haklısın canım arada oluyor bende geçen hafta öyleydim...
aynen canım ya valla kafa dağıtmak lazım arada ben okul çıkışları falan yapıyrm kafa dağıtıyorum bir yere gidip kahve içmek bile dağıtıyor...
ama sıkma canını bir dönem fazlada bunalım takılma çıkılmıyo sonra :1
Insanin degisik seyler yapmaya hakkaten ihtiyaci oluyo suan bana sivas dar geliyo farkli biseyler yapmak sehir disina cikmayi cok istiyorum kibris olsa super olurdaaa orayada babam gondermezzz
Biri kahve mi dedi ben çok iyi kahve falı sallıyorum kızlarr he bigun bakayım sizeaynen o ruh haline girince çıkması bi dert oluyo,gülşahcm sen bide evdesin dimi ondan sanırım
Biri kahve mi dedi ben çok iyi kahve falı sallıyorum kızlarr he bigun bakayım sizeaynen o ruh haline girince çıkması bi dert oluyo,gülşahcm sen bide evdesin dimi ondan sanırım
ewet tatlim yaa universitee gunlerini cok ozledimm ne guzel askimla gidip gelioduk yaaa kiymetini bilin tadini cikarin okul gunlerininn :)
kıbrıs şimdi bi nevi yurt dışı gibi geliyo ya onlara o yüzden izn vermeyebilir canım doğrudurInsanin degisik seyler yapmaya hakkaten ihtiyaci oluyo suan bana sivas dar geliyo farkli biseyler yapmak sehir disina cikmayi cok istiyorum kibris olsa super olurdaaa orayada babam gondermezzz
Trabzona gel edaaaynen şehir dar geliyo bazennnn
bende Artvine gitmek istiyorum be gülşah yaaaaa
Anammm bakıyn mu ciddensallama deil ama ciddi bakıomsn
kıbrıs şimdi bi nevi yurt dışı gibi geliyo ya onlara o yüzden izn vermeyebilir canım doğrudur
Trabzona gel edaayok yavrum ya sallıyorum ama tutturuyorum bazen arkdaşlar öyle diyo en azından:)
Hislerin kuvvetidir canım o zamannn
ahh ahh keşke ya trabzon artvin yakın
şimdi benim kuzenim kısa dönem nisanda askere gidiyo tabii ben uyuz oluyrm seninki askerlik değil abi diyorum onainş uzun çıkar diyorum 12 ay ama çıkmaz ona
artvine çıksa diye dua ediyorum yaaa gidebilirim çnkü dayımla falan onlar giderse yanına
züğürt teselllisi iştebinde 1 ihtimal ama işte
Mervee kahve fincaninin resmini cekip gonderelimdee bizede bakk :)
Kısa dönem çıkmasın bak sinir oluyorum oyle olursa bizmkıler donmeden onlar bitirp gelmiş olcak ay çok fesatlaştım ben haolur mu olur bak artvın senın aklının ucundan bile geçmemişti,belki kuzenın de bu taraflara gelir trabzon rize falann
Kisa donem olsaydii gelicekti bizimkiler kizlarr
Yavrular bu sefer cidden cıkıyom ben azcık beyaz izleyp yatıcam,bugun ders çalıştım beynim akıştıöptümm koccamamnn sabah görşmek üzere
canım hiç mi aramıyo yoksa sık mı aramıyo acaba sen alınganlık yapıyo olabılırmısın hanı bayanlar zaman zaaman asırı duygusala baglarya ben öyleyim mesela . ama işin ciddiyete dökülmemesi hakkaten sorun cıkarılıcak bi konu o kadar zaman gecmıs sanada aılenede yazık bu erkekler ve erkek aılesı bu konuda cok anlayıssız kendı kızları olsa o kadar yıl konusmasına asker yolu beklemesıne ızı verırlermı acaba
canım hiç mi aramıyo yoksa sık mı aramıyo acaba sen alınganlık yapıyo olabılırmısın hanı bayanlar zaman zaaman asırı duygusala baglarya ben öyleyim mesela . ama işin ciddiyete dökülmemesi hakkaten sorun cıkarılıcak bi konu o kadar zaman gecmıs sanada aılenede yazık bu erkekler ve erkek aılesı bu konuda cok anlayıssız kendı kızları olsa o kadar yıl konusmasına asker yolu beklemesıne ızı verırlermı acaba
Canım dile kolay 7sene olmuş.Uzun ilişkileri yürütmek zordur.Kısa ilişklerde malum cicim ayları olduğu için çoğu şey görmezden gelinerek ört pas ediliyo.Ama sen de demişin ya konuşamadğmz için üstü kapatılıyo diye heh işte bunu yapmamaya çalışın.Gerçi anlıyorum onun konuşmaya niyeti olmayınca senin de laf anlatasın gelmiyor doğal olarak.Ama acele karar verme sonuçta 7senelik bi geçmişinz var.Ve dediğin gibi çevreden gelecek ay dayanamadı bıraktı saçmalıkları.Birbirnzi sevip değer vermesenz 7 sene uğraşır mıydınz hiç.O yüzden bence tunceliye gondermeden al karşına son defa adam akıllı bi konuş,bu şeklde yolcu etme onu.
Canim seni cok iyi anliyorum ismini bilmiyorum ama ben gulsah benimde iliskim 6 yillik nisanlanali dort yil olucak agustostaerkek ailesi kiz tarafini hic anlamio bende bu nisanlilik olayinin uzamasindan sikayetciyim evlenene kadar bes yil olucak kendi kizlari olsa bu kadar bekletirlermi yok tabiki bence sen gitmeden ciddi bisekilde konus gidince pisman olma canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?