sağol canım benim sizide allah kavuştursun.. inşallah hayırlı bir yere çıkar. ne peki şu an askerin? mesleği var mı?
kızlar bana yardım edin...benim askerimin yanına gitme şansım var 2 hafta sonra gidiyim diye düşünüyodum çarşı iznini beraber geçiririz akşam da geri dönerim diye çünkü yakın yer...o da dioki dağıtım zamanı gel birlikte dönelim diyo bende dayanamadm dedm istemiosun galiba falan o da saçmalama dedi...şimdi napcamı bilmiyorum...2 hafta sonra gidersem tam 20 gün kala da o gelcekti yani dağıtım zamanı da nisan 20 ye falan denk gelcek napsam karar veremiyorum ya ...
haftasonu da çarşısı var napcan dedm bütün günü bana ayırırsın artık dedim o da heralde bi işte hamama falan gidebiliriz dedi bak dedm oralarda kudurmak yok zaten telefonmzda yok dedm...gecen ilk çarşısnda yeminden sonraki msnde yarım saat bile konuşamadk çıktı gezdiler falan gene dedm öyle hemen çıkma etme tamam diyo bakalım
selam cnm bende tam okuyodum
canım şimdi sadece 1 gün birlikte olabilceksiniz ya bence siz doyamadan yine ayrılmış olcaksınız askerinde belki o yüzden istemyordur ayrılığı zor oluyo diye:26: benimkide sırf bu yüzden gelme hayatım diyor.
ama haftasonundaki çarşısını dediğin gibi sana ayırsın yani hamama gitse bile ne kadar sürebilirki sonra internete gidebilir aradaşlarını devamlı görüyo zaten vaktini sana ayırsın bencede:26:
ya da diyo ki dağıtım olduğu zaman gel,,birlikte hem yolculuk yaparız döneriz diyo valla kafam karıştı çokta gelim mi gelim mi sormuyorum dakka başı da ustasıda neresi çıkcak bilmiyoruz elimde imkan var değerlendiriyim dedm ama gitsem de daha 2 hafta var yada dağıtım zamanına 1 ay var
yani dağıtım olduğu zaman gitmeninde pek anlamı yok ama beraber dönmek falanda güzel olabilir aslında..
ya ama şuda var hani tamam vedalaşmak zor ama 20 güm sonra yine buluşabileceğiniz için çokta zor olmaz. bende iyice kafanı karıştrdım dimii
aynısını bende yaşadım acemisini burdurda yaptı antalyayla arası 1 buçuk saat düşün ben hep gideym dedim o boşver dedi üzülcez dedi bende acemiliğimiz 1 aydı zaten o yüzden gitmedim . ama sizin farklı yani 75 gün.
Ben 2 hafta sonra gidersem gelmesine 20 gün kalcak bi çarşı iznini birlikte geçircez,eğer dağıtıma gidersem tam 1 ay var onda da beraber döncez ...valla benimde kafam karıştı en iyisi o mevzuyu açmadan ben açmam :)
cnm evet karışmayacak gibide değil ikiniz konuşun bence aç sen konuyu onu bekleme
kaç saat cnm yol mesafesi. olmazsa hem iki hafta sonra git hemde dağıtım iznine geleceğinde.seçme derdin olmasın
gece 2 de biniosn mesela 6.30da ordasın çok yakın =) ikisine gidemem tek şansım var bugün sordm işte bi gel dedi bi gelme dağıtımda gel dedi o da bilmiyo ne dediğini :)
oda kararsız tabi:)
düşünün cnm braz daha vaktiniz var daha..
o da işte tek gidip gelcem falan ya onlara takılıyo :) orta nokta bulalım haber veririm =)
erkek kafası ya hepsi aynı
ben gideceğim zamanda oda onun derdindeydi
tmm cnm haberdar et
hepsi aynı gerçekten =)
sonuçta onları görmeye gidiyoruz ama işte. şimdi bile bizim aramız 8-9 saat aslında gidilir hele uçakla yine gidilir ama annemlerle geliceksen gel diyo. bende ne anlamı var yani sonuçta rahat edemiyosun onlarda hasret gidermek istiyo. gitmiyorum yani.
benimde gitmek istememde ki sebep yemin töreninde baş başa kalamadık falan bi gün birlikte geçirelim dağıtıma geldiğinde yok akrabaları gelcek falan 1 hafta bitti zaten ...
canım bence seninkini bi seklde ikna et dagıtımdan önce git yanına ay ne demek hamama gidicez dagıtımda gel falan bu erkekleri gercekten anlamıyorum binbir türlü modelleri var bunların yaa
canım hamam bu haftaki çarşısı için...ben gidersem 2 hafta sonra olcak ona bşi demiyo kararsız o da :S
dagıtımda gitmen cok sacma nede olsa oda o gün direk binip gelicek senin gitmene hic gerek yok bence gidiceksen dagıtımdan önce git canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?