92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Allah kavuştrsn canımmm ...

Aaa canım noldu bi sıkıntın mı var? yazdın mı görmedim ben hiçç:/

cnm öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim :)
önemli bişi değil ya benim forumda yeniyimde ifade falan nasıl koyuyorsunuz banada öğretir misin şu acemiye yardımcı olsan süper olacak :)

önemli bişi değil ya benim forumda yeniyimde ifade falan nasıl koyuyorsunuz banada öğretir misin şu acemiye yardımcı olsan süper olacak :)

Canım,bende birine sorarak yapmıştım o yuzden şuan hatırlayamadım.Bizm kızlar gelsin onlar yardımcı olurlar mutlaka

Canım,bende birine sorarak yapmıştım o yuzden şuan hatırlayamadım.Bizm kızlar gelsin onlar yardımcı olurlar mutlaka

hadi ya :/ yinede sağol canım.. ee sanada başkası öğrettiyse nasıl unuttun ki canım ifade kullanmıyor musun hiç?

kızlarrr günaydın

kaç gündür girip okuyup çıkıyorum bir türlü yazamıyorum neler oluyor bana anlamadım yaniiiii...siz nasılsınız bakalım?

anaaam k,mseler yok, herkesin mi çarşısı var kızlar nerdesiniiiiiiiiz :26:

acemide bizimde öyleydi edayla konusuyoduk burda hatırladın mıııı eda gelince okursun bu yazımı diyceklerimizi gene unuttuk diyee sızlanıyodukk

aynen canım ya ne diyeceğimizi unutuyorduk falan ne günlerdi
aradıklarında seviniyrdukk
şimdi geç arasalar hemen laf
insanğlu kıymet bilmiyruz işte

canım ya o süreçte hep yanımdaydınız
çok heyecanlıydım heyecanımı paylaştınız tekrar tweşekkürler
1 ay 1 hafta bitti ustaya geçeli mervecim

kızlarrr günaydın

kaç gündür girip okuyup çıkıyorum bir türlü yazamıyorum neler oluyor bana anlamadım yaniiiii...siz nasılsınız bakalım?

canım ya bende geçen hafta öyleydim biliysunuz bir bunalım bir şey hali...
geçiyor canım ağla rahatlıyrsun ve sıkma kendini sevgilinle bir srunun yksa hani dönemsel bişey belki mevsimsel maalesef
ve özlemden dlayı canım:26:

forum ayarları kısmından profil ayarlarına gel canım
solda hesabım var orda seçenekleri düzenleye gel
rda çeşitli seçenekler diye bir başlık var ordan
Standart Editör - Toolbar kısmını işaretlekaydet
orda mesaj yazarken altta ifadeler çıkıyor
umarım anlatabilmişimdir

hahaha aman aman şakadan kapışında
nasıl gidiyr gülşenden aldık haberlerini ara ara merak ettik noldu bu kıza diye

yok tatlım biz şakadan kapışma dönemlerini acemi de bırakmışız ben anladım.. cidden kırıcı bi şekilde kapışmaya başladık. bak şimdi bile ben yemek yemeğe gidiyorum dedi kib dedi kapattı gitti..alıştım artık..

yaa evet cepten okuyabiliyorum siteyi de yorum yazamıyorum yoksa takipteyim valla gülşenimden allah razı olsun çok kahrımı çekiyo canım benim ne zaman kafam atsa gülşeeen diye çığırıveriyom faceden

hadi ya kötümü aranızzz :26:
ne zaman izine geliy canım ???
bende cepten okuyabiliyorum yazamıyurum garip

kızlar merhaba...benimki internete gitti gayet güzel konştk falan 1 saat sonra ben çıkıyım aşkm dedi çocuklar gidiyo dedi ben de sen onlara mı bağlısın dedm yemek yicez falan dedi 12 ye kadar konştk 12.15 gibi falan çıktı bende bozuldum camerada gülemedm gülsene dedi kızdı gülene kadar bırakmadı falan ...

kısacası 1 saat bana yetmedi ama sabahta geç çıkartmşlar hemen 9 da çıkamamşlar zaten hemen nete gelmş ....ama ben istedim biraz daha konşalm o da dedi şimdi onlar gitcek ben nasıl ulaşıcam onlara falan uzatmamak için tamam dedm bende zaten 5 te orda olması lazımmış askeriyede yemek yicekler birazda dolanırz dedi ..sizce abarttm mı ? suratımı da asmiyim dedm ama bi ara yapamadm yani sonra güldüm tabi

hadi ya kötümü aranızzz :26:
ne zaman izine geliy canım ???
bende cepten okuyabiliyorum yazamıyurum garip

kötü değil aslında da saçma sapan tavırlara girdi iyice. arıyo mesela ben 1.tabura geldim haberin olsun diyo ne alaka diyorum hiç haber vereyim diyo. insanın içine şüphe düşürüyo ne alaka diye. ha sorsan ne ayak desen ne alaka ya söyledik der. 3, taburdan 1,tabura geçiyosun ne diye haber veriyosun a dingil dimi.
ya ben sanırım regl olcam sinir tavan şu an ondan da biraz ama tokmak kafa anlamıyo..

okuyabildiğime şükrediyorum ben ellaaam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…