Allahım kafayı yemek üzereyim basım zonkluyo elimi nereye atsam bos cıkıyo napcam ben yaaa, sen bana böyle az msjlasmaktan mutluyum diyosun ben 4 5 saatte bi msj atıncada '' bi sen vardın telefonu çaldıran sende onlar gibisin 5 para etmezsiniz hepiniz'' bilmem ne diyo ya ben napıyım saat başı msj attıgımda adam akıllı cvplarmı veriyosun bana kısa kısa konusuyosunn muhabbet yok aramızda napmamı bekliyon lan bende insanım Allah artık alsada su canımı kurtulsam yaa verem oldum yaa bu cocugun kac suratı var böyle sekilden sekle giriyo anlamıyorum yaaa
bende öyle düşünüyorum o da diyo ki dağıtımda gelirsin o günü birlikte geçiririz dönerkende birlikte döneriz falan ...elimde imkan var kullanamıyorum şuraya bak ...benim derdim de bi kez daha göriyim yani onada iyi gelcek sonra 20 gün sonra da dağıtıma gelcek 1 hafta zaten ...ama o kuruyo kafasında tek başına gelcek gitcek falanlar...
sende açıkca söyle canım yaa nasıl davrancağımı bilemiyorum öyle olmuyo böyle olmuyo falan diye :S seni delirtti burda ki siz evlenmeyi düşünüyosunuz ciddi bi konu yani
Valla kudurucam 2 gündür neden böyle oluyo ya ....
18:00 de nöbeti bitiyordu aramadı hala ! Çıldırmak üzereyim ya.Bir arasın ne derdin neden aramıyorsun diycem gerçekten sinirleri çok bozuldu kızlar ÇOK!
Dün yarın alay komutanı mı ne gelebilir demişti ondan mı diycem ama bu saate kadar durmaz heralde....Of gerçekten OF!
Ayrıca cerencim bence al karşına konuş ne bu ya çocukmu sanki 15 yaşında ne bu seninkinin tavırları
Canım sinirlenme bence muhakak işi vardır.
söyledim bile bile kendinden uzaklastıran sensin dedim yok neymis askere gitti gideli cektirmediğimiz kalmams bnm içim rahat abi ben elimden geleni fazlasyla yaptım saat bası msjımı attım napyon diye sordugumda bazen oturuyom yaa tv izliyom yazıyodu sen napıyon demek bile yokk. senin gibi adamın nesine msj atıyım ki ben Allah askına?
dün bütün gün msj atmadım bugünde öylee bi napıyon yazmak yerine sövmüs sende adam degilmissin diye yazık bana ya kendime acıyorum kendimi düsürdüğüm durumlara..
canım aradı ya yemek falan yemiş komutan konuşma yapmış işi varmış
Tahmin etmiştim canım zaten
Salağım işte atar yaptım çocuğa sonra toparladım ama
nasılsın canımm
Bende senin gibi hep atarlıyımdır
İyiyim cnm sen nasılsın?
Bende iyiyim canım çarşımız var yarın heyecanlıyımmmm
bu arada papatya çayı içmiyorum 1 haftadır ondan kesin bu atarım hahaha
aynen gülşencim aynbenGüzel heyecanlar canım bunlar
Hemen içmeye başlamalısın
jandarma canım...meslekçilerle şoforler dağıtıma gittiler zaten geri kalanlar bekliyo
benimkide ilk gidişinde jandarma tim olarak gitti acemiliğine sonra şoförlük sınavına girdi psikoteknik falan snra sınavı geçti şoför oldu. dağıtımıda şoför olarak gördü ama usta birliğine gittiğinde değiştirebiliyorlar. yalnız tim olarak dağıtım görürse değişme imkanı düşük, timden kurtulursa bir dahada time girmiyor. seninkide jandarma tim mi?
Bende iyiyim canım çarşımız var yarın heyecanlıyımmmm
bu arada papatya çayı içmiyorum 1 haftadır ondan kesin bu atarım hahaha
yok canım benimki normal jandarma olarak gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?