92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gizemmmm naber canım ya ben biraz uzun bişi yazdım okurmusun sence napmalıyım çok kafam karıştı :S

bi önceki sayfada var canım...

Son düzenleme:

selam cnm bende tam okuyodum

canım şimdi sadece 1 gün birlikte olabilceksiniz ya bence siz doyamadan yine ayrılmış olcaksınız askerinde belki o yüzden istemyordur ayrılığı zor oluyo diye:26: benimkide sırf bu yüzden gelme hayatım diyor.

ama haftasonundaki çarşısını dediğin gibi sana ayırsın yani hamama gitse bile ne kadar sürebilirki sonra internete gidebilir aradaşlarını devamlı görüyo zaten vaktini sana ayırsın bencede:26:

ya da diyo ki dağıtım olduğu zaman gel,,birlikte hem yolculuk yaparız döneriz diyo valla kafam karıştı çokta gelim mi gelim mi sormuyorum dakka başı da ustasıda neresi çıkcak bilmiyoruz elimde imkan var değerlendiriyim dedm ama gitsem de daha 2 hafta var yada dağıtım zamanına 1 ay var

yani dağıtım olduğu zaman gitmeninde pek anlamı yok ama beraber dönmek falanda güzel olabilir aslında..

ya ama şuda var hani tamam vedalaşmak zor ama 20 güm sonra yine buluşabileceğiniz için çokta zor olmaz. bende iyice kafanı karıştrdım dimii

aynısını bende yaşadım acemisini burdurda yaptı antalyayla arası 1 buçuk saat düşün ben hep gideym dedim o boşver dedi üzülcez dedi bende acemiliğimiz 1 aydı zaten o yüzden gitmedim . ama sizin farklı yani 75 gün.

Ben 2 hafta sonra gidersem gelmesine 20 gün kalcak bi çarşı iznini birlikte geçircez,eğer dağıtıma gidersem tam 1 ay var onda da beraber döncez ...valla benimde kafam karıştı en iyisi o mevzuyu açmadan ben açmam :)

cnm evet karışmayacak gibide değil ikiniz konuşun bence aç sen konuyu onu bekleme
kaç saat cnm yol mesafesi. olmazsa hem iki hafta sonra git hemde dağıtım iznine geleceğinde.seçme derdin olmasın

cnm evet karışmayacak gibide değil ikiniz konuşun bence aç sen konuyu onu bekleme
kaç saat cnm yol mesafesi. olmazsa hem iki hafta sonra git hemde dağıtım iznine geleceğinde.seçme derdin olmasın

gece 2 de biniosn mesela 6.30da ordasın çok yakın =) ikisine gidemem tek şansım var bugün sordm işte bi gel dedi bi gelme dağıtımda gel dedi o da bilmiyo ne dediğini :)

hepsi aynı gerçekten =)

sonuçta onları görmeye gidiyoruz ama işte. şimdi bile bizim aramız 8-9 saat aslında gidilir hele uçakla yine gidilir ama annemlerle geliceksen gel diyo. bende ne anlamı var yani sonuçta rahat edemiyosun onlarda hasret gidermek istiyo. gitmiyorum yani.

benimde gitmek istememde ki sebep yemin töreninde baş başa kalamadık falan bi gün birlikte geçirelim dağıtıma geldiğinde yok akrabaları gelcek falan 1 hafta bitti zaten ...

Bizi bizden başka kimse anlamaz...en canımız annemiz bile...bugün dedim ki geçen hafta bugün yemin törenine gitmiştim keşke o gün bugün olsaydı dedim..kalkıp bana 1 hafta oldu özledin mi dedi...ben her an özlüyorum her dakika her saniye ...

benimde gitmek istememde ki sebep yemin töreninde baş başa kalamadık falan bi gün birlikte geçirelim dağıtıma geldiğinde yok akrabaları gelcek falan 1 hafta bitti zaten ...

canım bence seninkini bi seklde ikna et dagıtımdan önce git yanına ay ne demek hamama gidicez dagıtımda gel falan bu erkekleri gercekten anlamıyorum binbir türlü modelleri var bunların yaa

canım bence seninkini bi seklde ikna et dagıtımdan önce git yanına ay ne demek hamama gidicez dagıtımda gel falan bu erkekleri gercekten anlamıyorum binbir türlü modelleri var bunların yaa

canım hamam bu haftaki çarşısı için...ben gidersem 2 hafta sonra olcak ona bşi demiyo kararsız o da :S

dagıtımda gitmen cok sacma nede olsa oda o gün direk binip gelicek senin gitmene hic gerek yok bence gidiceksen dagıtımdan önce git canım

bende öyle düşünüyorum o da diyo ki dağıtımda gelirsin o günü birlikte geçiririz dönerkende birlikte döneriz falan ...elimde imkan var kullanamıyorum şuraya bak ...benim derdim de bi kez daha göriyim yani onada iyi gelcek sonra 20 gün sonra da dağıtıma gelcek 1 hafta zaten ...ama o kuruyo kafasında tek başına gelcek gitcek falanlar...

Allahım kafayı yemek üzereyim basım zonkluyo elimi nereye atsam bos cıkıyo napcam ben yaaa, sen bana böyle az msjlasmaktan mutluyum diyosun ben 4 5 saatte bi msj atıncada '' bi sen vardın telefonu çaldıran sende onlar gibisin 5 para etmezsiniz hepiniz'' bilmem ne diyo ya ben napıyım saat başı msj attıgımda adam akıllı cvplarmı veriyosun bana kısa kısa konusuyosunn muhabbet yok aramızda napmamı bekliyon lan bende insanım Allah artık alsada su canımı kurtulsam yaa verem oldum yaa bu cocugun kac suratı var böyle sekilden sekle giriyo anlamıyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…