bizde askerim gelsin paket program yapcaz söz nişan kına düğün :))
canlarımmm ben çıkıyorum acill çalıyor telefon çalıyorr.. hepinize iyi geceler öpüyorum görüşürüzz
aslında askerlik olmasa evet arayı uzatmamak gerekiyor ama askerim çok istedi bu nişanı bende öyle,, olması gerekti yani
gerçi nişanlandık ama pekde bişey anlamadım direk gitti sadece daha rahatız artık
bişey yolluyorum sorun olmuyor kayınvalidem çağırıyor gidiyorum anne baba demeye başladık ikimizde
babam soruyor ibo nasıl falan gayet iyi yani böyle olması bizim için iyi oldu yoksa geçmiyordu oldu mu olucak mı diye
harika olur canım gelin gelintmm cnm sen koy gelemesekte bakarızzay biz ama o gelince paso gezcez istanbuldada arkadaşlarımız var yanlarına gtmeyi düşünüyoruz bakarsın bide rast gelirmişş belli olmaz
hayırlısı Allahtan kuzum bende çeyizleri alıyorum yavaş yavaş anca artıkcanım biz uzatıcaz mecbur iş çeyiz anca
amn canım inşallah nasip etsinn
ii geceler canımcanlarımmm ben çıkıyorum acill çalıyor telefon çalıyorr.. hepinize iyi geceler öpüyorum görüşürüzz
İpekcim sana da hayırlı olsunnn...belki bizimde o zamanlar nişan falan olur :)
Kızlar bende çıkıyorum kitap okuycam birazzz öpüyorum siziiiii
tmm canım görüşürüüzzKızlar bende çıkıyorum kitap okuycam birazzz öpüyorum siziiiii
hayırlısı olsn canımmm bizimde benm ailem biliyo ama tanışmadılar onun ailesi herkes bilio..ama sağolsn babam yemn törenine izin verdi gittim =)
tmm canım görüşürüüzz
sağol canım yok canım yemin törenine ben gidemedim izin vermediler o yüzdende sıkıntı oldu hep oldu yani 2 yıldır
arada bi resmiyet olsun istediler bizde istedik oldu çok şükür
aman nazar değmesn canım allah tamamına erdirsin inşallah
belli tabii eda kııız daha gecen konustuk ya senle niye belli degil diyosuuninşallah canımmmm ayy o gün bir geleydi
bizim kızlar nerelerde oturuyor bilmiyorum ama en yakın sensin galiba keşke kınama topluca gelseniz yaa harika olur
muhtemelen sanayi mah. tutacağız salonu
bu topiğin ilk gelini ben olacağım sanırım ceren de nişanlı ama onu biliyor musun onların ki belli mi
evet canım ya harika beğendim bi tane ama ben miyonum inşallah uyucak bi gelinlik bulabilirim
almayı düşünmüyorum kiralicam kayınvalidem almakda ısrarlı ama ben almak istemiyorum bi daha giyemeyeceğim bişey
bi yazı dikkatimi çekti gelinlik siparişi verene dış mekan çekimi hediyeymiş ben dış mekan istiyorum çok harika oluyor
inşallah kiralayana da ücretsizdir yazın çok pahalı olduğu için sırf resime 700 veremeyiz açıkçası :26:
kızlar bana yardım edin...benim askerimin yanına gitme şansım var 2 hafta sonra gidiyim diye düşünüyodum çarşı iznini beraber geçiririz akşam da geri dönerim diye çünkü yakın yer...o da dioki dağıtım zamanı gel birlikte dönelim diyo bende dayanamadm dedm istemiosun galiba falan o da saçmalama dedi...şimdi napcamı bilmiyorum...2 hafta sonra gidersem tam 20 gün kala da o gelcekti yani dağıtım zamanı da nisan 20 ye falan denk gelcek napsam karar veremiyorum ya ...
haftasonu da çarşısı var napcan dedm bütün günü bana ayırırsın artık dedim o da heralde bi işte hamama falan gidebiliriz dedi bak dedm oralarda kudurmak yok zaten telefonmzda yok dedm...gecen ilk çarşısnda yeminden sonraki msnde yarım saat bile konuşamadk çıktı gezdiler falan gene dedm öyle hemen çıkma etme tamam diyo bakalım
merhaba canım.nerede askerin? aslında oda haklı.. şimdi gidersen ayrılmanız daha zor olacak bilirsin ayrıldığın ilk günler daha zor oluyor sonra yavaş yavaş alışıyorsun yokluğuna, sadece telde konuşmaya günde 1 kez hatta bazen arayamadığı gün bile olabiliyor (nadirde olsa) alışıyorsun yani ne kadar alışamam desende.. acemi birliğinde duş sıkıntı olabilir onlarda hem kalabalık hem sıcak su kalmayabilir hemde zamanları kısıtlı.. benimkide acemiliğinde haftasonu çarşıya çıktığında hamama gidiyordu sonra nete oturuyordu bazen erken çıkıp yemek falan yiyorlardı etrafı pek gezmedi yemin töreninde gezdi ailesiyle bide gezilip görülecek yerleri yoktu ki. ha birde benimki yemin töreninden 2 hafta sonra ilk çarşıya çıktı. acemiliğide 75 gün sürdü toplam 3 kez falan çarşıya çıkabildi.sonra dağıtıma geldi ve usta birliği TUNCELİ-OVACIK a gitti. orada çarşıda yasak, tabur dışına çıkamıyorlar kritik bölge diye. Allah yardımcıları olsun tüm dualarımız onlarla.. Bence sende şimdi gitme hemen sukoyu verme kız dur daha usta birliği var bunun uzuuun aylarca görüşemeyeceğiniz zamanlar olcak alışmalısın buna yavaş yavaş.. Yalnız bak ona kendini gösterip sonra tekrar yanından ayrılman onun için daha üzücü olur emin ol o senden daha çok üzülüyor. senden,ailesinden,akraba,arkadaş,memleketinden herkesten uzakta ama sen sadece ondan uzaktasın (istisnalar hariç) ona destek olmalısın tatlım..
canım ustası neresi çıkcak bilmiyoruz elimde fırsat varken gidip göriyim diye üdşündüm bende yemin töreninde zaten hepimiz aptal gibi olduk vakit bitti hemen ailesinin yanında zaten ne konuşcaz hani insan utanıyo falan ay bilmiyorum ya...canım senide allah kavuştrsn..acemisi zonguldakta şimdi bakalm nisan 20 gibi belli olcak ustalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?