92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Canim git bence yaaa walla gidince pisman olursun onumuzde daha cok gun var

ama canim 15 gun oncede izine gelmisti o o zamanda corluya gidicektik yine onceki gece tartismistik sabah beni aradi hazirlan diye.bu nasil bir davranistir?tutarsiz ya.bu davranslari beni cok uzuyor iste.konusup sorunlarimizi halledemiyoruz bulustgmz zmn barisiyoruz ustu ortuluyor kapaniyor tartstgmz konu.ve o corlu gecesi yne kavga ettik eve yine uzgun dondum..yine aynisi olmasndan korkuyorum once konusup anlasalim istiyorum..

Ama konusmak icinde vaktiniz yokki izni azmis yani sen cok haklisin sevgilin kesinlikle haksiz gitmezsen yine sen uzulup vicdan azabi cekebilirsin keske gitseydim die canim offf bu erkeklerden cektigimiz ne yaa resmen kuklalari gibiyiz

Ama konusmak icinde vaktiniz yokki izni azmis yani sen cok haklisin sevgilin kesinlikle haksiz gitmezsen yine sen uzulup vicdan azabi cekebilirsin keske gitseydim die canim offf bu erkeklerden cektigimiz ne yaa resmen kuklalari gibiyiz

evet canim aynen oyleyiz valla topuna kibrit suyu! :) gitmicem be kiymetimi bilsin azcik bugune kdr her dedgni yaptimda noldu?7 yildir konusmuoki o hic hep kaciyor aaa ama nereye kadar.agzini burnunu kircam haberi yok

Allahtan boy var olmasaydıı birde napardım aynen canm amaç yaza formda girmek
sen zapzayıfsın be sus bakalım otur oturduğn yerde

yok edacım diyet yapıcam dersem ömer gelir furur gider çok şikayetçi zaten bu durumdan.bende diyet yapıcam demedim canım yaa ben hiç sıkı değilim 5-10 yıl sonra kesin raskmeye başlarım gör bak.kaç yaşında annem bile bende sıkı düşün yani hatta annem benimle dalga geçer kamile vücudun ölü eti gibi yumuşacık der düşün yaniiii

tünaydın kızlarrr =) dün gece rüyanızda askerlerinizi görün dedim ya hani ben kayınvalideyi gördüm :))

benmki bile yapma diyo bana seninki vurur tabiii seni
hahah sende spor yap yeter o zmn cnm

tünaydın kızlarrr =) dün gece rüyanızda askerlerinizi görün dedim ya hani ben kayınvalideyi gördüm :))

Dün gece kayınvalidelerden konuştukya biraz bilinçaltına girmiş cnm nasıl gördün
,askerin çıktımı çarşıya bu arada

ben onlarda kalıyomuşum işte annesi evi temizliyodu ben de mutfağı temizliyodum bi de yağ şişesini kırdım rüyamda askerimide gördüm de çok net değil :)

valla cumartesileri öğlen 12-1 gibi çıkıyolarmş galiba msn açık bekliyorm erkenden kalktm gene =)

iyiymiş rüyan canım evet c.tesileri geç çıkıyolar bizimde öyleydi acemide pazar günleri 10 da çıkıyolar yada 9 mu neydi

evet canim aynen oyleyiz valla topuna kibrit suyu! :) gitmicem be kiymetimi bilsin azcik bugune kdr her dedgni yaptimda noldu?7 yildir konusmuoki o hic hep kaciyor aaa ama nereye kadar.agzini burnunu kircam haberi yok

canim naaptin gittinmi merak ettim

Selamm kızlarrrr
benimki arkadaşından telefonu almış hattını takmış nöbette aradı beni konuştuk 1 saatinde falan..
ben bi mallık yaptım sinirlendi halada sinirli valla bu telefon berbat bişey haa istemiyorum tartışırız sürekli az iletişim mutlu ilişki sloganım bu yani...
denetlemeler varmış şimdide zaten sokamaz hemende..
of öyle işte şimdi aramasını bekliyorum ankesörlüdennöbeti bitti çünkü ama 5-6 gbi arıycak sanırım...ne malım ben ya....

bu arada kızlar ben nazara çok inanırım bir bilekliğim vardı nazar boncuklu taşlı güzel bişeydi taşları düştü artık takmıyorum 1 haftadır ve bugn tartıştık.kötüyüm..çözülene kadarda kötü olucam...
biiyosunuz defteri kaybettik falann nblm ...

Son düzenleme:

hayirdir cankm nooldu ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…