşler falan bu da iyi olmuş laf atılır mı diye kızıyodu
ömerle telefonda konuşurken (nöbetteydi tabi) yanındaki çocuk hangi kızla konuşuyosun falan dedi bende kızdım noluyo falan diye tabi o konuşuyo başkalrıyla hemde evli falan dedi seni kızdırmak için dedi sevgilim falan dedi ben yine bozuk atmaya devam ettim tabi sonrada bak eşinle konuşurken bende öyle söylerim kızdırma dedi çocuk sonra 180 derce döndü tabi..ömerde ne yeminler etti ne yeminler..güvenim tam sevgilim deyip konuyu kapattık biz.ama o çocuğun karısına yazık dedim daha neler var neler dedi..insanın içinde birazda olsa bi şekilde yapar canım ama güvenin tamsa hiç sorun değil bence düşünme bile
aynen canım hiçç diyolar bugün benmkde aynıydı çarşıdaydı ya ama çarşıda cep telefonu kullnanıyoruz allahtanhiç olabilirmi yaptınız mutlaka bişey yani bak banada kendi anlatıyo sonucta yanında arkadaşlarıyla geziyolar ve heryerden gelen insan var kendi diyo hiç kız görmemiş yicek gibi bakıyolar bazıları diyo, e gelde huzursuz olma sonuçta sende onların yanında olduğna göre diyorum sende öyle algılanıyosun..
yanında olmadığı içindir belkide canım bazen kabul edemiyoruz heralde bunu sende iyisiniz maşallah ama yanında olmasını istiyosun kendine de itiraf edemiosun öyle belki olmştr
görünürde bir şey yok kızlar ama içim bi tuhaf bende anlamadım neden olduğunu bugün çokda iyiydik aslında ömerle romantikliğin dibine vurdu ne sözle ne sözler..şimdi neden böyle oldu anlamadım..
aynen canım hiçç diyolar bugün benmkde aynıydı çarşıdaydı ya ama çarşıda cep telefonu kullnanıyoruz allahtanhiç olabilirmi yaptınız mutlaka bişey yani bak banada kendi anlatıyo sonucta yanında arkadaşlarıyla geziyolar ve heryerden gelen insan var kendi diyo hiç kız görmemiş yicek gibi bakıyolar bazıları diyo, e gelde huzursuz olma sonuçta sende onların yanında olduğna göre diyorum sende öyle algılanıyosun..
ne oldu anlamadım canım ama evet yanımda istiyorum bir kere görsem yeticek gibi..132 gün oldu yaa görmeyeli daha 85 gün var nasıl dayanıcam bilmiyorum..
ayy gece gece karalar bağladım yaaa kızlar kusura bakmayın sizide etkilemek istmiyorum ama
aynen gizem bende senin kafadanımm ya :) çocuk dese ki gel kanka nerden duycak telefon mu var ne var bi gün eğlenelim falan uymazda uycağı tutarsa gaza gelip hoş bu muhabbetleri ona açsam beni keser kazana koyar kaynatır
ya canım yok yok uymazlar . uymaz ben güveniyorum ama o kafadan insanlarla olması bile yetiyo bana huzursuz ediyo
ya ama bak izinde falan baya konuştuk hani arkadaşlarını falan anlattı ssamimi olduğu çarşıya çıktığı 4 kişi falan var 2 sinin aynı biz gibi sevgili nişanlı durumları var bi tanesinin yok haliyle çoğunluk onu bastryoiçim rahatladı tanıdıkça onları.
yanında olmadığı içindir belkide canım bazen kabul edemiyoruz heralde bunu sende iyisiniz maşallah ama yanında olmasını istiyosun kendine de itiraf edemiosun öyle belki olmştr
güvenim tam canım 5 sene oldu zaten bi tek ordaki arkadaşlarını tanımıyorum ne bilimmm gaz verirler bişi derler falan böyle ne bilimmm hep erkeklerin arasndalar zaten haftasonu çıkıolar dışarda kızlar falan bende fena kıskancımdır
bizim çarşımız yokda o ne ki
askerlik boyunca bi acemilikte 2 kere mi 3 kere mi ne çıktı yazık çocuk çarşıya..şimdi böyle bi imkan yok tabi
5 sene waww dile kolayAllah ayırmasın canım yaa sevgililere saygım var ama böyle uzun süre birlikte olanları görünce saygım bi kat daha artıyor
içinde olmadıkdan sonra gaz verselerde işe yaramaz canım sen düşünmeo kıskançlık herkesde var yaa
kamilecim mesafeler mesafeler mesafeler.. özlemmmm diyorum başkada bişey demiyorum..
hiç bişey olmasada tuhaf oluyo bazen insan
aman kamile ya ne etkilemesi bizimde durumlar farklı değil burda konuşa konuşa açılıyoruz şimdi gidip kime ne anlatcaz bizim derdimizden biz anlıyoruz
amin canımmm cümlemizi ayırmasın şu askerlikler bitsin nikah gününü saymayı nasip etsin allah hepimize
Selam kızlarrr
Yavrum en fazla napar bi kızla mesajlasır, zaman zaman benimde aklıma düsüyo böyle seyler ama güvenim tam.. insan her nek adar güvenirse güvensin süpheye kapılıyo carsı izinlerinde özellik tedirgin oluyo..kızlar siz deneyimlisiniz ben size bişi sormak istiyorum askerde böyle aldatan falan olur mu ben sevgilime güveniyorum da ne biliyim yaa yapan varmıdır gerçekten bunu
Yavrum en fazla napar bi kızla mesajlasır, zaman zaman benimde aklıma düsüyo böyle seyler ama güvenim tam.. insan her nek adar güvenirse güvensin süpheye kapılıyo carsı izinlerinde özellik tedirgin oluyo..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?