92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Bizimde 4. yıldönümümüzdü 11 aralıkta ve acemilikteydi biliyomusun... yapıcak bişey yok canım bnm bnde aynı şekildeyim kıskanmıyorum ama gıcık oluyorum ama bi teskereyi alsınlar merve işte o zaman kazanan biz ve ilişkilermiz olucak inşallah

Son düzenleme:

aynen oyle kazancaz allahn iznyle bak şafağın 344 olmuş bile,daha geçen gün benm şafağım o kadardı geçiyo zaman geçiyyoo

aynen oyle kazancaz allahn iznyle bak şafağın 344 olmuş bile,daha geçen gün benm şafağım o kadardı geçiyo zaman geçiyyoo

aynen cnm şafağıma diyeceğim yok valla ya ben inanamıyorum 200 lere düşücem nerdeyse 1 buçuk ay sonra...bunada şükür ne diyim..

kizlar yaaa benimki yaziciya ofisine bayan sivil memur geliomus sinir oldum albayinn esiymis demekki yasi baya var. ama bu seferde telefon durumumuz tehlikeye girermi acaba die korkuom uffff askeer varken bayan sivil memura ne gerek varkiii

kizlar yaaa benimki yaziciya ofisine bayan sivil memur geliomus sinir oldum albayinn esiymis demekki yasi baya var. ama bu seferde telefon durumumuz tehlikeye girermi acaba die korkuom uffff askeer varken bayan sivil memura ne gerek varkiii

ayy gülşahcım kıskançlık yok inşallah yaşlıdır merak etme hem olmasa ne olur sen güvendikten sonra sevgiline.

herkese selam kızlar...ya ben bu çarşıları hem cumartesi hem pazar sanıyodum meğer tek gün oluyomuş

herkese selam kızlar...ya ben bu çarşıları hem cumartesi hem pazar sanıyodum meğer tek gün oluyomuş

Canım bizim acemilikte hem c.tesi hem pazardı bazren kitleniyordu çarşılar bölükte biri bişey yapınca kimse çıkamazdıı ama 2 gündür normalde yerine göre değişiyor demek ki
şimdi 2 haftada bir

valla ben bugün sordum da tek gün dedi ya cumartesi ya pazar mış yoksa 2 gün mü :S

iyi canımm valla nolsun çarşı iznini sordumda bugün benimkine ya cumartesi ya pazar dedi tek günmüş heralde ben 2 gün sanıyodumda :S
bende eskiden 2 gün sanıyodum ama degilmis :)) 2 gün olsa daha mantıklı olur ama degilmi hafta sonu sonucta bi egitimleri yok..
iyidir cerencim nasıl dayanıyosun sen ya diğer topikten okudumda yazdıklarını cevapta yazdım
Bilmiyorumki yavrum su adına ask dedikleri sey olsa gerekk bunca sabrım ve dayanagım bu sebepten ama bazenn asık olmam bile yeterli olmuyo dayanmam için, cok üzülüyorum artık paramparca oldum yaa aylardırr herseye kavga biliyosun sen bizi anlatıyorum ya devamlı sen şunu yaptın bunu söyledin sen nasılll böyle bisey söyledinn.. hep sen suclusuun hatalısın. bana sürekli bu seklde yaklasımlarda bulunuyo yahu bende insanım ne kadar bencilsin günü geliyo hatalı o oluyo yinede ben özür diliyorum gönlü kırılmasın diye ama olmuyo düzelen hicbiseyy yok hep aynı hep eda bilmiyorum sanırım askerlik bize ayrılıgı getirecek alısıyorum yavas yavas olmuyo cünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…