92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Ben de en son 5 sene önce gitmiştim o bakımdan çok heyecanlıyım.Sna burdan karadeniz havası getirip karasudaki yazlığınıza bırakıcamm bebeğimm

Ben de en son 5 sene önce gitmiştim o bakımdan çok heyecanlıyım.Sna burdan karadeniz havası getirip karasudaki yazlığınıza bırakıcamm bebeğimm

karasuda karadeniz kızz valla denizine girilmiyo çok haşin havuza giriyorum bende korkuyorum deniz fobim var biraz
Ohh git te havan değişsin valla ben c.tesi kuzenimin nişanındaydım onda bile havam değişti horon mod merve bi ara kuzenle topukluları çıkartıp horon teptik eniştem falan superdi

Saçının bir tek telini dünyalara değişememem
Dünü bügünü yarını sana verdim
Vazgeçemem senden hercai

Leylayım leylayım süzüşüne leylayım üzüm gözlü yar..

Bir can bir hedef, kuşa dönen kelebek pervanedir pervane
Vücudunda dört bir iklim buram buram yaşıyorum

Ayı güneşi yıldızı sana sundum vazgeçemem senden hercai
Leylayım leylayım süzüşüne leylayım üzüm gözlü yar.

[video=youtube;y4abUDyBLJE]http://www.youtube.com/watch?v=y4abUDyBLJE[/video]

Son düzenleme:
iyi akşamlar güzelimmmm

bildiğin gibi işte gün bitsin diye bekliyorum sen napıyorsun?

aynen bende öyleyim canım ya benimki geceye geçtii tüm gün uyudu arayamadı ya geçmek bilmedi.. şimdi duşa grdi çıkınca arıcakmış beyfendi ..

aniden çıkarsam ondandır tatlım.

aynen bende öyleyim canım ya benimki geceye geçtii tüm gün uyudu arayamadı ya geçmek bilmedi.. şimdi duşa grdi çıkınca arıcakmış beyfendi ..

aniden çıkarsam ondandır tatlım.

nöbet mi tutuyor canım? biz gecede daha rahattık yaa gündüzleri pek konuşamıyoruz..gerçi gece ve nöbet kelimeleri yan yana pek hoş durmuyor dimi

tamam canım

canım bizde her sene ordayız ne zaman gidiyorsunuz :) bizde nişanlım gelmeden gidicez

nöbet mi tutuyor canım? biz gecede daha rahattık yaa gündüzleri pek konuşamıyoruz..gerçi gece ve nöbet kelimeleri yan yana pek hoş durmuyor dimi

tamam canım

canım şimdi klima santralinde ya burda bi gececiler bide gündüzcüler var gündüz memur gibi 8 den işte akşam 7 ye kadar duruyolar komutanın paşanın cart curt klimaları sistemden açıp kapıyolar. yine aynı yerde durucak sadece gece aslında çok daha sakin oluyo önemli insanlar gece kalmadığı için

aslında bizde gündüze göre daha çok konuşcaz ama sabah konuşamamış oluyoz işte. olsun bide böyle deneyelim bakalım:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…