canım nasıl yani izinleri kullanmak zorundamıyız hepimiz aaa biz hic kullanmamayı düsünüyodukŞu kamerayı kapatış anı varya ... Of kızlar of neyse grdüğüme şükrediyim
jandarma üniforması ne de yakışmış yaKepi falan Fotolarını gördm ilk kez üniformalı da
birde kötü bir haberim var bu izinlerin hepsinin kullanılması zorunluymuş cidden dedm 8-9 gün bırakıcaz dimi diye öyle olmuyomuş aşkım dedi ya offffffffffffffffffff
canım nasıl yani izinleri kullanmak zorundamıyız hepimiz aaa biz hic kullanmamayı düsünüyoduk
ya canım sanırım ya hiç kullanmıyosun yada kullandımı hepsini kullanıyosun tam bilmiyorum ama artık bıraktırmıyorlarmış
dışarı çıktım içimden gelmeye gelmeye her yer sevgili kaynıyoo gittiğinden beri hiç bişi yapasım yok...bugünde çok duygusalım dokunsalar ağlıcam kimseye belli etmiyorum içime akıo gözyaşlarm...mutluyum bi yandan da yarın askerimi görücem ...
ama bu cok sacma iyice sacmalamaya basladılar yaa:44:
zamanla acıyada alısıcaksın begüm hissizlesmeye normal hayata dönmeye baslıycaksın gözünden her an yas akmıycakk bizde böyleydikk 300 lerden sonra bi gevseme hissizlesme normal hayata dönüş baslıyo onu anladım
haklısın canımmm aksın gitsin şu zaman...sen nasılsın ?
iyiyim balım ben cok sükür bi sorun yok fakat birkac gecedir cenki rüyalarımda cok kötü görüyorum saat başı uyanıyorum falan kötü hissediyorum kendimi uzaktayız ya bide ufacık bi rüya bile etkiliyo insanı:44:
aman bi sorun olmasında...evet ya uzaklık başka bişey ya normal hayatta 1 saat geçse hemen arıyosun naptın aşkm diye şimdi o arıcak diye gözün telefonda bekliyosn duygusala bağlıyosn...ben diceklerimi unutuyorum hep heycandan dün kağıda yazdım başlıkları ordan sordm :)
Selam canlarrr..Gitar kursundan geliyorum yahu yok böyle bi şeyy ya nasıl seviyorum anlatamam ohh kafam dağılıyor 2.parçamı da öğrendim bu hızla gidersem 2 3 aya kalmaz çözücem ben bu işii
selam tatlımm benım ıkı erkek kardesımde çok güzel çalıyo gitarı biri daha 10 yasında abisinden daha iyi çalıyo bendede hiçç müzik kulağı yok böyle şeylerle ugrasmak gercekten ınsanı çok olumlu etkiliyo
iyiyim canım sen nasılsın ? özledimm görüşemiyoruzz
iyiyim canım sen nasılsın ? özledimm görüşemiyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?