o konuda ben kızmıyorum ama bak gitsin dilediğini yesin içsin ama geri de gel diyorum bak bekliyorum diyorum gidip bi kaç saat takılıp geri geliyo, gitmeden 1 saat daha konuşuyoruz öyle gdiyo dende buna alıştır onu.
öyle vallatatlım haziran değil de ağustosta gelsin söyle sen ona, hem daha kolay olur öylesi bak valla. gel izne ama de ağustosta gel ya da temmuz sonu de öyle gelsin hem azalmışta olacak şafağımız epeyrahat geçer yani.
geri gitme konusu evet benim de gözümde çok büyüyo, gelmesi bin bir heyecan da gidişi koyuyodur adama. sen yaşadın biliyosun şu an ben yaşamadım o yüzden daha çok korkuyorum emin ol..
gülşeniiim hoş geldinn
Cok ozledim ama acikcasi ben daha izine gelmesini istemiom bakalim zaman ne gostericek :)
Hoşbulduk Canım
Mayısta Bizimde Torunlar Geliyor
Ağustosta ise Hastorunlar gelicek
bu arada benimkinin ofisine bayan sivil memir gelicek albayin karisiymis demistimya 50 yaslarindaymis
93/2 başlığı açılmış şaşırdım epey erken,
ya bi de bakıyorum menüye 92/3 var 93/2 var ikisinde de senin cevapladığın görünüyo la biz hangisiydik dedim şöyle bi bakakaldım
bu arada benimkinin ofisine bayan sivil memir gelicek albayin karisiymis demistimya 50 yaslarindaymis
Gülşah sevindim tatlım 50 yaşında olmasına hahah kıskanmana gerek kalmadı nine der artık seninki
Bende karıştırıyorum türkü
Gördünmü gülşah birde kıskandın 50 yaşındaki kadınıı
ben ne demiştim annesi yaşındadır diye :)
bak yine karıştırdımBende karıştırıyorum türkü
Gördünmü gülşah birde kıskandın 50 yaşındaki kadınıı
hahahaa kiskandim amaaa hhic belli etmedim ona hicc havaya sokamam oonu
gülşah sen bunu söylediğinde ben ne güldüm yaya 2.karısıysa ya gençse kadın diyecektim fırsatım olaydı ama 50 yaşlarındaymış bak mutlu oldum yoksa içine fesatı sokardım ben senin ay ne fenayım ben yav
bak yine karıştırdımözlemişim be sizinle çene çalmayıı anam üşüdüm ya kafedeeee
kızlar geçen lcwaikiki ye gittim bi pantolon aldım hasta oldum pantolona yüksek bel dar paça cuk diye oturdu vücuduma çok şiddetli tavsiye ederim size de hem yanlarımız pörtlemez hemde bilek boy şahane darlıkta bi pantolon sahibisi oluruz
hahahaa kiskandim amaaa hhic belli etmedim ona hicc havaya sokamam oonu
ay neyini kıskanıyosun canım yaaaa amannn da et 30lu yaşlarda değilmiş yani olabilirdi de2
hahaha senn sokardinn fesatii biliom senii bende aldimm lcw den gecen yuksek bel bilekte pembee benimki
Maşallah bir kaç eksik hariç herkes burdaaa
hehehe
pembesini görmedim benim ki koyu lacivert valla gece pijama yerine giyip uyucam o derece hastasıyım
yavrucegizim yaz geliyo yakinda kibris fazlasiyla civil civil olurr ne dusunuon bu konuda
Gülşahhhh çok fenasın gelir gelmez kudurtma Türküyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?