kuşum sizin saatleriniz mi uymuyo birbirine
kızlar umutsuzluga kapılmayın nolur iyi düsünün iyi seyler olsun bitecek birgün tamamen bize ait olacak sevdiklerimiz
bizimkide aynı kuşum cenkde gececi ben erkenden yatıp uyuyorum cok fazla konusamıyoruz acıkcası.. seninkidemi amm yoksaevet bebeğim. o geceye geçtiği için tüm gündüz boyu uyuyo.. bende gündüz okulda olduğum için gece uyuyorum mecburen. evde olsam bende onla nöbet tutardım
selam gülşencim ..nasılsın
aynen öyle benimde silkinip kendime gelmem lazım bu ruh haliyle bitmez bu askerlik.
eski yaptığım gibi yapcam sanki askerde değilmiş gibi. düşündükçe içi kararıyo insanın düşünmemek en iyisi.
aynen canım ya daha da bi umutsuzlaşıyo insan
istee normal hayatta asla böyle birsey söylemezler ama askere gidince en ince ayrıntıyı bile düsünüyolar böyle kuzum benmkide askere gitti evliliğe benden cok hevesli :44:amin canım inşallahh...geçen gün aradı zaten diyo bak çeyizini hazırla gelince öyle çeyizim yok bekleyelim falan anlamam diyo =)
istee normal hayatta asla böyle birsey söylemezler ama askere gidince en ince ayrıntıyı bile düsünüyolar böyle kuzum benmkide askere gitti evliliğe benden cok hevesli :44:
Cok zorlu bi sürec gercekten cok olgunlastırıyo insanı daha önümüzde 11 ay var insallah su 11 ayı dertsiz sıkıntısız geciririz ufak sıyrıklarla atlatırıız tek temennim o önüme bakınca koca bi bosluk görüyorumne güzel şu askerliği düşürmüyolar ki ya her şeye çözüm buluyolar 15 ay ya insan bir yaş atıyo ya :S
en iyisi pozitif düşünmek.. girdik bir yola bitecek yani başka yolu yok....
Cok zorlu bi sürec gercekten cok olgunlastırıyo insanı daha önümüzde 11 ay var insallah su 11 ayı dertsiz sıkıntısız geciririz ufak sıyrıklarla atlatırıız tek temennim o önüme bakınca koca bi bosluk görüyorum
bizimkide aynı kuşum cenkde gececi ben erkenden yatıp uyuyorum cok fazla konusamıyoruz acıkcası.. seninkidemi amm yoksa
iyiyim canım
gecen gün edaya bende aynısını dedim düşünmemel lazım düşünürsn oomuyor.
Kaldıki nisan başında askerligi yarılıyca.Bu benim icin bir hayeldi bak gecekleşicek allahn izniyle
evet bu sürecte annen bile sana yabancı kimse hic kimse anlamıyo seni bos bos bakıyolar sadece..evet canım aslında onlar bizden daha zor durumdalar ama biz onlardan daha karamsarız başlamak bitirmenin yarısı zaten ...kimse anlamıyo ama ya annem bile beni anlamıyo yani ben daha çok bunalıyorum ...sayılı gün çabuk geçer sadece lafta yani ...
ustaların belli olmasına ne kadar var cnmamin canım inşallah ben şimdi ustamız nereye çıkcak onu düşünüyorum valla yatıp kalkıp dua ediyorum
takma kafana kuzum bizde öyleyiz 1 aydır alıstım benn bnmki temelli gececi kalıcakk bende hic uykumu feda edipp oturamam gece yarılarına kadar valla erkenden yatıp uyuyorumyok cnm klima santralinde benmki.yani ordada ya gececi ya gündüzcü olunuyo şuan geceye geçti.. bizde konuşamıyoruz işte
evet canım aslında onlar bizden daha zor durumdalar ama biz onlardan daha karamsarız başlamak bitirmenin yarısı zaten ...kimse anlamıyo ama ya annem bile beni anlamıyo yani ben daha çok bunalıyorum ...sayılı gün çabuk geçer sadece lafta yani ...
evet bu sürecte annen bile sana yabancı kimse hic kimse anlamıyo seni bos bos bakıyolar sadece..
ustaların belli olmasına ne kadar var cnm
takma kafana kuzum bizde öyleyiz 1 aydır alıstım benn bnmki temelli gececi kalıcakk bende hic uykumu feda edipp oturamam gece yarılarına kadar valla erkenden yatıp uyuyorum
evet onların durumu daha zor bembaşka yeni bir ortama giriyorlar..
ya anlamıyo kimse tatlım arkadaşlarım devamlı ya baksana ne kadara az kalmış falan diyorlar da dile kolay.. ve bu zamana gelene kadar neler çektiğmizide biz biliyoruz .hep kalıplaşmış cümleler..
mehtap yaptk ya yeni ya meğer onsuz ne kadar boş yaşıyomuşum gelince ne dert kalıyo ne tasa. hele temelli geldiğinde düşünemiyorum yaşayacağımız huzur ve mutluluğu
bizde öyleyiz inan.. dayanılacak gibi degil zaten birde ailem üzerime geliyor kaldıramıyorum bu omuzlarımdaki yükü artık bi Allahın kulu seni anlıyorum demiyor demediği gibi gelen vuruyoor giden vuruyoorrustalara 37 gün var canım...ay evet ya annelmle hep atışma halindeyiz ya...
bizde öyleyiz inan.. dayanılacak gibi degil zaten birde ailem üzerime geliyor kaldıramıyorum bu omuzlarımdaki yükü artık bi Allahın kulu seni anlıyorum demiyor demediği gibi gelen vuruyoor giden vuruyoorr
tam emrah oldum ya la ben
evet bu sürecte annen bile sana yabancı kimse hic kimse anlamıyo seni bos bos bakıyolar sadece..
ustaların belli olmasına ne kadar var cnm
takma kafana kuzum bizde öyleyiz 1 aydır alıstım benn bnmki temelli gececi kalıcakk bende hic uykumu feda edipp oturamam gece yarılarına kadar valla erkenden yatıp uyuyorum
takma bebeğim baska yolu yokk takma kafaya bugün bende annemle cok büyük bi tartısma yasadım sinir krizleri gecirdim.. ondan anlays bekledim hep olmadı. hicbi sorunumu yansıtmamama ragmen hep üzerime geldi yapacak birsey yokk sende benm gibi yap uzaklas insanlardan konusma yalnızlıgını yasa ben öyle yapıyorum..benimde annem hep olmsuz her şeye böyle en ufak bişeyden kıvılcımlanıyoruz artık doldum taştım ...
msjlasıyomusunuz canm siz telefonlarınız war dimicanım bi ay olmuş alışmısındr evet benim daha yeni ya bende alışcam yapcak bişey yok yani.. evet gece yarısına kadar oturulmuyoki bi yere kadar..
geçen işte arıcam dedi bende bekledim bekledim uyuya kalmışım işi çıkmış oda geç olunca aramakk istemedim artık dedi..böyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?