92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canım öbürki yerden cevap yazdım ben sana

ay canım ya bunalıyrdur arıyodur ne biliyim evet saçma ama yapcak bişey yok
bende geçen hafta regldm sinirliydim duygusaldım sonra geçti takılma türkücüm

aha da tıpkısının aynısı durum tatlım çok takılma dicem ama aynısını ben yaptım arada vermek lazım odunu çok tkılma sen. nasılsa telefonda surat yapamıyoz bari bu hakkımız olsn dimi

Iyiyim tatlim biraktigin gibiyim bi degisiklik yokk asil sende haberler naaptinn izine ne zaman geliyoo söz olayini naaptiniz kac kere gülşenin basinin etini yedim nerde bu türkü napio die

aha da tıpkısının aynısı durum tatlım çok takılma dicem ama aynısını ben yaptım arada vermek lazım odunu çok tkılma sen. nasılsa telefonda surat yapamıyoz bari bu hakkımız olsn dimi

yaa ben anlamıyorum bu arkadşlarm gidio olayını falan bayağı bi gülmedimmm sonra gülsene diye kızdı öyle güldüm..bide çıkıyolar hadi falan böyle yaniii yapınca o da haklı tamam ama 1 saat konşuyosn yetmio ki

mesela saat 1 yanii yemek yerler çay içerler hadi tavla falan oynadılar ihtiyaçlarını aldılar ettiler saat 4 olur ...ben mi çok bencilim bu konuda bilmiyorum ya ...

Begumcum haklisin tatlim ama oda bunalio orda tutsak gibi bence surat asma bu seferde beni boguyosun die seni suclamaya baslar

Begumcum haklisin tatlim ama oda bunalio orda tutsak gibi bence surat asma bu seferde beni boguyosun die seni suclamaya baslar

sonradan gülümsedm tamam falan dedim biraz söylensemde =) ama şeye kızıyorum ben ya çocuklar gidiyoo gitsin sen de ben az daha durcam şurda buluşrz de yani bunu beklerdm aslnda

Iyiyim tatlim biraktigin gibiyim bi degisiklik yokk asil sende haberler naaptinn izine ne zaman geliyoo söz olayini naaptiniz kac kere gülşenin basinin etini yedim nerde bu türkü napio die

yav benim ufak kardeş dersleri epey boşlamış ben d.bakırdayken babamda kızıp jetti iptal etmiş, onun ceremesini çekiyorum hala
söz olayı yok valla, izin de yok, 2 hafta önce izin muhabbetinden birbirimize grince bende izin kullanma dayının oğlunun sünnetede gelme dedim gelmicem dedi iyi dedik kapadık konuyu, görünürde izin mizin yok yani. 5 kasımda bitirip tamamen gelecekmiş yeni yaşını beraber kutlucakmışız bak sen
ama sevgililer gününde tek taş yolladı ablasıyla o ayrı valla

begushh, bunlar böyle tatlım ağzında salata tabağı olsa da kapatamasan da ağzını bu sefer ağzını kapat derler şaşırdılar iyice, sen bildiğini yapmaya devam et huzuru kaçsın azıcık

canım ben şeye kızıyorum ya çocuklar çıkıyo yemek yicez falan iyi tamam gitme demiyorum zaten de illa gidiolar diye de yani ben biraz daha durcam şurda buluşrz de yok yaniii...ben buna kızıyorm yoksa tabi 1 gün izni var yani burdan karşcak halim yok herşeye de ...

Waaooow tek taş süpermişş bizde izin konusunda hem fikir olamiyoruz canim benimki supriz yapip gelmistiya ustunden iki ay gecti geliyimmi dio bende gelmee dedim cunku gidince ben bir ay depresyondan cikamadim ben gelmne diom o bozuluo en sonunda tamam gelmicem dedim ama o napar eder gelir gibime gelio :) ya gelmemesi daha iyi sanki ben geri gitmesine dayanamiyorum

o konuda ben kızmıyorum ama bak gitsin dilediğini yesin içsin ama geri de gel diyorum bak bekliyorum diyorum gidip bi kaç saat takılıp geri geliyo, gitmeden 1 saat daha konuşuyoruz öyle gdiyo dende buna alıştır onu.

öyle valla tatlım haziran değil de ağustosta gelsin söyle sen ona, hem daha kolay olur öylesi bak valla. gel izne ama de ağustosta gel ya da temmuz sonu de öyle gelsin hem azalmışta olacak şafağımız epeyrahat geçer yani.
geri gitme konusu evet benim de gözümde çok büyüyo, gelmesi bin bir heyecan da gidişi koyuyodur adama. sen yaşadın biliyosun şu an ben yaşamadım o yüzden daha çok korkuyorum emin ol..

gülşeniiim hoş geldinn

Hoşbulduk Canım
Mayısta Bizimde Torunlar Geliyor
Ağustosta ise Hastorunlar gelicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…