İyiyim canım sen nasılsın?
bende yemin töreninde öyle görünce çok heycanlanmştım :)
Bende iyiyim canımm
Evet canım normal kamuflaj da güzel ama benimki jandarma ya kıyafetleri farklı gömlek kep falan var şapka yerine çok havalı gülşen bilir
Evet cendermeee
Seninki mavimi giyinio benimki maalesef yeşil
yok canım bnmkide yeşil kepi falan yandan gömlek toprak tonu bilirsin zaten tvde görmüşündür cezaevi jandarması haberlerde falan
Rızann arkı vardı onun resminden görmüştüm oda ceza eviydi htrldm şimdi sn dynce
Gülşen
İpek aşşağıda gözükğüyorsunuz nabersiniz ?
canım ben bi baktım yemeğe oturduk şimdi geldim
ben iyiyim canım sen nasılsın
wayy be hayat o kadar tuhafki gizem
aylardır bizimde elimizin altında telefon varr naber napıyosundan baska muhabbetimiz yok.. bizim yerimizde olmak isteyen birsürü kisi var ama biz elimizdekini degerlendirmiyoruz bile hayat gercekten tuhaf
gizemcim nasılsınn çoktandır yoktun tıp bayramın kutlu olsun
net bi anda gitti cnm kusura bakma.
gercekten tuhaf cerencimm.. yani kimimiz elimizdekinin fırsatı kullanamadığına üzülüyo kimimiz fırsatı olmadığna.. ya cep telefonu olsa tüm gece mesajlaşırdım heralde..
canımmm düşünceli arkadaşım sağolll.... iyi gibiyim işte nolsun.. konuşamıyoruz bayadır giremiyorum okul maratonu yeniden başladı cihanda gidince eksiklerim çok..sen nasılsın.
bende iyiyim ipekçim baktın mı gelinliklere dün beğendin mi hiç bir model
rica ederim şekerim nedemekbende iyiyim canım evet girmiyosun bugn aklıma geldin bak girdin bugün
ee iyisin dimi bolşuğa düştün tabii ama sabır canım bırakma kendinii
evet bak içine doğmmuş geleceğim
ya cnm aslında çok iyi atlattık hele cihan gidince falan ben kötü olur diye korkuyodum hiç olmadı allahtan atlattık. yarın 1 hafta olmuş olcak..
ama benim boşluğum heralde yakında mehtap olmayısı.. 50-40-30-10 mehtap sayarken geçiyodu ya benim vaktim
evet bak içine doğmmuş geleceğim
ya cnm aslında çok iyi atlattık hele cihan gidince falan ben kötü olur diye korkuyodum hiç olmadı allahtan atlattık. yarın 1 hafta olmuş olcak..
ama benim boşluğum heralde yakında mehtap olmayısı.. 50-40-30-10 mehtap sayarken geçiyodu ya benim vaktim
evet canım ya harika beğendim bi tane ama ben miyonum inşallah uyucak bi gelinlik bulabilirim
almayı düşünmüyorum kiralicam kayınvalidem almakda ısrarlı ama ben almak istemiyorum bi daha giyemeyeceğim bişey
bi yazı dikkatimi çekti gelinlik siparişi verene dış mekan çekimi hediyeymiş ben dış mekan istiyorum çok harika oluyor
inşallah kiralayana da ücretsizdir yazın çok pahalı olduğu için sırf resime 700 veremeyiz açıkçası :26:
ayy şekerim bende mi saysam bizim de mehtap belli oldu 5 ağustos
canım iyi atlattıysanız ne güzel
şimdi de şafak say geçsin vaktin mehtabımıza çokk var gizemmm
aynen canım en iyi şekilde atlattık bence ya.ya evet edacım mehtabımıza çok var şimdi ağustosun başında bayrammış. 4 mü 5 mi hatrlamıyorum ama 10undan önce. bende bayramda gelme dedim. bayram geçince gelsin.işte ağustos ortası sonu falan..
sizinde öyle dimi değişmedi fikriniz..
canım tabiki topuklu ayakkabı giyeceğim ama almak istemiyorum gelinliği hiç durucak öyle boşu boşunacanım burada kiralama yok sanırım ayrıca minyonsan topuklu ayakkabı diye bir şey var sıkıntı yapma
canım bence al ya kiralık herkes giyiyo ne bilim kendi gelinliğin sana ödel ilk sen giyiyosun falan zaten çok pahalıda almazsın en fazla 1500 TL lik alırsın bulursunda güzel
aynen kesinlikle dış mekan tanıdığın profesyonel foto çeken yokmu beleşe getirirdin öyle yoksa pahalı çekimler evet :26:
aa bayramda burda yani çok sevindim ipekcim ya
bizim henüz belli değil ama bayramdan sonra gelir 15i falan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?