iyiyim gülşahcım sen nasılsın? düzeldim şükür Allah'tan çok sürmedi ayakta atlattım
aman iyiymiş o zaman tatlim iyiyim bende havalarin isinmasini bekkiyorum
Günaydınnn Kızlarrr
Selam kızlarrrr..
dün giremedim sabahtan öğlene kadar kuafördeydm sonra nişan vardı kuzenimin biliyorsunuz çok güzeldi valla nişanlanasım geldiki zaten var biliyorsunuz
ayakklarım ağrıdı en son topukluları çıkartıp kuzenlerle horon teptiğimizii hatırlıyorummm
edacımmm ne güzel eğlenmişsin bol bol
insan böyle durumlarda daha çok özeniyor tabiiii
aynen canım güzeldi
aynen insan özeniyor işte birde kuzenim benden 2 yaş büyük üstelik :) kısmet işte askerliği bitirdi sevgilisinin işleri güçleri var e beklemek saçma Allah tamamına erdirsin :)
ayy ne güzel canım tüm engelleri atlaşmışlardarısı başımaz
selam kızlarr ben geldiiim askerceğizimi uğurladım geldim
edacım nasıl gecti nişan iyi döktürdün mü kurtlarını
iyi akşamlar kızlarr nasılsınız bakalımm
Selam kızlarrrr..
dün giremedim sabahtan öğlene kadar kuafördeydm sonra nişan vardı kuzenimin biliyorsunuz çok güzeldi valla nişanlanasım geldiki zaten var biliyorsunuz
ayakklarım ağrıdı en son topukluları çıkartıp kuzenlerle horon teptiğimizii hatırlıyorummm
oh oh ne güzeleda sana bişi sorcam buradasın dimi
iyi gizemcim sendenn nasılsın ?
bende iyiyim canım.. güzel eğlenmişsin bugun bende dışardaydım öyle işte..
burdayım canım sorabilirsinn
evet canımmm eğlendik valla bu arada gittimi sevgilin nasılsın ?
ben 2012 de mezun oldum meslek lisesinden geçiş hakkımı kullanamadım bir dershaneye gittim sormak için
kullanma tekrar hazırlan dediler ben hazırlanamadım geçiş hakkım yandımı bu sene kullanablir miyim ?
gitti canım cuma gece eski sayfalarda özet geçtimde sen okumadın heralde.. iyiyim canım ya boşluk oldu olmadı değil ama ağlamadan vedalaştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?