92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

Biri kahve mi dedi ben çok iyi kahve falı sallıyorum kızlarr he bigun bakayım size aynen o ruh haline girince çıkması bi dert oluyo,gülşahcm sen bide evdesin dimi ondan sanırım

Insanin degisik seyler yapmaya hakkaten ihtiyaci oluyo suan bana sivas dar geliyo farkli biseyler yapmak sehir disina cikmayi cok istiyorum kibris olsa super olurdaaa orayada babam gondermezzz

Insanin degisik seyler yapmaya hakkaten ihtiyaci oluyo suan bana sivas dar geliyo farkli biseyler yapmak sehir disina cikmayi cok istiyorum kibris olsa super olurdaaa orayada babam gondermezzz

aynen şehir dar geliyo bazennnn
bende Artvine gitmek istiyorum be gülşah yaaaaa

Biri kahve mi dedi ben çok iyi kahve falı sallıyorum kızlarr he bigun bakayım size aynen o ruh haline girince çıkması bi dert oluyo,gülşahcm sen bide evdesin dimi ondan sanırım

Anammm bakıyn mu cidden sallama deil ama ciddi bakıomsn

ewet tatlim yaa universitee gunlerini cok ozledimm ne guzel askimla gidip gelioduk yaaa kiymetini bilin tadini cikarin okul gunlerininn :)

ewet tatlim yaa universitee gunlerini cok ozledimm ne guzel askimla gidip gelioduk yaaa kiymetini bilin tadini cikarin okul gunlerininn :)

Depresif olmak yok çıkarabilidğimiz kadar çıkarıyoruz be gülşah
yarın 7 aya giriysunuzzz morali yüksek tut bakalım hatta 11 dkka sonra

kıbrıs şimdi bi nevi yurt dışı gibi geliyo ya onlara o yüzden izn vermeyebilir canım doğrudur

aynen şehir dar geliyo bazennnn
bende Artvine gitmek istiyorum be gülşah yaaaaa

Anammm bakıyn mu cidden sallama deil ama ciddi bakıomsn
Trabzona gel edaa yok yavrum ya sallıyorum ama tutturuyorum bazen arkdaşlar öyle diyo en azından:)

kıbrıs şimdi bi nevi yurt dışı gibi geliyo ya onlara o yüzden izn vermeyebilir canım doğrudur

Trabzona gel edaa yok yavrum ya sallıyorum ama tutturuyorum bazen arkdaşlar öyle diyo en azından:)

Hislerin kuvvetidir canım o zamannn
ahh ahh keşke ya trabzon artvin yakın
şimdi benim kuzenim kısa dönem nisanda askere gidiyo tabii ben uyuz oluyrm seninki askerlik değil abi diyorum ona inş uzun çıkar diyorum 12 ay ama çıkmaz ona
artvine çıksa diye dua ediyorum yaaa gidebilirim çnkü dayımla falan onlar giderse yanına
züğürt teselllisi işte binde 1 ihtimal ama işte

Kısa dönem çıkmasın bak sinir oluyorum oyle olursa bizmkıler donmeden onlar bitirp gelmiş olcak ay çok fesatlaştım ben ha olur mu olur bak artvın senın aklının ucundan bile geçmemişti,belki kuzenın de bu taraflara gelir trabzon rize falann

bende fenayım nisanda gitcek eylüülde gelcek birde benle dalga geçiyo ya sinir oluyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
aynen bakalım

Yavrular bu sefer cidden cıkıyom ben azcık beyaz izleyp yatıcam,bugun ders çalıştım beynim akıştı öptümm koccamamnn sabah görşmek üzere

Kisa donem olsaydii gelicekti bizimkiler kizlarr

benimki bile 1 ay sonra gelicekti kısa dönem olsa offffffff offfffff!!!!!
neyse kaderr gülşahcmmm sağsalim gelsinlerde...

Yavrular bu sefer cidden cıkıyom ben azcık beyaz izleyp yatıcam,bugun ders çalıştım beynim akıştı öptümm koccamamnn sabah görşmek üzere

Tamam canım çık bakalm bende çıkıcam uykm geldi acıktım uyuymda bari
izle izle carlos varmış biscolata erkeği bnm içinde izle öpüldünnnnn

Son düzenleme:

kesinlikle vermezler cnm.bende oyle diyorum benim askere bi kiz kardesin olsaydi o zmn ailen anlardi beni diye..oda 2 kardes ve ikiside erkek..sık aramiyor ihmal ediyor verdgm degeri alamiyorum artik ondan..bak dun aksam tartistik ve o zamandan beri beni hic aramadi..p.teside gidcek yani.ne yapayim ben simdi?

canim hic aramamaya basladi beni ne yapmaya calisiyor anlamiyorum..ben ona dun aksamda dedim bu sekilde eve gitmeyelim konusalim sorunlarimizi halledelim anlasamiyorsakta bitsin artik istemiyorum boyle yarim yamalak bir iliski dedim.yine konusmamayi beni eve getirmeyi secti ve hic aramadi bdaha beni.ne simdi bu?ben mi aricam yine ona bulusalim konusalim dicem?cok ustune gitmis onu simartmis olmicam mi o zmnda daha cok kendisini cekmez mi?yuz buluyor bu sekilde hep ondan boyle davraniyor zaten.ay ne yapicagmi sasirdim vallahi

Canim seni cok iyi anliyorum ismini bilmiyorum ama ben gulsah benimde iliskim 6 yillik nisanlanali dort yil olucak agustosta erkek ailesi kiz tarafini hic anlamio bende bu nisanlilik olayinin uzamasindan sikayetciyim evlenene kadar bes yil olucak kendi kizlari olsa bu kadar bekletirlermi yok tabiki bence sen gitmeden ciddi bisekilde konus gidince pisman olma canim

bende sinem canim memnun oldum..canim konusulmuyor onunla aynen anlattgm gbi valla ben hep konusma taraftariyim konusalim diyorum o kaciyor hep.buda beni cok uzuyor
bak aradi simdi yarin geliomusun dedi hayir dedim ii geceler dedi kapatti..sizinkide cok zor cnm bence nisanla dugun arasi cok uzatilmamali o zmn suyu cikiyor.allah kolaylik versin tatlim sanada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…