92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

anladım cnm önceden yazdırırsınız izninizi ya sıkıntı olmaz.. bölemediğiniz içn cnm en mantıklısı öyle yapmak gelmişken bolca vaktinizin olması en iyisi..çnkü zaten tekrar gelemeyecek e yoldada vakti gecicek öyle bi10 gün falan çok az gelirdi size. 5 gün bırakınca kaç gün olmuş oluyı izin.?

bide cnm benim cihan geceye geçti ya aniden çkıverirsem bilki aramıştır tmm mı

canım iç mekan çeken dış mekanda çeker ona çektirirsiniz

canım önceden sonradan farketmiyo işte asker az sa çıkartmıyorlar izne...
aynen canım en mantıklısı öyle ya şuan 23 gün iznimiz var o tamamını kullanmak istiyo hiç değilse 5 gn bırakalm dedm ben işte 4 gün yol iznimiz var hiç değilse 9 gün falan erken terhis olalım diyorum

tamam canım bnde çıkıcam zaten birazdan

o kötüymüş cnm ya herşeyi planladıktan sonra göndermezlese yani sonuçta ucak otobüs vs biletini ayarlıcaksınız son 1 ay kala :26:

iyi cnm ya 9 gün 9 gündürr dimi ama

canım iç mekan çeken dış mekanda çeker ona çektirirsiniz

inşallah canımmmm ayy o gün bir geleydi
bizim kızlar nerelerde oturuyor bilmiyorum ama en yakın sensin galiba keşke kınama topluca gelseniz yaa harika olur
muhtemelen sanayi mah. tutacağız salonu
bu topiğin ilk gelini ben olacağım sanırım ceren de nişanlı ama onu biliyor musun onların ki belli mi

o kötüymüş cnm ya herşeyi planladıktan sonra göndermezlese yani sonuçta ucak otobüs vs biletini ayarlıcaksınız son 1 ay kala :26:

iyi cnm ya 9 gün 9 gündürr dimi ama

yok canım ayarladıktan sonra bir şey yapamazlar sanırım yani yuh derim zaten yoruyorlar çok ya deli oluyorum sürekli adliye hastahane birde iller arası sevke giderse çok yorulucak nöbet 6 saat zaten of...

aynen canım 9 gün 9 gündür offf offf bitsin artık bu çileeeee

bir tek istanbuldan ben ve gülşen varız canım diğer kızlar hep farklı şehirlerden
yok canım onun ki belli değildi
aynen ilkk gelin sen olucaksınnnnn

Son düzenleme:

yani bileti aldıktan sonra bari değiştirmesinler yani. erkenden alın cnm bi ay kala sizde hem çok avantajlı oluyo.

okudum cnm ya iller arasına geçiceğini falan onun için zaman geçiyodur ama yorucu tabi. nasıl peki ısınabilmiş mi komutanlara falan.. iyimiymiş ortamı

malesef cnm yaa antalyadayım orda olsam gelirdim ama sevdiceğimide koluma takıppp

aynen canımmm bakalım işte
evet daha başlamadı 1-2 ay sonra oda gider sanırım.
şuan bile yorucu mesela hastahaneye mahkum götürüyorlar geliyo karakola dinlenemeden adliyeye geliyo nöbete bedenen çok yorgun
komutanlar normalmiş bugnde temizlik yaptırmışlar alby gelcek diye oda gelmemiş çok yorulmuş nöbet zaten 3 saat ayakta dikiliyo
ortam iyiymiş kısa dönemlermiş çoğu zaten bir kantin bile yok yemeği de merkeze inip alıyorlar il jandarmadan

Son düzenleme:

cnm biliyorum hastanede görüyodum hep ya zor gerçekten:26:
madem o kadar çok iş oluyo neden asker sayısını az tutyorlar gerçekten ilginç cnm ya..kantinde mi yokmuş hay allahımm.. sen oranın adresini biran önce al bi sürü ihtiyacı olur cnm gönderirsin çok sevinirr
ben yapamıyorum onu ne desem var diyo

kısmet canım inşallah sanırım sizin düğün 2014 yaz kısmetse benimde söz o zaman olur sanırım yani planlarımıza göre

ay edaa çok uzatmayın kızz gerçi iş güç anca diyorsun hayırlısı olsun canım
evet 2014 mayıs yada haziran gelini olacağım inşallah Rabbim hepimize nasib etsin

ayy yerim ben seni keşke gelsen kuzum vallahi ben davetiyemi buraya koyacağım keşke hepiniz gelseniz ama olmuyor işte

tmm cnm sen koy gelemesekte bakarızz ay biz ama o gelince paso gezcez istanbuldada arkadaşlarımız var yanlarına gtmeyi düşünüyoruz bakarsın bide rast gelirmişş belli olmaz

canım alıcam bir şeyler göndermek istiyorum da işte çarşıya çıkabiliyo allahtan 2 haftada bir.birde zaman geçiyomuş öyle hastahane adliyeye mahkemelere giderken hani boş durunca geçmiyo diyo
evet canım zor ama görev....
salaklık işte asker sayısını az tutmaları ondan nöbetler çok fazla bazen 8 saat tuttuğu oldu düşün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…