92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

sende açıkca söyle canım yaa nasıl davrancağımı bilemiyorum öyle olmuyo böyle olmuyo falan diye :S seni delirtti burda ki siz evlenmeyi düşünüyosunuz ciddi bi konu yani

Son düzenleme:

tartısma o zaman canım askerdeki adamı kızdırmaya gelmiyo bosver üsteleme dagıtımda gidersin yadao gelir beklersin 1 hafta vakit gecirebilceksiniz ztn

sende açıkca söyle canım yaa nasıl davrancağımı bilemiyorum öyle olmuyo böyle olmuyo falan diye :S seni delirtti burda ki siz evlenmeyi düşünüyosunuz ciddi bi konu yani

söyledim bile bile kendinden uzaklastıran sensin dedim yok neymis askere gitti gideli cektirmediğimiz kalmams bnm içim rahat abi ben elimden geleni fazlasyla yaptım saat bası msjımı attım napyon diye sordugumda bazen oturuyom yaa tv izliyom yazıyodu sen napıyon demek bile yokk. senin gibi adamın nesine msj atıyım ki ben Allah askına?
dün bütün gün msj atmadım bugünde öylee bi napıyon yazmak yerine sövmüs sende adam degilmissin diye yazık bana ya kendime acıyorum kendimi düsürdüğüm durumlara..

Valla kudurucam 2 gündür neden böyle oluyo ya ....
18:00 de nöbeti bitiyordu aramadı hala ! Çıldırmak üzereyim ya.Bir arasın ne derdin neden aramıyorsun diycem gerçekten sinirleri çok bozuldu kızlar ÇOK!
Dün yarın alay komutanı mı ne gelebilir demişti ondan mı diycem ama bu saate kadar durmaz heralde....Of gerçekten OF!

Ayrıca cerencim bence al karşına konuş ne bu ya çocukmu sanki 15 yaşında ne bu seninkinin tavırları

Salağım ha aradı çocuk sanki tatilde soğuk konuştum dediğim lafta neden nöbetten sonra 18.30 gibi aramadın da 20.30 da aradın komedi yaaaa canını sıktım çocuğun
sonra seni sıkıyormuyum dedim yoo hayatım sorun yok dedi ama işi varmış arayamamış ne malım haa 4 aydır idrak edemedim askerde olduğunu sanırım

yarında çarşımız var Yüzünü görücemm şükür 2 haftadan sonra
birde heyecanlıyım yarın görüşcez diyo sanki yüzyüze görüşcezde pofff ne günlere kaldık

Canım sinirlenme bence muhakak işi vardır.

Cerencim bu yaptıkları gerçkten o yaştaki birinin değil 14 15 yaşındaki birinin tavırları gibi.İyiye gideceğne daha beter kötüye gidiyor ve seni çok üzüyo.Hayrı da sen niye arayp sorcakmıssın o arasın sorsun nedir yani..Çok tuhaf..

jandarma canım...meslekçilerle şoforler dağıtıma gittiler zaten geri kalanlar bekliyo

benimkide ilk gidişinde jandarma tim olarak gitti acemiliğine sonra şoförlük sınavına girdi psikoteknik falan snra sınavı geçti şoför oldu. dağıtımıda şoför olarak gördü ama usta birliğine gittiğinde değiştirebiliyorlar. yalnız tim olarak dağıtım görürse değişme imkanı düşük, timden kurtulursa bir dahada time girmiyor. seninkide jandarma tim mi?

yok canım benimki normal jandarma olarak gitti

Bende iyiyim canım çarşımız var yarın heyecanlıyımmmm
bu arada papatya çayı içmiyorum 1 haftadır ondan kesin bu atarım hahaha

Bebeğim sakin ol askerde cocukk tatilde degil tavır yapma öyle herseye beni gecicen yakında papatya cayı sakinlestiriyomu ya gercekten:44:
edacım ve mervecim bu arada yorumlarınız için tskler okudum cok güzel düsünüp yazıyosunuzda karsımda konusucak adam yokki konusamıyorum yani sizin düsündüğünüzü bende düsünüyorum olmuyo canlarım.. bi süre konusmıycam bu tartsma kavga olaylarını yıprandıkca yıpranıyorum yaa acmak istemiyorum artıkk..
begüm nasılsın canm

yok canım benimki normal jandarma olarak gitti

benimkide normal jandarmaydı oraya gidince time almışlar meslek seçmeleri bitmiş çnkü benimki diğer askerlerden 10 gün sonra gitti çnkü. neyse inşallah time falan kalmaz :/ onlar %99 doğu çnkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…