hayirdir cankm nooldu ??
canim benim yaa arar. merak etme uzun zaman ayri kalinca boyle yanlis anlasilmalar olabiliyo bunda bisi yok tatlim sıkma canini oda yorgunya ondan ole tepki vermistir konusunca bisi yokmus gibi konusursunuz benceAy gülşahcım şuan o kadar ihtiyacım varki birine...hızır gbi yetiştin valla.
ya canım bişey olmadı ben bişey söyledm ya daha doğrusu şöyle
benimki beni özledin mi dedi bende of tabiki hayatım her gün söylüyorum yeri gelio ağlıyorum bilmiyomusun ya falan dedim hani adam gbi özledm falan diyip güzel söözler söylemedim buda dedi eda hep böylesin güzelce sordum ne bu tavır tamam bundan sonra hiç deme falan dedi haklıda bir dövmediğim kaldı of ... tartıştık nöbette ilk kez konuştuk gtmiş teli almış arkadaşından sırf benle konuşmak için sonra kapadık falan sonra ben aradım tekrar şarjı bitiyodu ondan kapatmıştık bu arada neyse özür dilerm falan dedm bnmkide özür dilenmesini sevmez yani yaptın kırdın beni hani dilesen ne fayda der hep oda sorun yok hytm falan filan dedi haniş seni seviyorumda dedi ama yarım ağız...tmm ararsın nöbetten sonra konuşuruz dedim oda bilmiorm dedi tamam sen bilirsin dedm.arıcak zaten kendi dedide...of sinir oldm ya işte çok sinirliyim eda falan dedi baya sinirlendi üzüldü böyle yapmama böyle cnm
canim benim yaa arar. merak etme uzun zaman ayri kalinca boyle yanlis anlasilmalar olabiliyo bunda bisi yok tatlim sıkma canini oda yorgunya ondan ole tepki vermistir konusunca bisi yokmus gibi konusursunuz bence
Mervecim falımıza ne zaman bakıyosun
Ay gülşahcım şuan o kadar ihtiyacım varki birine...hızır gbi yetiştin valla.
ya canım bişey olmadı ben bişey söyledm ya daha doğrusu şöyle
benimki beni özledin mi dedi bende of tabiki hayatım her gün söylüyorum yeri gelio ağlıyorum bilmiyomusun ya falan dedim hani adam gbi özledm falan diyip güzel söözler söylemedim buda dedi eda hep böylesin güzelce sordum ne bu tavır tamam bundan sonra hiç deme falan dedi haklıda bir dövmediğim kaldı of ... tartıştık nöbette ilk kez konuştuk gtmiş teli almış arkadaşından sırf benle konuşmak için sonra kapadık falan sonra ben aradım tekrar şarjı bitiyodu ondan kapatmıştık bu arada neyse özür dilerm falan dedm bnmkide özür dilenmesini sevmez yani yaptın kırdın beni hani dilesen ne fayda der hep oda sorun yok hytm falan filan dedi haniş seni seviyorumda dedi ama yarım ağız...tmm ararsın nöbetten sonra konuşuruz dedim oda bilmiorm dedi tamam sen bilirsin dedm.arıcak zaten kendi dedide...of sinir oldm ya işte çok sinirliyim eda falan dedi baya sinirlendi üzüldü böyle yapmama böyle cnm
valla mıı ayy bu aksam içiyimde resmini çekip sana atıyım msj olarak 2 bisey salla kuzum yaa uzun zamandırr fal baktırmadımda kimseye bi iyi olurkii msjlarını kontrol et bu aksam atarım kusum sagoollNe zaman istersenz bakim şekerim hiç sorun değil yanii
iyiyim balım yemek yedim geldim sen nasılsınselammmm cerenn sen varsın galiba tatlım nasısın..
iyiyim balım yemek yedim geldim sen nasılsın
Dile kolay ama zor hasretini bana sor bu nasil bi geri sayim yerinde sayio hergun!
bineyim arabaya bi varayim oraya 460000 yil gibi geliyo bana bu 460 günn
Safak 3 desekdee soylesek keskeee :)
ahh keşke ahh keşkeeee... tickerımız 7 ay kusur diyo artıkkkk
benim mehtaba 6 gün var dur son 3 gün kala dinliyim ben bunu bakalım nasl bi psikoljide olucamDile kolay ama zor hasretini bana sor bu nasil bi geri sayim yerinde sayio hergun!
bineyim arabaya bi varayim oraya 460000 yil gibi geliyo bana bu 460 günn
ince topukmu giydin canım:)bende iyiyim tatlım gezdim geldim bugün duramıyorum evde yaaa
ay bide topuklu giydim gittim ayaklarım kopmuş yürüyürüü
ewet tatlimm ben gece bekledim gordum ole ciktim
benim mehtaba 6 gün var dur son 3 gün kala dinliyim ben bunu bakalım nasl bi psikoljide olucam
ince topukmu giydin canım:)
anladım bebeğim 7 cm az yaa ben kendimi alıstırdım iyice falza zorlanmıyorum 9 10 cm giyebiliyorum ama birkac saat sonra ayagı acıtmaya baslyo gercekten kadın olmakk zor yaaa:44:ben giremedim gece yasıra 230 da!!!
yok cerencim ince topuk günlük sevmiyorum giymeyi ya abartılı oluyo.
bootie tarzı cnm kalın topuğu 7 cm falan . ama sabahtan akşama olunca oda olsa yoruyo beni ya
anladım bebeğim 7 cm az yaa ben kendimi alıstırdım iyice falza zorlanmıyorum 9 10 cm giyebiliyorum ama birkac saat sonra ayagı acıtmaya baslyo gercekten kadın olmakk zor yaaa:44:
Kizlarrr ayakkabi demeyin gecenki resmini paylastigim ayakkabilara olan askim depresio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?