Benimki hatayda suriye sınırında bi karakolda yapıyor canım askerliğini.92/3lern B grubunda gitti o yzden biz 1 ay geriden takip ediyoruz.O usta heyecanı yok mu öldüryor insanı.Eda'nın sevdiceğnin ustası belli olacaktı hatrlıyorum bak şimdi izne geldi ustasına bile gtti kaç hafta oluyor.Geçiyor geçiyor.
Bence bi kadın mutlaka çalışmalı bu şartlar altında tek maaşla ev falan geçindirilmez,sen de hem alışmışken bu tempoya asla bırakma gülşencm .Hem onlar senden iyisni mi bulcakmışş hiççç
Aaa canım noldu bi sıkıntın mı var? yazdın mı görmedim ben hiçç:/
cnm öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim :)
önemli bişi değil ya benim forumda yeniyimde ifade falan nasıl koyuyorsunuz banada öğretir misin şu acemiye yardımcı olsan süper olacak :)
Canım,bende birine sorarak yapmıştım o yuzden şuan hatırlayamadım.Bizm kızlar gelsin onlar yardımcı olurlar mutlaka
kızlarrr günaydın
kaç gündür girip okuyup çıkıyorum bir türlü yazamıyorumneler oluyor bana anlamadım yaniiiii...siz nasılsınız bakalım?
Günaydın Canım
Çık o ruh halinden canım bak hazirana şurda ne kaldı mehtap yaklaşıyor
bende anlamadım canım neler oluyor yaa..78 gün kaldı inşallah bi sorun çıkmazda kavuşurum yarime
acemide bizimde öyleydi edayla konusuyoduk burda hatırladın mıııı eda gelince okursun bu yazımıdiyceklerimizi gene unuttuk diyee sızlanıyodukk
Benimki hatayda suriye sınırında bi karakolda yapıyor canım askerliğini.92/3lern B grubunda gitti o yzden biz 1 ay geriden takip ediyoruz.O usta heyecanı yok mu öldüryor insanı.Eda'nın sevdiceğnin ustası belli olacaktı hatrlıyorum bak şimdi izne geldi ustasına bile gtti kaç hafta oluyor.Geçiyor geçiyor.
kızlarrr günaydın
kaç gündür girip okuyup çıkıyorum bir türlü yazamıyorumneler oluyor bana anlamadım yaniiiii...siz nasılsınız bakalım?
cnm öncelikle ilgi ve alakan için teşekkür ederim :)
önemli bişi değil ya benim forumda yeniyimde ifade falan nasıl koyuyorsunuz banada öğretir misin şu acemiye yardımcı olsan süper olacak :)
yarenlerimmm, canlarımmmmmmm
nasılsınız bakimmmm
Türküüü canım nerelerdeydinn yahu hoşgeldin tekrar aramızaaaa
heyyoo sonunda biri geldiii
iyiyim eacanım, danamla kapışıyoruz her zaman ki gibi
hahaha aman aman şakadan kapışında
nasıl gidiyr gülşenden aldık haberlerini ara ara merak ettik noldu bu kıza diye
yok tatlım biz şakadan kapışma dönemlerini acemi de bırakmışız ben anladım.. cidden kırıcı bi şekilde kapışmaya başladık. bak şimdi bile ben yemek yemeğe gidiyorum dedi kib dedi kapattı gitti..alıştım artık..
yaa evet cepten okuyabiliyorum siteyi de yorum yazamıyorum yoksa takipteyimvalla gülşenimden allah razı olsun çok kahrımı çekiyo canım benim ne zaman kafam atsa gülşeeen diye çığırıveriyom faceden
hadi ya kötümü aranızzz :26:
ne zaman izine geliy canım ???
bende cepten okuyabiliyorum yazamıyurum garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?