senin boy uzun tabii sevgilinde uzun ben basımı nerelere vuram bilmiyorumkiii hem boyum kısa hem cenk kısaa öliyim benn bi topuklu giyince aynı boyda oluyoruz hatta ben ondan 1 santm uzun oluyorummmaynen cnm bende 10 cm de olsa giiyebiliyorumda devamlı yürüyünce berbat oluyo 1 saatte bir oturup dinlendirmek lazım ayakları öyle olunca sıkıntı olmuyo
ama 10 cm i çok terch etmeme sebeplermden biride çok uzun oluyorum çok dikkat çekiyo yanımda cihan olunca giyiyorum yada uzun birisi olunca
bu sıralarr bendede var o topuklu ayakkabılara ilgii bitane alsamda rahatlasamm vallaKizlarrr ayakkabi demeyin gecenki resmini paylastigim ayakkabilara olan askim depresio
senin boy uzun tabii sevgilinde uzun ben basımı nerelere vuram bilmiyorumkiii hem boyum kısa hem cenk kısaa öliyim benn bi topuklu giyince aynı boyda oluyoruz hatta ben ondan 1 santm uzun oluyorummmne kadar kötü yaa
bu sıralarr bendede var o topuklu ayakkabılara ilgii bitane alsamda rahatlasamm valla
canım bi topuklum var onu giyince esit oluyoruz hatta 1 santm uzunda durabilirim tam bilmiyorum yaa saclarımı kıvırcık yapıyorum kabarık oluyo ispanyol paça falan giyiyorum bacak boyumu uzun gösteren o sebepten dolayı uzun gözüküyorum canm yaa kötü bi durum hic sevmezdm kısa boylu erkek basıma geldi hosgeldi iyiki geldide son zamanlarda hep topuklu giyiyorum canm sıkılmıyo degil bu konudacerencim işte topuklu giyince eşit oluyorsa sıkıntı yok demektir bence yaa bizimde öyle çok topuklu giyince eşit oluyoruz yani ben 1.72yim o 1.82. boyum uzun 10 cmdende fazlasını giymem işte sıkıntı yok.
10 cm giyince mi 1 cm uzun oluyosun.. o zmn 9 giy tatlım eşit durunca kötü değil bence...
canım bi topuklum var onu giyince esit oluyoruz hatta 1 santm uzunda durabilirim tam bilmiyorum yaa saclarımı kıvırcık yapıyorum kabarık oluyo ispanyol paça falan giyiyorum bacak boyumu uzun gösteren o sebepten dolayı uzun gözüküyorum canm yaa kötü bi durum hic sevmezdm kısa boylu erkek basıma geldi hosgeldi iyiki geldide son zamanlarda hep topuklu giyiyorum canm sıkılmıyo degil bu konuda
boyu 1.72 falan bebeğim benmkide 63 64 falan resmde görüyosundurr gerci bu 2 yıl önceki halimiz baya boy attıkk ama yinede uzun boylu bi sevgilim olmasnı isterdim olmadı napalımanladım cnm kaçtı cenkin boyu söylemiştnde unuttumm..
ya ama bence yinede eşit oluyormuş ya o yüzden aşırı abes durduğunu düşünmüyorum ya. saçta etkiliyo tabi..
hem mankenleri görüyoruz ya tvde zaten kendileri 1.85 bide 10 15 cm giyiolar en az yanlarında genelde ufacık adamlar... takma bence sende tatlım çnkü 1-2 cm nedir kii..
boyu 1.72 falan bebeğim benmkide 63 64 falan resmde görüyosundurr gerci bu 2 yıl önceki halimiz baya boy attıkk ama yinede uzun boylu bi sevgilim olmasnı isterdim olmadı napalım
Kızlarrrr sevgilimle 1 bçk saat konuştuk soğuktu ..neyse hep aynısını yaptığımı artık onu istediğime inanmadığını söyledi haklıydıda..
bende kendimi ifade edemediğimi söyledim tabii bana hayatım falan dedi seni seviyorum dediğinde bende seni seviyorum dedi ama kırgın yarın yine iyi olucaz sana inanmak zorundayım hep aynısını yapıyosun ama körü körüne inanıyuorum sana 4 senedir dedi....
ben bu ara biraz saçmalamıştım başkasımı var bile dedim dşünün ki ne alaka dimi kendimi biraz daha düzeltmeye karar verdm kızlar.Yoksa sevgilimin ciddi güvenini kırıyorum sebepsiz birde..
mayıs gibi tel sokucam dedi...Bakalm.. yanii sorunumuz halloldu gibi bişey yarın yine aynı olucak yine aynı sevecen bağışlayıcı insan olucak kendide söyledi ağladım
ağlamana gerek yok kendin ediyosun kendn ağlıyosun yapma boşuna yine iyi olucaz dedi böyle kızlar.
ama onu her sefernde kırdığm için kendimi affetmek istemiyorum...sanırım biraz daha ona hissettrmelym sevgimide özlediğimide istediğimide tek yapmama gereken bu
Edacım yaa niye böyle oldunuz ben sizde sorun yok diye sanıyodum üzüldümnazara geldinizz okuyun kendinizi inşallah yarın düzelir
canım bugn oldu tamamen benim aptallığımdan haklı sonuna kadar ama uzatmadı ama çok kırgın...buda beni üzüyor.bencede araştırdım netten nazar duası falan anneanemi görsem okutcam kendimi
sen nasılsın çıktımı sninki çarşıya görüşebildinz mi
Kızlarrrr sevgilimle 1 bçk saat konuştuk soğuktu ..neyse hep aynısını yaptığımı artık onu istediğime inanmadığını söyledi haklıydıda..
