92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Göresledum yarumi
Hasret yureği dağlar
Gözden yaş akmaz ama
Kalbum oturmiş ağlar ..

Benden Artvine gitsinnnn

Son düzenleme:

net bi anda gitti cnm kusura bakma.
gercekten tuhaf cerencimm.. yani kimimiz elimizdekinin fırsatı kullanamadığına üzülüyo kimimiz fırsatı olmadığna.. ya cep telefonu olsa tüm gece mesajlaşırdım heralde..
gizemcim nasılsınn çoktandır yoktun tıp bayramın kutlu olsun

canımmm düşünceli arkadaşım sağolll.... iyi gibiyim işte nolsun.. konuşamıyoruz bayadır giremiyorum okul maratonu yeniden başladı cihanda gidince eksiklerim çok..sen nasılsın.

rica ederim şekerim nedemek bende iyiyim canım evet girmiyosun bugn aklıma geldin bak girdin bugün
ee iyisin dimi bolşuğa düştün tabii ama sabır canım bırakma kendinii

bende iyiyim ipekçim baktın mı gelinliklere dün beğendin mi hiç bir model

evet canım ya harika beğendim bi tane ama ben miyonum inşallah uyucak bi gelinlik bulabilirim
almayı düşünmüyorum kiralicam kayınvalidem almakda ısrarlı ama ben almak istemiyorum bi daha giyemeyeceğim bişey
bi yazı dikkatimi çekti gelinlik siparişi verene dış mekan çekimi hediyeymiş ben dış mekan istiyorum çok harika oluyor
inşallah kiralayana da ücretsizdir yazın çok pahalı olduğu için sırf resime 700 veremeyiz açıkçası :26:

rica ederim şekerim nedemek bende iyiyim canım evet girmiyosun bugn aklıma geldin bak girdin bugün
ee iyisin dimi bolşuğa düştün tabii ama sabır canım bırakma kendinii

evet bak içine doğmmuş geleceğim

ya cnm aslında çok iyi atlattık hele cihan gidince falan ben kötü olur diye korkuyodum hiç olmadı allahtan atlattık. yarın 1 hafta olmuş olcak..
ama benim boşluğum heralde yakında mehtap olmayısı.. 50-40-30-10 mehtap sayarken geçiyodu ya benim vaktim

canım iyi atlattıysanız ne güzel
şimdi de şafak say geçsin vaktin mehtabımıza çokk var gizemmm

ayy şekerim bende mi saysam bizim de mehtap belli oldu 5 ağustos

canım burada kiralama yok sanırım ayrıca minyonsan topuklu ayakkabı diye bir şey var sıkıntı yapma
canım bence al ya kiralık herkes giyiyo ne bilim kendi gelinliğin sana ödel ilk sen giyiyosun falan zaten çok pahalıda almazsın en fazla 1500 TL lik alırsın bulursunda güzel
aynen kesinlikle dış mekan tanıdığın profesyonel foto çeken yokmu beleşe getirirdin öyle yoksa pahalı çekimler evet :26:

canım iyi atlattıysanız ne güzel
şimdi de şafak say geçsin vaktin mehtabımıza çokk var gizemmm

aynen canım en iyi şekilde atlattık bence ya.ya evet edacım mehtabımıza çok var şimdi ağustosun başında bayrammış. 4 mü 5 mi hatrlamıyorum ama 10undan önce. bende bayramda gelme dedim. bayram geçince gelsin.işte ağustos ortası sonu falan..

sizinde öyle dimi değişmedi fikriniz..

evet cnm benimkide bayramdan sonra gelicek inşallah.
karakolda adam az istediklerinde çıkamıyorlar o sıkıntı ama kararımız değişmedi...birde tam kullanıcaz sanırım bnmkş öyle istiyor max 5 gün bırakırız izinden.

canım tabiki topuklu ayakkabı giyeceğim ama almak istemiyorum gelinliği hiç durucak öyle boşu boşuna
hehe dayım fotoğrafçı nişan çekimimizi dayım yaptı zaten aslında evet ona çektirmeliyim
aa bayramda burda yani çok sevindim ipekcim ya
bizim henüz belli değil ama bayramdan sonra gelir 15i falan gibi

inşallah canım komutan 5 inde evdesin demiş yazdırmış adını bakalım bi aksilik çıkmazsa 5 inde burada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…