kızlar merhaba...benimki internete gitti gayet güzel konştk falan 1 saat sonra ben çıkıyım aşkm dedi çocuklar gidiyo dedi ben de sen onlara mı bağlısın dedm yemek yicez falan dedi 12 ye kadar konştk 12.15 gibi falan çıktı bende bozuldum camerada gülemedm gülsene dedi kızdı gülene kadar bırakmadı falan ...
kısacası 1 saat bana yetmedi ama sabahta geç çıkartmşlar hemen 9 da çıkamamşlar zaten hemen nete gelmş ....ama ben istedim biraz daha konşalm o da dedi şimdi onlar gitcek ben nasıl ulaşıcam onlara falan uzatmamak için tamam dedm bende zaten 5 te orda olması lazımmış askeriyede yemek yicekler birazda dolanırz dedi ..sizce abarttm mı ? suratımı da asmiyim dedm ama bi ara yapamadm yani sonra güldüm tabi
kötü değil aslında da saçma sapan tavırlara girdi iyice. arıyo mesela ben 1.tabura geldim haberin olsun diyo ne alaka diyorum hiç haber vereyim diyo. insanın içine şüphe düşürüyo ne alaka diye. ha sorsan ne ayak desen ne alaka ya söyledik der. 3, taburdan 1,tabura geçiyosun ne diye haber veriyosun a dingil dimi.
ya ben sanırım regl olcam sinir tavan şu an ondan da biraz ama tokmak kafa anlamıyo..
okuyabildiğime şükrediyorum ben ellaaam
kızlar merhaba...benimki internete gitti gayet güzel konştk falan 1 saat sonra ben çıkıyım aşkm dedi çocuklar gidiyo dedi ben de sen onlara mı bağlısın dedm yemek yicez falan dedi 12 ye kadar konştk 12.15 gibi falan çıktı bende bozuldum camerada gülemedm gülsene dedi kızdı gülene kadar bırakmadı falan ...
kısacası 1 saat bana yetmedi ama sabahta geç çıkartmşlar hemen 9 da çıkamamşlar zaten hemen nete gelmş ....ama ben istedim biraz daha konşalm o da dedi şimdi onlar gitcek ben nasıl ulaşıcam onlara falan uzatmamak için tamam dedm bende zaten 5 te orda olması lazımmış askeriyede yemek yicekler birazda dolanırz dedi ..sizce abarttm mı ? suratımı da asmiyim dedm ama bi ara yapamadm yani sonra güldüm tabi
Kiz türküü nerelerdesin yavrum senn
aha da tıpkısının aynısı durumtatlım çok takılma dicem ama aynısını ben yaptım arada vermek lazım odunu çok tkılma sen. nasılsa telefonda surat yapamıyoz bari bu hakkımız olsn dimi
aha da tıpkısının aynısı durumtatlım çok takılma dicem ama aynısını ben yaptım arada vermek lazım odunu çok tkılma sen. nasılsa telefonda surat yapamıyoz bari bu hakkımız olsn dimi
Begumcum haklisin tatlim ama oda bunalio orda tutsak gibi bence surat asma bu seferde beni boguyosun die seni suclamaya baslar
Iyiyim tatlim biraktigin gibiyim bi degisiklik yokk asil sende haberler naaptinn izine ne zaman geliyoo söz olayini naaptiniz kac kere gülşenin basinin etini yedim nerde bu türkü napio die
yaa ben anlamıyorum bu arkadşlarm gidio olayını falan bayağı bi gülmedimmm sonra gülsene diye kızdı öyle güldüm..bide çıkıyolar hadi falan böyle yaniii yapınca o da haklı tamam ama 1 saat konşuyosn yetmio ki
yav benim ufak kardeş dersleri epey boşlamış ben d.bakırdayken babamda kızıp jetti iptal etmiş, onun ceremesini çekiyorum hala
söz olayı yok valla, izin de yok, 2 hafta önce izin muhabbetinden birbirimize grince bende izin kullanma dayının oğlunun sünnetede gelme dedim gelmicem dedi iyi dedik kapadık konuyu, görünürde izin mizin yok yani. 5 kasımda bitirip tamamen gelecekmiş yeni yaşını beraber kutlucakmışız bak sen
ama sevgililer gününde tek taş yolladı ablasıyla o ayrı valla
begushh, bunlar böyle tatlım ağzında salata tabağı olsa da kapatamasan da ağzını bu sefer ağzını kapat derlerşaşırdılar iyice, sen bildiğini yapmaya devam et huzuru kaçsın azıcık
Gülşenn canim hosgeldin bak bizim kaçak türküdee gelmiss
canım ben şeye kızıyorum ya çocuklar çıkıyo yemek yicez falan iyi tamam gitme demiyorum zaten de illa gidiolar diye de yani ben biraz daha durcam şurda buluşrz de yok yaniii...ben buna kızıyorm yoksa tabi 1 gün izni var yani burdan karşcak halim yok herşeye de ...
Waaooow tek taş süpermişş bizde izin konusunda hem fikir olamiyoruz canim benimki supriz yapip gelmistiya ustunden iki ay gecti geliyimmi dio bende gelmee dedim cunku gidince ben bir ay depresyondan cikamadim ben gelmne diom o bozuluo en sonunda tamam gelmicem dedim ama o napar eder gelir gibime gelio :) ya gelmemesi daha iyi sanki ben geri gitmesine dayanamiyorum
Iyi yaptin tatlim :) sivasta kar yagioo :)
o konuda ben kızmıyorum ama bak gitsin dilediğini yesin içsin ama geri de gel diyorum bak bekliyorum diyorum gidip bi kaç saat takılıp geri geliyo, gitmeden 1 saat daha konuşuyoruz öyle gdiyo dende buna alıştır onu.
öyle vallatatlım haziran değil de ağustosta gelsin söyle sen ona, hem daha kolay olur öylesi bak valla. gel izne ama de ağustosta gel ya da temmuz sonu de öyle gelsin hem azalmışta olacak şafağımız epeyrahat geçer yani.
geri gitme konusu evet benim de gözümde çok büyüyo, gelmesi bin bir heyecan da gidişi koyuyodur adama. sen yaşadın biliyosun şu an ben yaşamadım o yüzden daha çok korkuyorum emin ol..
gülşeniiim hoş geldinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?