92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

kızlarrr çok heyecanlıyım çünküüüüüüüüü

nişanlım ağustosda izine geliyor inşallah ve bizzz

nikah tarihimizi alacağız Allahımmm izin verirse

Aman diyim karadenzde denize falan girilmez zaten sürüklüyor insanı mübarekk ohh ne güzel stres atmışın,twitterde gördüm resmini taşş olmuşun vallaaa

canım bizde her sene ordayız ne zaman gidiyorsunuz :) bizde nişanlım gelmeden gidicez

Canım biz 19nisanla 3 mayıs arası 15 gün kalıcaz.Ayy denk gelsek nasıl güzel olurrr sizin ne zamn?

canım biz yazın orada oluyoruz temmuz ağustos gibi bu sene de ramazan malum o zamana denk gelıyor
ya önce ya sonra gideceğiz ağustos da nişanlım gelecek o gelmeden haziran sonu temmuz başı gibi olur
balayınada oraya gideceğiz inşallah orayı cok seviyorum ben tesettürlü olduğum için de iyi oluyor
islami kesim orda genelde deniz olmadığı için ilk gittiğim de 6 yaşındaydım 14 yıldır her yaz ordayız
kışında çok güzel oluyorr

İpekcim tuh ya denk gelmiyor zmanlarımız olsaydı takılırdık dertleşirdik bi güzell:21 canım ağustosta gliyormuş sevdiceğin ,nikah tarihi falan oy ya ne güzel şeyler bunlarr

İpekcim tuh ya denk gelmiyor zmanlarımız olsaydı takılırdık dertleşirdik bi güzell:21 canım ağustosta gliyormuş sevdiceğin ,nikah tarihi falan oy ya ne güzel şeyler bunlarr

evet canım öyle olsaydı iyi olurdu
Rabbim hepimize nasib etsin inşallah nişanımızı yaptık düğünü de uzun tutmıcaz canım
gelsin mayıs haziran gibi düşündük aileler de onay verdi inşallah o tarihlerde olacak
kınam için salon tutulucak ağustos gibi anca zaten 10 ay kalmış oluyor düğüne
hem uygun oluyor o yuzden ıstedım bıraz da hayırlısı artık

vay be evleniyosn demek maş canımm maş

bakarsın bizde atlar geliriz düğününe topikcene ağustostan sonra ne kadar kalıyorki zaten 3 5 ay sonra da sağ salim gelecekler inşallahh:) Allah tamamını erdirsin kuzucumm

Kızlar sanırım regl olduğumdan bu kadar duygusalım bu aralar...birazcık ta alınganım akşam telefonda konuşuuyoduk nerdeyse ağlıycaktım durup duururken benimki noluyo falan dedi dedim bilmiyomsn ben hastayken böyleym diyoki biliyorum hayatımda sakin ol falan dedi offf daha 1 ay oldu görmeyeli ama şimdiden kendimi bu aralar güçsüz hissediyuorumbilirsiniz beni her daim güçlü sabırlı ve olumluydum kendi kendimi motive ederdim bitecek diye ama son 2 gündür a caip güçsüzümmmm
sanırım hastalığımdan:26:

Canım bazen banada oluyor olumlu düşün geçen günleri düşün ne kadar yol kat ettiğinizi canım

Canım bazen banada oluyor olumlu düşün geçen günleri düşün ne kadar yol kat ettiğinizi canım

hep böyle yapıyordum gülşencim ama kendimi yanlız hissediyorum ya birde sorunumuz olsa ne hale gelicem aramız iyiyken böyleysem ya valla anlamıyorum neden böyle oldu sanırım hasta olduğumdan ! Çok özledim çok!!!!!

sen nasılsın canım

Özlememek ve kendini bu süreçte yalnız hissetmemek sanırım imkansız zaman geçtikçe maalesef her iki duyguda daha çk artıyor.Ben düşünmüyorum düşünürsem kötü oluyorum.Ondan başka şeylere ilgimi yöneltiyorum herkes gibi yaşıyorum hayatı sanırım böyle daha çabuk geçiyor zaman ne zaman düşünürsem o zaman bakıyorum aglıyorum....
Bazen düşünmemek gerkiyor galiba akışına bırakmak zamnın hızla geçtiğini görmek lazım
İyiyim canım işte zaman geçirmeye çalşyrm

