92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

bende valla askerimle ilgilide sormadan söylemiyorum falan kendimi çektim iyice

bende valla askerimle ilgilide sormadan söylemiyorum falan kendimi çektim iyice
sorsa bile anlatma begümcüm ailene bisey anlatma kötü olan hicbi seyi anlatma her zaman iyiyiz iyi de emin ol faydalarını görüceksin ben zamanında anneme herseyi anlatıyodum bütün iliskimdeki herseyi biliyodu baktımki her tartısmada beni yaralayacak seyler söylüyor söylemedim bidaha anlatmadım hicbiseyimi sende öyle yap..

aynen canım haklısın ...

yok tatlım biz kullanmıyoruz yakalattık sonrasında tekrar sokmadık. benmki ankarada karargah binasında. bulunduğu binaya komutanlar paşalar ordaki ustalar bile cep telefonuyla girmiyor. haliyle yakalanınca cezası büyük oluyo.
kısmında normal sabit telefon var orayı istediğimde arayabiliyorum.

kızlaaarrr moral bozmak yok amaaaa
tamam zaman geçmiyor gibi ama bakın askerliği yarılycaz yakında bu günlerde pek bi pozitifim ben sizde moral bozmayın
pozitif olmamın nedeni sanırım mehtap için plakalara geçtik o galiba mehtap için 81 düzce dedik bugün

zaman çabucak geç emiiiiiiii...

wayy be hayat o kadar tuhafki gizem
aylardır bizimde elimizin altında telefon varr naber napıyosundan baska muhabbetimiz yok.. bizim yerimizde olmak isteyen birsürü kisi var ama biz elimizdekini degerlendirmiyoruz bile hayat gercekten tuhaf

hosgeldin canımm zaman lütfen cabukk gecc

günde 1 kere konuştuğumz günlerde vakit geçmk bilmiyo bugünde o günlerden biri ...

gizemcim nasılsınn çoktandır yoktun tıp bayramın kutlu olsun

şükrediyorum edacım sadece bana gün geçmiyo bugün burda herkes depresifti :)

canım ya 400ler uzun gibi geliyor ama geçicek geçiyor.
300 ler hemen geçiyor
bende dün depresiftim bugün iyiyim bak
biz ustadayız yoğunluktan bizde günde 1 bazen 2 konuşuyoruz yani

canım ya 400ler uzun gibi geliyor ama geçicek geçiyor.
300 ler hemen geçiyor
bende dün depresiftim bugün iyiyim bak
biz ustadayız yoğunluktan bizde günde 1 bazen 2 konuşuyoruz yani

valla geçsinn başka bir şey istemiyorum herkes şafakların atmasını istiyo son günleri kalanları şafak sıkıştırıo böyle bi işkencenin içindeyiz

valla geçsinn başka bir şey istemiyorum herkes şafakların atmasını istiyo son günleri kalanları şafak sıkıştırıo böyle bi işkencenin içindeyiz

Canım işkence olarak düşünürsen hiç geçmez
bu bir görev ve yapmak zorundalar dı engeldi ve yapıyorlar böyle düşün
işe yarıyor

Canım işkence olarak düşünürsen hiç geçmez
bu bir görev ve yapmak zorundalar dı engeldi ve yapıyorlar böyle düşün
işe yarıyor

orası öyle canım hasret birikiyo ya onun işkencesini diyorum :)
başlamak bitirmenin yarısı hiç başlamasalar hep engel kalcak yani inşallah su gibi geçer...bi an önce yeni yıl gelir

Bu haftasonu çarşımızz var ve sevgilim üniformalı fotoğraf yollıycak hiç görmedim jandarma üniformasıyla o kep nede yakışmıştır hahaha
insan bundan ble heyecanlanır mı yaa bir garip oldum ben bu araaaa

bende yemin töreninde öyle görünce çok heycanlanmştım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…