92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

güzel bi fikir deneyim sahibi olunca tabiii bende öyle derim bi dahakine =) belki bi 2 hafta sonra gitme ihtimalim var alcam ifadesini o zaman :))

Hoşbulduk Canım
Mayısta Bizimde Torunlar Geliyor
Ağustosta ise Hastorunlar gelicek

93/2 başlığı açılmış şaşırdım epey erken,
ya bi de bakıyorum menüye 92/3 var 93/2 var ikisinde de senin cevapladığın görünüyo la biz hangisiydik dedim şöyle bi bakakaldım

bu arada benimkinin ofisine bayan sivil memir gelicek albayin karisiymis demistimya 50 yaslarindaymis

93/2 başlığı açılmış şaşırdım epey erken,
ya bi de bakıyorum menüye 92/3 var 93/2 var ikisinde de senin cevapladığın görünüyo la biz hangisiydik dedim şöyle bi bakakaldım

bu arada benimkinin ofisine bayan sivil memir gelicek albayin karisiymis demistimya 50 yaslarindaymis

Bende karıştırıyorum türkü
Gördünmü gülşah birde kıskandın 50 yaşındaki kadınıı

Gülşah sevindim tatlım 50 yaşında olmasına hahah kıskanmana gerek kalmadı nine der artık seninki

gülşah sen bunu söylediğinde ben ne güldüm ya ya 2.karısıysa ya gençse kadın diyecektim fırsatım olaydı ama 50 yaşlarındaymış bak mutlu oldum yoksa içine fesatı sokardım ben senin ay ne fenayım ben yav
Bende karıştırıyorum türkü
Gördünmü gülşah birde kıskandın 50 yaşındaki kadınıı
bak yine karıştırdım özlemişim be sizinle çene çalmayıı anam üşüdüm ya kafedeeee

kızlar geçen lcwaikiki ye gittim bi pantolon aldım hasta oldum pantolona yüksek bel dar paça cuk diye oturdu vücuduma çok şiddetli tavsiye ederim size de hem yanlarımız pörtlemez hemde bilek boy şahane darlıkta bi pantolon sahibisi oluruz

hahaha senn sokardinn fesatii biliom senii bende aldimm lcw den gecen yuksek bel bilekte pembee benimki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…