Bende öyleydim hatta sevgilim geçmiyo of falan dediğinde hayatım nasıl geçmiyo ya baksana 460 tık derdim hep ama anladım ki geçmiyo düşünme derdim ona bende özlüyorum ama dile getirirsem yıkılırım mahvolurum diyodum ama artık içime ata ata böyle oldum şu hastalığım bitsin yine toparlanırımda işte...insan ara ara böyle oluyor çok normal

anladım canım eniyisini yapıyosun anca öyle geçiyor zaman zaten
senin kargo gitti dimi sonunda ? Sevindimi seninki

Gitti canım çok sevindi

Ah kuzum benim,bazen iyi olmaya bazen de kötü olmaya alıştırmamız lazım kendimizi.Bak hep güçlü durcam hep iyi olucam diye şartlandırma kendini.Hepimzn bıldği gibi bu süreç epey zorlu.Ve bazen yorulduğumz artık dayanamadğımz zamanlarımız da olucak Ve sen hep güçlü durucam dersen içine ata ata mahvolursun ve o bigün taşarsa emin ol onarılamaz acılar yaşatır sana içinde.Yeri gelince ağlıcaksın hepimzn yaptığı gibi.Ben artık moralım bozulnca enese söylüyorum ağlıyorum bile bazen telefonda.E onlarla paylaşamıcazda kimle paylaşcazkı.Hem bu oyle 1 2 aylık bi sure değilki belli etmeylm içimze atalım.Ağlamak istedğnde otur ağla,moralın bozuk olsun bırak.Ama şunu unutmaki sabah uyandığn zman iyi olacaksın hep o ruh halnde kalmıcaksın tamam mı?

Gitti canım çok sevindi

Aa supermiş canım tabiii sevinir ne güzel

Canım haklısın acemilikte ilk 1-2 hafta hep ağladım telefonda ama baktım çok üzülüyor sonra kendim ağladım sesimden anlıyordu zaten...
Şimdi ise yine üzüldüğümü özlediğimi söylüyorum ama ağlamak istemiyorum dayanamıyo oda diyo keşke bende ağlayabilsem hayatım diye gözleri doluyo biliyorum sesi değişiyo kıyamıyrm o nasıl bana kıyamıyosa
kötü olcak bir durum yaşamadık o yüzden şimdiye kadar içime atma durumum sadece dik durmak oldu çünkü iyiydim sorunum yoktu ama bu ara duygusalım ondan sanırım yarın söyliyip paylaşıcam bende ama o güzel sözler söyleyip beni sakinleştirip yüreğime dokunurken ben yine kötü olucam neden yanımda değil diye bazen telefondayken gözlerimi kapatıyorum yanımda hissetmek için ve hissediyorum!!! Ama çok zor yeni yen anlıyorum 4 ay olucak daha önümde 11 ay var...İnş mutlu mesut atlatırız tek dileğim bu gerisi gelir zaten....

Benim yüzünü görmeyeli bugun 140 gunu geçti baya bi alıştım artık,senin yeni gitti belki o yüzden tam adapte olamadın hala..bide bu dönemde biz sanırım biraz duygusal oluyoruz o yüzdendir.Bak yarın bizim 2.yıldönümümz ama yanımda değil..Sınıfta okulda kampüste çift görmekten midem bulanıyor artık.Kıskanmak değil bu ama sürekli mıç mıç yemin ediyorum nefret ediyorum gördükçe.Dediğm gibi kıskançlık değil ama işte insan bi onlara bi de kendi halıne bakınca kötü ouyor.şahsen ben o zmanlar kendmi çok kötü hissediyorum..Hepimz aynı durumdayz be güzelim.Tut kendini madem en azından konuşurken,sonra koyver gitsin.Gelecek güzel olacak inşallah tek umudumz bu,tek umudumz tek istedğimz gunlerın cabuk geçmesii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…