bende ben bilmem eşim biliri izliyorumhatta ömerin başının etini yedim bizde katılalım banane banane dedim durudm..kıyamam yaa tamam seni mi kırcam gideriz rezil bile olcaksa dedi
onlar kosarkn bende zipliom heyecandan
iyiyim çiçeğim
iş ilanlarına bakıyorum hala cvimi falan güncelliyorum, hala iş bulamamış olmama da ifrit oluyorum
kamilecim napalım işssiz işsiz kafayı yemek üzereyim.
iyiyim çiçeğim
iş ilanlarına bakıyorum hala cvimi falan güncelliyorum, hala iş bulamamış olmama da ifrit oluyorum
kamilecim napalım işssiz işsiz kafayı yemek üzereyim.
gidinde izliyelim siziii super olur walla
Bende rızaya katılalım dedim ama kazanabileceğimden deil çok eglenceli
Gülşah kimi tutuyrsun ben ünlüleri
Türkücüm inşallah en kısa zamanda bulursun iş:26:
Bende rızaya katılalım dedim ama kazanabileceğimden deil çok eglenceli
Gülşah kimi tutuyrsun ben ünlüleri
Türkücüm inşallah en kısa zamanda bulursun iş:26:
bakıyorum valla gülşenim olsun artık birşey yoksa çıldırıcam artık
bu arada gaziyi izin konusunda ikna ettiiiiiimdatlu dil yılanı deliğinden çıkarır ellaaammm
bakıyorum valla gülşenim olsun artık birşey yoksa çıldırıcam artık
bu arada gaziyi izin konusunda ikna ettiiiiiimdatlu dil yılanı deliğinden çıkarır ellaaammm
Ne zaman geliyor canım izne
Bende haziranı bekliyrum
Bu aralar fenalardayım rızada öyle ben teselli ediyorum sıkıldı artık
aynen gülşen yaa bende sırf eğlenmek içn gitmeyi çok istiyorum
türküüü izin kullanmıycak mısınız yani?:44:
mayıs haziran dedim ben ama tamam ya da hayır demedi en azından izin kullanmaya ikna edebildim
kullanmayacağım demişti 1 ay önce baya baya birbirimize girmiştik, arkadaş beni anlayışsız ilan etmişti de ondan sonra bu gün ilk defa konusunu açtım kabul etti tamam gelicem dedi valla.
Ne zaman geliyor canım izne
Bende haziranı bekliyrum
Bu aralar fenalardayım rızada öyle ben teselli ediyorum sıkıldı artık
mayıs haziran dedim ben ama tamam ya da hayır demedi en azından izin kullanmaya ikna edebildim
kullanmayacağım demişti 1 ay önce baya baya birbirimize girmiştik, arkadaş beni anlayışsız ilan etmişti de ondan sonra bu gün ilk defa konusunu açtım kabul etti tamam gelicem dedi valla.
gülşencimmm bizdede durum aynı malesefhaziranı bekliyoruz ömede çok sıkıldı artık
anladım türkü izin kulanmak istemiyor demek..belki izinden sonrasını düşünüyordur gitmek baya koyacak çünkü onlara..ama bak kırmamış seni
İyi akşamlar kızlar...
Gülşen çoktandır girmiyordun
Türkücüm sende hoşgeldin topiğe tekrar :)
Okuyorumda canım yazmıyordum topige
Yazdıklarını okudum
Benden sana tavsiye canım bu şekilde davranışlarda bulunma ilişkini yıpratırsın.
Biliyorum özlemden sabır azalmasından oluyor bazen bende yapıyor ama en çok yine kendim üzülüyorum.
Haklısın canım biliyorum ama senelerdir vazgeçemedim bu aptal huyumdan sevgilim artık pes etti b konuda daha değişemezsn diyor ama ben değişebleceğimi biliyorum.Şuanlık sıkıntı yok..Yarın nasıl konuşacak aradığında merak ediyorumda uzatmaz benm bitanemAma ben onu üzdüğüm için kahroluyorum....
sen nasılsın canımm
Bencede canım eskisi gibi davranıcaktır.
Bir daha yapmazsın canım önemli olan hatanı anlaman.
Bende iyiym sabır azaldı rıza bende sıkıldım artık izni bekliyoruz.
hatamı her sefernde anlıyorum da bile bile lades diyorum yne yapıyorum neyse canım
az kaldı izninize hazirana ne kaldı ki sabır...
bizim sabrda tükendi özlem tavan yaptı...
Ama geçicek geçicek....
Bende senin gibi davranıyorum hatta daha fazlasını düşün ama rıza alıştı artık hep kırılıyor hep affediyor ne yapsın
Valla canım geçsin zaman bencede hepimiz kavuşalım artık bu kabus bitsin.
Bir yarılasak en azından geri sayım başlıycak
Canım davranma einden geldiğince çünkü evet affediyolar ama hep içlerinde kalıyor akıllarında biz nasıl bir şeye kırıldığımzda unutmuyorsak aynı selikde onlarda en azından benimki unutmuyor...
sizin az kaldı yarılamayabizde haziranda yarılıyoruz inş. ..
Ben napimm nerelere gideyimm 6ay olmuş görmeyeli,çarşı desen o da yok şafak desen 10 gün uzamışşağlancak halime gülüyorum napiim sabırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?