92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

herkese iyi akşamlar kızlar

İyi akşamlar canım benim,bugn düşarı çıkmışn çiftleri görnce biraz bozulmuşun sanırsam..İlk zmanlr bana da öyle geliyodu şimdi artık içimden allah bozmasın diyp geçiyorum emin ol daha çok işe yarıyor.Bazen tabi insan sinr oluyor ama onların ne suçu var bzimkiler askerde diye onlrda bluşp görüşmcek mi hiçç

yok ya öyle düşünmüyorum allah herkesi daim etsin ...bi an yanımda olmasını çok istedim

Belli değil canım devam ediyorum görücez ilerleyen zamanlarda
Şuan ne desem yalan olur

Anladım canım hakkında hayrlsı olsun,çalışınca zaman daha çabuk geçiyor o yzden inşallah çıkmazsn:)

yok ya öyle düşünmüyorum allah herkesi daim etsin ...bi an yanımda olmasını çok istedim

Öyle tabii,ama yakın zmaandan mehtabınz var canım sabretmelsn.Bak bana daha ortada izin bile yok oyle bekliyoruzz bakalm:)

tezkereci güzeller sayfasında bir arkadaşın şafağı resmen doğan güneş bu gece geliyo nasıl mutlu oldum size anlatamam geçiyo bi şekilde bazen zor bazen iyi gibi ama hızlı geçmesini istiyorum

Uzakta oldukları için özlem dolu oluyor insan ama çiftler sevgililer nişanlılar evliler çevrenden hiç bir zaman eksik olmıyacak canım olayı kabul edersen ne kadar çabuk o zaman üzülmezsin seninkide gelicek askerde bitince sende en güzel şekilde ilişkine devam ediceksin

senin erkek arkadaşın nerdeydi canım ? mehtap bu gece itibariyle 34 olcak bakalım ustasıda belli olsa rahatlıcaz

Canım çıkarsamda başka yerde başlarım işe işte çalışmamak gibi bir düşüncem yok alıştım bir kere vazgeçemem

o günler gelse zaten paket program söz nişan dalcaz olaya :))

tezkereci güzeller sayfasında bir arkadaşın şafağı resmen doğan güneş bu gece geliyo nasıl mutlu oldum size anlatamam geçiyo bi şekilde bazen zor bazen iyi gibi ama hızlı geçmesini istiyorum

Ben de gördüm evett nasıl mutludur kimbilirr o da bizim geçtiğimz yollardan geçti,kimbilr ne kadar ağladı ne zorluklar çekti de geldi bu doğan güneşe.Herkes er ya da geç çekecek ve bitecek.Bu askerlik her şeye engel bitsin gitsn biz de önümzü görelim..

aynen canım inşallah şu yıl su gibi aksın gitsin

senin erkek arkadaşın nerdeydi canım ? mehtap bu gece itibariyle 34 olcak bakalım ustasıda belli olsa rahatlıcaz
Benimki hatayda suriye sınırında bi karakolda yapıyor canım askerliğini.92/3lern B grubunda gitti o yzden biz 1 ay geriden takip ediyoruz.O usta heyecanı yok mu öldüryor insanı.Eda'nın sevdiceğnin ustası belli olacaktı hatrlıyorum bak şimdi izne geldi ustasına bile gtti kaç hafta oluyor.Geçiyor geçiyor.

Canım çıkarsamda başka yerde başlarım işe işte çalışmamak gibi bir düşüncem yok alıştım bir kere vazgeçemem
Bence bi kadın mutlaka çalışmalı bu şartlar altında tek maaşla ev falan geçindirilmez,sen de hem alışmışken bu tempoya asla bırakma gülşencm .Hem onlar senden iyisni mi bulcakmışş hiççç

Canım düşünmemin nedenleri var 3 yıldır çalışıyorum çalışmamak gibi bir düşüncem yokda belki burda devam etmeyebilirim edebilirimde belirsiz şuan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…