bende kendimi ifade edemediğimi söyledim tabii bana hayatım falan dedi seni seviyorum dediğinde bende seni seviyorum dedi ama kırgın yarın yine iyi olucaz sana inanmak zorundayım hep aynısını yapıyosun ama körü körüne inanıyuorum sana 4 senedir dedi....
ben bu ara biraz saçmalamıştım başkasımı var bile dedim dşünün ki ne alaka dimi kendimi biraz daha düzeltmeye karar verdm kızlar.Yoksa sevgilimin ciddi güvenini kırıyorum sebepsiz birde..
mayıs gibi tel sokucam dedi...Bakalm.. yanii sorunumuz halloldu gibi bişey yarın yine aynı olucak yine aynı sevecen bağışlayıcı insan olucak kendide söyledi ağladım
ağlamana gerek yok kendin ediyosun kendn ağlıyosun yapma boşuna yine iyi olucaz dedi böyle kızlar.
ama onu her sefernde kırdığm için kendimi affetmek istemiyorum...sanırım biraz daha ona hissettrmelym sevgimide özlediğimide istediğimide tek yapmama gereken bu
bol bol Ayetel kürsi oku en güzel dualardan biri..iyi canım görüştük hastaydı ya kilo vermiş bayağı süzülmüş yüzü ama genel olarak iyiydi camera işi hakikaten çok iyi oluyo
ttatlım şu an sorun tamamen sende.. böyle davranman için hiç bir sebep yokken neden böyle oluyor aslında cevabı gayet belli sinirlerimiz yıprandı artık.. ama onu üzmeyede hakkın yokki tatlım.. tamda dediği gibi kendin yapıp kendinide onuda üzüyosun. dikkat et tatlım. çözemeyeceğiniz birşey değil ama uzarsa geniş yaralar açar çnkü boş yere güvenini sarsıyosun.:26: güven en önemlisi biliyorsun. ilişkinizin bunca zamandır iyi gitmesi falan heps güvenleriniz tam olduğu için..
şuan bizim onlara sevgi göstermemize bunu hissetmeye o kadar çok ihtiyaçları varki.. sen ona ilgi göstermediğini düşünerek kızmıştın düşün oda öyle düşünücek eda benle ilgilenmiyo diycek bunu ona dşündürtme tatlım .
ah be gizemcim biliyorum hatamı zaten canım dikkat edicm bundan sonra hatta dedimki bir daha aynı hatayı yaparsam terket beni dedim ne diyosn sen ya dedi..Öyle işte canımmm saçma bir ruh halindeym
sen nasılsın
canım evet dikkat etmen lazım çnkü aşılabilecek bişey gerçekten.. başka sorun vermesin allah
bizde geçen gece yine benim gaflarım yüzünden falan tartıştık biraz büyümedi ama kızdı kırıldı . bütün tartışma sebeplerini ben çıkarıyorum resmen ya hep suçlu tarafımbuda çok üzüyo beni . heleki şuan onu üzdüğüm için çok vicdan azabı duydum. ama bi kaç saat konuştuk hallettik bizde ..ama içim çok fena oldu.. dikatli olucam bende. olmak zorundayım yani.
bugünde gezdim dışardaydım cnm cihanda çarşıdaydı ama aşkım arakadşlarınla görüş dedi sorun değil dedi arkadaşlarım şehir dışından geliyo ya..3-4 ayda bir görüşüyoruz onlarlada.
bide yeni mehtap yaptık ya şuan kamerada görüşüp tekrar üzülücez diye yeni yeni alıştık çnkü..
resmen aynıyız gizem!!!!
bizdede hep benm yüzümden tartışıyoruz aşılabilecek bişey ama kırıldı bir kere...ve bu aynı hatada 1000 oldu birdaha olmaz dedim yine yaptım yine yaptım oda garibim dio inanmak zorundayım eda nasıl bağladıysam kendime ...
sizinkide bizimki gbi olmş cnm dikkatli olalım ya gizem kendi ellerimizde emeklerimizi berbat etmeyelm...
ohh iyi yapmışsın cnm kamerayı kaptmak bile koyuyo maalesef
canim naaptin gittinmi merak ettim
aynen kamera kapatmak bizede çok zor geldiği için oda hiç sorun yapmadı aşkım gez dedi yani.
ya evet eda aynıyız ben cihanın yaptığı bişeyden kavga ettiğimi hiç hatrlamıyorum bile...
ve geçen banada dedi aşkım hep özür diliyorsun hep yine yapıyosun nolur yapma artık dedi nasıl kötü oldum bu kez son faln dedim de tmm hayatım derken hiçte inanıyo gibi gelmedi..
böyle yapa yapa sevgini azaltıyomuyum hala çok seviyormusun beni dediğimde tabiki seviyorum saçmalama dedi..
ama eda o kadar çok korkuyorum ki benim yüzümden ilişkimize zarar gelmesnden.
dikkat edelim gerçekten bunca emeğimizi mahvetmeyelim.. bak haklılar biz senle 1 ay kadar önce ikimizinde böyle bişeyi oldu yine konuşmuştuk dikkat edelim diye bak bu kez yine yapmışız işte yaaaa of.
aa bende bugün sordum sevgin azalıyomu diye oda benim sevgim sana karşı 4 yıldır 1 kere bile azalmadı azalmaz bitmez dedi.
banada aynen hani nolur yapma artık bıktım dedi bende tamam dedm ama oda inanmadı tabiiki...
bnm yüzümden kaç kere ayrıldık biz sayısızdır tam her şeyi oturttuk 4 sene sonra bozamam bende gizem dikkat edelm aynen
sıkma kendini bugnden itibaren çenemizide tutuyoruz sonuna kadardaa gösteriyoruz sevgimiziiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?