92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Selam kızlarrrr..
dün giremedim sabahtan öğlene kadar kuafördeydm sonra nişan vardı kuzenimin biliyorsunuz çok güzeldi valla nişanlanasım geldi ki zaten var biliyorsunuz
ayakklarım ağrıdı en son topukluları çıkartıp kuzenlerle horon teptiğimizii hatırlıyorummm

Son düzenleme:

edacımmm ne güzel eğlenmişsin bol bol
insan böyle durumlarda daha çok özeniyor tabiiii

edacımmm ne güzel eğlenmişsin bol bol
insan böyle durumlarda daha çok özeniyor tabiiii

aynen canım güzeldi
aynen insan özeniyor işte birde kuzenim benden 2 yaş büyük üstelik :) kısmet işte askerliği bitirdi sevgilisinin işleri güçleri var e beklemek saçma Allah tamamına erdirsin :)

aynen canım güzeldi
aynen insan özeniyor işte birde kuzenim benden 2 yaş büyük üstelik :) kısmet işte askerliği bitirdi sevgilisinin işleri güçleri var e beklemek saçma Allah tamamına erdirsin :)

ayy ne güzel canım tüm engelleri atlaşmışlar darısı başımaz

selam kızlarr ben geldiiim askerceğizimi uğurladım geldim
edacım nasıl gecti nişan iyi döktürdün mü kurtlarını

oh oh ne güzel eda sana bişi sorcam buradasın dimi

ben 2012 de mezun oldum meslek lisesinden geçiş hakkımı kullanamadım bir dershaneye gittim sormak için
kullanma tekrar hazırlan dediler ben hazırlanamadım geçiş hakkım yandımı bu sene kullanablir miyim ?

hımmm keşke kullansaydın canım hiç bir fikrim yok bir araştır istersen :26:

gitti canım cuma gece eski sayfalarda özet geçtimde sen okumadın heralde.. iyiyim canım ya boşluk oldu olmadı değil ama ağlamadan vedalaştık

öyle bir baktım sayfalara ama okumamışım demek ki canımm en güzeli ağlaşmadan vedalaşmak üzülmemek ne mümkün fakat yapıcak bişey yok
bizde özlemin doruklarındayız ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…